siemian Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A zachowanie niektórych osób tutaj sprawia że człowiek czuję się jak by czytał A4-Debil.pl a nie na A4-klub.pl widze że śledzisz inne fora na swoim poziomie
KERCZI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ...ale urwał... Pablo spokojnie to tylko zarty...po co sie unosic...jak ktos walnie dobrym tekstem to potem sie go trzyma....takie prawo lozy szydercow...
siemian Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a tak w ogóle to jak Ci Pablo coś nie pasuje to pisz na PW a nie spamuj mi tutaj
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Te prendzel Kurfa , co to jest prendzel? :polew:
MrMol Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Smite daj znać co powiedzieli Ci w Sserwis. Im więcej czytam o tym naszym BLB tym bardziej boli mnie głowa. Ja rozmyślam nad nowymi lampami, spoilerami a tu w pierwszej kolejności muszę zrobić generalny remont Smite czytałeś to ??
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 u Fabla mówi się Prendzel :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja pierd...... siemian , miażdzysz :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:55_________________________________________________ Puehehehe palca Ci ktoś w dupe wsadził się smiejesz na P ? :polew:
ykk Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Trzeniu nie wiedzialem, ze tak sie wtedy smieje
david_n Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Trzeniu nie wiedzialem, ze tak sie wtedy smieje :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Trzeniu nie wiedzialem, ze tak sie wtedy smieje zapytaj Fabla na FV :decayed: :decayed:
ykk Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Trzeniu nie wiedzialem, ze tak sie wtedy smieje zapytaj Fabla na FV :decayed: :decayed: Wystawial Ci FV?
david_n Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Trzeniu nie wiedzialem, ze tak sie wtedy smieje zapytaj Fabla na FV :decayed: :decayed: Wystawial Ci FV? jebłem ze stołka. :polew: :polew: :polew:
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 :polew: szydera dobra z Fabla Pablo pamietaj to tylko żarty Przemian jak tam Twoja Calibra :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Fablo , Mordo Ty nasza to tylko żarty i to nie z Ciebie ale z Twojego zajebistego dowcipu :kox:
Gość PrZeMiAn Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Przemian jak tam Twoja Calibra :naughty: Daje rade A tak poza to witam wszystkich :hi:
Rekomendowane odpowiedzi