Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ech no nic, skoro taka wola większości...

Opublikowano
  • Autor

to zamiast kapelusza :siema:

:tongue4:

Opublikowano
:bry: :gwizdanie:
Opublikowano

:hi:

Widzę że pustki od rana i człowiek z pracy musi lookać czy frekwencja dopisuje :decayed:

Opublikowano

Jesteśmy z dawidem dzisiaj o 20.00 na makuszyńskiego(Karty) trochę późno ale niedawno się dowiedziałem, jak ma ktoś chęć niech wpada

Opublikowano

dobry - kapelusz - wieczór :decayed:

Opublikowano

Oficjalnie :hi::decayed:[br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 22:03_________________________________________________Ciekawy artykuł jeśli jeszcze ktoś nie czytał :gwizdanie:

http://www.gazeo.pl/poczatek_konca_diesla.php

Opublikowano
  • Autor

Pablo a co w tym artykule jest ciekawego ? :mysli:

Opublikowano

dużo literek... Pablo lubi je składać w wyrazy... :decayed::polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

to jest ciekawe :cool1:

Witam wszystkich

Tak sobie przegladam te ogloszenia i opinie i chcialem wszystkich tu przestrzec przed zakupem tak tanio oglaszanych samochodow bo sam doswiadczylem koszmaru poprzez zakup takiego samochodu A bylo to tak.Kupilem go w okolicach pewnego miasta w podkarpackim takze od handlarzy no i bylo wszystko ok do czasu kiedy pewnego dnia wracalem z Niemiec no i na granicy doczepila sie sluzba graniczna zaczeli wszystko sprawdzac dokumenty samochod itd .myslalem ze moze kradziony ale co sie okazalo?? Samochod zostal kupiony w Niemczech na firme tzw SLUP Netto i podatku juz nikt nie zaplacil a ze ja nieswiadomie kupilem ten samochod na jakiegos niby Niemca ,zarejestrowalem itd .pomijajac jakichkolwiek wzmianek o prawdziwych sprzedawcach nie mialem dowodu na to od kogo naprawde zostak kupiony .Wiec ja musialem zaplacic podatek VAT 22% z kwoty 58500 plus kara taka ze do dzisiaj boli .samochod odrazu po sprawie sprzedalem i pojechalem po nastepny do NIemiec.Moze nie byl juz w tak atrakcyjnej cenie i musialem sie fatygowac az do Kassel ale teraz jezdze z czystym sumieniem i napewno nigdy juz nie bede szukal takich okazji na allegro czy ottomoto.Tak normalnie jak to potem przemyslalem to przeciez normalne ze cos w tym jest no bo wystarczy spojrzec na ceny komisu AUTOHUS.DE i porownac ceny -nierealne zeby kupic tak wyposazony samochod ze wzglednym przbiegiem w takiej cenie Brutto a gdzie transport i oplaty zarobek dwoch handlarzy itd.PRZESTRZEGAM UWAZAJCIE!!!no i chcialem dodac ze ze nie pisze dlatego jak niektorzy napewno pomysla ze konkurencja itd >nie jestem handlarzem i nie handluje samochodami A wiec UWAZAJCIE PROSZE !!!!!

pozdrawiam

Opublikowano

to jest ciekawe :cool1:

Witam wszystkich

Tak sobie przegladam te ogloszenia i opinie i chcialem wszystkich tu przestrzec przed zakupem tak tanio oglaszanych samochodow bo sam doswiadczylem koszmaru poprzez zakup takiego samochodu A bylo to tak.Kupilem go w okolicach pewnego miasta w podkarpackim takze od handlarzy no i bylo wszystko ok do czasu kiedy pewnego dnia wracalem z Niemiec no i na granicy doczepila sie sluzba graniczna zaczeli wszystko sprawdzac dokumenty samochod itd .myslalem ze moze kradziony ale co sie okazalo?? Samochod zostal kupiony w Niemczech na firme tzw SLUP Netto i podatku juz nikt nie zaplacil a ze ja nieswiadomie kupilem ten samochod na jakiegos niby Niemca ,zarejestrowalem itd .pomijajac jakichkolwiek wzmianek o prawdziwych sprzedawcach nie mialem dowodu na to od kogo naprawde zostak kupiony .Wiec ja musialem zaplacic podatek VAT 22% z kwoty 58500 plus kara taka ze do dzisiaj boli .samochod odrazu po sprawie sprzedalem i pojechalem po nastepny do NIemiec.Moze nie byl juz w tak atrakcyjnej cenie i musialem sie fatygowac az do Kassel ale teraz jezdze z czystym sumieniem i napewno nigdy juz nie bede szukal takich okazji na allegro czy ottomoto.Tak normalnie jak to potem przemyslalem to przeciez normalne ze cos w tym jest no bo wystarczy spojrzec na ceny komisu AUTOHUS.DE i porownac ceny -nierealne zeby kupic tak wyposazony samochod ze wzglednym przbiegiem w takiej cenie Brutto a gdzie transport i oplaty zarobek dwoch handlarzy itd.PRZESTRZEGAM UWAZAJCIE!!!no i chcialem dodac ze ze nie pisze dlatego jak niektorzy napewno pomysla ze konkurencja itd >nie jestem handlarzem i nie handluje samochodami A wiec UWAZAJCIE PROSZE !!!!!

pozdrawiam

Widzialem ostatnio fajne B6 Tełdeji na wypasie za 25 tysi :cool1:

:polew:

Opublikowano

Siemka

Opublikowano
:hi: Pozdro z Pyrolandii
Opublikowano

Ech no nic, skoro taka wola większości...

e atm dawaj KROPKA :good:

Ja mam tylko kolor inny - za zasługi na rzecz forum co nie oznacza że mam też uprawnienia jakie moderator posiada :) Z kropa walić nie mogę, a i też nie widzę ku temu żadnej potrzeby... :wink4:

No chyba że jak bardzo chcesz to proszę

wielka-czerwona-kropka.gif

Komu kropek :kox:

Opublikowano
  • Autor

siemka all,

Jarko e-mail :wink4:

Opublikowano
:siema: i jeszcze kapelusz :hi:
Opublikowano

Jarko e-mail :wink4:

Masakra... Muszę pokoje od nowa robić :wallbash:

:siema: i jeszcze kapelusz :hi:

Proszę, oto kropek :decayed:

Kropka_2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.