Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam wtorkowa frekwencja..? Lepiej jak z niedzielami? :)

lepiej :decayed: bo Ciebie nie było :tongue4:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak tam wtorkowa frekwencja..? Lepiej jak z niedzielami? :)

Na pierwszy raz bylo cosik slabo :mysli: moze jutro bedzie lepiej :)

Opublikowano

czy ktoś moze mi doradzić jaki skuter kupić do 3 tys zł.2 suw czy 4 suw , nowy czy używka dobrej marki..... dojazd do pracy i stanie w korkach mnie rozpier..a :wallbash: i mysle ze skuter bedzie dobrym rozwiązaniem, szybszym środkiem transportu na ciepłe dni. :mysli:

Opublikowano

Rower :wink4:

Opublikowano

Popieram :)

Opublikowano

a tak na marginesie czy ktoś z Was bawi sie w jazde na motocyklach...... chodzi mi o pojemności od 600 w góre....... [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________

JErzyk jak bedziesz za mnie pedałował to tak :decayed:

Opublikowano

a tak na marginesie czy ktoś z Was bawi sie w jazde na motocyklach...... chodzi mi o pojemności od 600 w góre....... [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________

JErzyk jak bedziesz za mnie pedałował to tak :decayed:

Hehe

Opublikowano

Mój wspólas ma skuterek :naughty: Scarabeo Mojito :naughty: zajefajny oldschoolowy skuter :wink4:

2004_53_Mojito150.jpg

Opublikowano

ale taki to pewnie powyzej 3-ki trzeba dać :mysli:

Opublikowano

Mój wspólas ma skuterek :naughty: Scarabeo Mojito :naughty: zajefajny oldschoolowy skuter :wink4:

2004_53_Mojito150.jpg

Pawie jak Renegat :naughty:

Opublikowano

włąsnie zobaczyłem ich ceny na allegro :shocked:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 23:30_________________________________________________ja mam do pracy 10 km i nie zalezy mi na super wypasionym skuterku, wystarczy zeby nie był awaryjny i niezbyt szpetnie wyglądał.[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 23:32_________________________________________________jutro znowu na spot nie dotre bo do 20-tej jestem w pracy :(

Opublikowano

włąsnie zobaczyłem ich ceny na allegro :shocked:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 23:30_________________________________________________ja mam do pracy 10 km i nie zalezy mi na super wypasionym skuterku, wystarczy zeby nie był awaryjny i niezbyt szpetnie wyglądał.[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 23:32_________________________________________________jutro znowu na spot nie dotre bo do 20-tej jestem w pracy :(

my pewnie do 21 bedziem siedziec :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

zatem przemyśle sprawe czy nie będe za bardzo zmęczony :cool1:

Opublikowano

Chyba Ty :D

Opublikowano

myślałem o czymś takim

02.jpg[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 23:42_________________________________________________nowy 2300 więc cena jest ok , wiem wiem zaraz usłysze ze chinczyk to syf, ale nowy moze kilka lat wytrzyma myśle....

Opublikowano

Chyba Ty :D

klubowicze kierwa :decayed:

hehe

Opublikowano

Ale tu sie rozowo porobilo :naughty:

Opublikowano

:hi: :hi:

1271089124_by_acrius.jpg

Opublikowano

Ale tu sie rozowo porobilo :naughty:

dlatego czas na zmiany :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 23:56_________________________________________________

:hi: :hi:

1271089124_by_acrius.jpg

Kerczi tata zmienił rejestracje :decayed:

Opublikowano

nie nie, kupil potem jak Siemian jako 100% BEZWYPADEK :polew: :polew: :polew: