Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Fablo , Mordo Ty nasza to tylko żarty i to nie z Ciebie ale z Twojego zajebistego dowcipu :kox: [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 08:34_________________________________________________ [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 08:35_________________________________________________ ...ale urwał... Pablo spokojnie to tylko zarty...po co sie unosic...jak ktos walnie dobrym tekstem to potem sie go trzyma....takie prawo lozy szydercow... dobrze gada
Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 52 LCD SONY nowy sprzedam [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 11:43_________________________________________________http://www.nokaut.pl/telewizory-lcd/tv-lcd-sony-kdl-52z5500.html
Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 55 tys nowy sprzedam :shocked: no ups
KERCZI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 :hi: [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 19:46_________________________________________________ http://motoryzacja.interia.pl/news/smierc-motocyklisty-i-policjanta,1462089
Krzysztof Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Panowie mam taki plan na lato żeby strzelić mechaniczną polerkę w zaprzyjaźnionym warsztacie. Kolega mówił, że impreza trwa około 3 godzin a składa się na nią: mechaniczna polerka pastą g3, mycie i nakładanie ręczne wosku Porzelack. Czy takie to coś usunie mi drobne rysy i zadrapania z lakieru? Kosztowało by to 100 zł.
KERCZI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jesli bedzie profi wykonane to napewno pomoze, a powiedz Mu ze jak zrobi ladnie to bedzie jeszcze mial kilku chetnych, w tym ja. Niestety Audi ma bardzo cienki lakier i trzeba bardzo uwazac zeby nie przesadzic szczegolnie na rantach/zagieciach i nie zetrzec lakieru w samochodzie
Krzysztof Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zastanawiałem się jak by mu podrzucić jakąś inną/lepszą pastę czy też wosk żeby na tym działał. Tylko zupełnie nie mam pojęcia co to by mogło być. Może coś z megłajersa Po zabiegu poproszę koleżankę to zrobi mi profi fotki bez upiększania w PS'ach i innych to się pochwalę :gwizdanie:
siemian Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zastanawiałem się jak by mu podrzucić jakąś inną/lepszą pastę czy też wosk żeby na tym działał. Tylko zupełnie nie mam pojęcia co to by mogło być. Może coś z megłajersa Po zabiegu poproszę koleżankę to zrobi mi profi fotki bez upiększania w PS'ach i innych to się pochwalę :gwizdanie: Koleżanka robi Ci profi fotki... :naughty: :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no jak to? ma pewnie dlug wdziecznosci za fotki w druga strone....
Krzysztof Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Na epeczka później się wrzuca i dysia za dysie
KERCZI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Oj Kerczi by przygarnal :kox: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=129184166&pageNumber=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=POLAND&features=CRUISE_CONTROL&features=XENON_HEADLIGHTS&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&negativeFeatures=EXPORT&colors=BLACK&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&categories=EstateCar&minConstructionYear=2005&tabNumber=2
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no no niezła sztuka Robert Ty o tej porze na forum :shocked:
Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no no niezła sztuka Robert Ty o tej porze na forum :shocked: czasem się uda
Rekomendowane odpowiedzi