Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ALE spam :naughty:

Karol a kto stawia :mysli: [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 08:34_________________________________________________

o co tu chodzi?

powinieneś zadać inne pytanie

Wąski, co się dzieje ? :decayed:

:good:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 08:44_________________________________________________

Panowie , zna się ktoś na telefonach? co lepsze?

nokia e75 czy htc touch2 ?

dla Ciebie budka telefoniczna :naughty:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Piotrek po co wymianiasz swój wypasiony tel :decayed:

rlJwi.jpg

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim :)

Opublikowano

Cuber walisz kropkiem a nawet nie wiesz za co :kox: :kox:, no ale cóż jesteś kox teraz :). Muszę przeżyć tą kropkę jak konfident za uchem :decayed:.

""Następnego ostrzeżenia nie będzie"" - tzn co? Ban pernamentny na forum??. ykk wie o co chodzi i jakoś kropka nie dał :gwizdanie:, za to Ty pokazałeś władzę :gwizdanie: :gwizdanie: :notworthy:. Przeżyję

PABLO!!!!!!! za takie foty jest kropek!!

a skąd wiesz że nie wiem o co kaman ? Skoro tak myślisz to jestes w błędzie :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Już raz dostałes upomnienie na forum abyś zaprzestał prymitywnej krytki nie patrzac na swoją osobę :gwizdanie:

tyle odemnie jesli Ci nie pasują zasady panujace na tym forum to wiesz co zawsze możesz zrobić! :wink4:

ps. Jaką władze ? Chłopie przemyśl następnym razem 5 razy za nim cokolwiek napiszesz :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Dzień Doberek alll :hi:

Opublikowano

:hi: :hi:

pogoda barowa bym rzekl

Opublikowano

:hi: :hi:

pogoda barowa bym rzekl

dobrze mówi... polać mu :decayed:

Opublikowano

Dawid czemu wyciągnałeś silnik z auta i wlazłeś pod maske... :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

:hi:

Nie dalem tylko dlatego kropka, bo nie pamietalem jakichs wczesniejszych wybrykow. Bo nie sledze tak dokladnie tematu jak Cuber. Skoro mowi, ze cos wczesniej bylo, to zapewne ma racje.. :gwizdanie:

Opublikowano

http://www.tvn24.pl/-1,1652235,0,1,krakow-zamkniety-_-plan-uroczystosci,wiadomosc.html [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 13:03_________________________________________________

Sory panowie ale spadlem ze stolka jak to zobaczylem

http://www.joemonster.org/filmy/24183/Lada_2107_i_nowy_silnik

przypomina mi kogoś :polew:
Opublikowano

a skąd wiesz że nie wiem o co kaman ? Skoro tak myślisz to jestes w błędzie :wallbash: :wallbash: :wallbash:

no to powinieneś się ośmiać, przecież to wszystko to są żarty i nie tylko ja żartuje. Jak by nie żarty to by się połowie ludzi nawet nie chciało tu zaglądać, a tak zawsze coś się dzieję. I humor się poprawi, ale do tego trzeba być luzakiem.

Wiem wiem, musi panować porządek i ład na forum, ale to nie było nic szczególnego, wkleiłem tylko moją propozycje nagłówka spotów :naughty:. Nie widziałeś go to nie wiesz, jedyna opcja że ktoś Ci wysłał na PW, bo ykk skasował to w pół minuty bo był na spotach no chyba że przechwytujesz skasowane posty przez innych modów. Stąd wiem że nie widziałeś, bo wystarczyło dać 3 razy odśwież i tego już nie było, a widziałem kto obserwuje forum :gwizdanie: :decayed:

Już raz dostałes upomnienie na forum abyś zaprzestał prymitywnej krytki nie patrzac na swoją osobę :gwizdanie:

Nie wiem o jaką krytykę Ci chodzi. Ja nikogo nie krytykowałem, a nawet jak bym to robił to każdy ma swoje zdanie więc nie wiem o co Ci chodzi. Jeśli o te fote PABLA to to raczej nie krytyka

Opublikowano

nex a widziales reakcje PABLA na fotke wklejona przez Siemiana..?

Dla mnie to dosc dziwne poczucie humoru.. Powiedzialem zeby nie wklejac. Ci co widzieli Twoja produkcje tez do takiego samego doszli wniosku.

Cuber widzial te produkcje - obie.

Opublikowano

nie bądźcie sztywni bo szybko umrzecie :decayed:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 15:26_________________________________________________

Ci co widzieli Twoja produkcje tez do takiego samego doszli wniosku.

a widziałeś ich reakcje zanim doszli do takiego wniosku? są wyluzowani :naughty:

Po prostu bali się o PABLA :naughty:

Opublikowano

I humor się poprawi, ale do tego trzeba być luzakiem.

luuuzakiem aby z kogos szydzić ? Co ty chłopie bredzisz , chyba nie rozumiesz pewnych słów co znaczą :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Nic szczególnego, te fotki wkeljane uwazasz za nic szczególnego ? :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Prosiłem aby szydera co do Pabla nie miała miejsca na forum :gwizdanie: jednak Ty masz to w 4 literach :gwizdanie:

pkt 11 regulaminu sobie przeczytaj!!! http://www.a4-klub.pl/smf/regulamin_forum-t22623.0.html

Opublikowano

nie bądźcie sztywni bo szybko umrzecie :decayed:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 15:26_________________________________________________

Ci co widzieli Twoja produkcje tez do takiego samego doszli wniosku.

a widziałeś ich reakcje zanim doszli do takiego wniosku? są wyluzowani :naughty:

Po prostu bali się o PABLA :naughty:

Gratuluje.

Opublikowano

dajcie już spokój, wyjaśnijcie sobie wszystko na pw a nie róbcie telenoweli...

Opublikowano

Nie wspomnę już o innych :gwizdanie:.

Dobra, będę bacznie obserwował forum, jak zauważę że ktoś nie przestrzega pkt 11 regulaminu to będziesz poinformowany i wyciągniesz konsekwencje :wink4:

Opublikowano

dajcie już spokój, wyjaśnijcie sobie wszystko na pw a nie róbcie telenoweli...

:good: