Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Witam wszystkich w ten kurw.... jego mać ciepły czerwcowy dzień

U mnie za chałpą po nocy zrobiło się takie jeziorko że na hu.... mi mazury

Podjechałem wczoraj na chwilę na Bora ale była QPA :thumbdown: z reala wpadli na pomysł i ustawili zaporę z wózków na wjazdach na parking więc wszyscy się tłoczyli na BP i nic ciekawego się nie działo

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:siema:

pada pada ale od jutra ma byc pogoda :kox:

Opublikowano
:hi: oby jutro byla pogoda :kox:
Opublikowano

:hi:

Podjechałem wczoraj na chwilę na Bora ale była QPA :thumbdown: z reala wpadli na pomysł i ustawili zaporę z wózków na wjazdach na parking więc wszyscy się tłoczyli na BP i nic ciekawego się nie działo

No właśnie widziałem że koszykami "załatali" wjazd do reala :D

A jak jechałem po 24:00 to już nikogo nie było.

Ale teraz napierdzielają basem z Bora Komorowskiego :kox: :kox: :kox:

Wisła znowu wylała i zatapia tą słynną kładkę..

Opublikowano
  • Autor

Pablo a co tam jest na bora? Te namioty :mysli:

Opublikowano

Nie wiem chyba jakieś próby przed koncertem :mysli:

Opublikowano

TY NIE WIESZ co u Ciebie na dzielnicy :naughty:
Opublikowano

TY NIE WIESZ co u Ciebie na dzielnicy :naughty:

Żaden znajomy Ci nie opowiadał....?? :mysli: :gwizdanie: :decayed::naughty:

Opublikowano

A co was tak pieści z tymi pytaniami, nie interesuje mnie co się tam dzieje :cool1:

Opublikowano

A co was tak pieści z tymi pytaniami, nie interesuje mnie co się tam dzieje :cool1:

myślałem że tak światłego, wszechstronnie uzdolnionego,oczytanego człowieka wszystko interesuje co się dzieje we wspólczesnym świecie... Przecież masz tyle znajomości... ludzi sztuki i nauki... musisz z nimi przecież o czymś rozmawiać podczas cotygodniowych rozgrywek brydża... Ile można rozmawiać o kubańskich cygarach... :decayed:

Opublikowano

myślałem że tak światłego, wszechstronnie uzdolnionego,oczytanego człowieka wszystko interesuje co się dzieje we wspólczesnym świecie... Przecież masz tyle znajomości... ludzi sztuki i nauki... musisz z nimi przecież o czymś rozmawiać podczas cotygodniowych rozgrywek brydża... Ile można rozmawiać o kubańskich cygarach... :decayed:

Pingwin co ty się znowu najarałeś a może ryby były zepsute :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

przecież Ty już nawet z człowiekiem pierwotnym wódke piłeś... :decayed: :decayed: :decayed:

Zresztą już pare razy podkreślałeś z kim to nie piłeś... :decayed:

Sprowadzałeś nas do parteru i przywoływałeś do porządku. Pokazywałeś kto tu jest bossem i gdzie nasze miejsce- szaraczków :polew:

Opublikowano

przecież Ty już nawet z człowiekiem pierwotnym wódke piłeś...

Siemian vódki to ja nie pamiętam kiedy piłem :gwizdanie:

Opublikowano

no własnie bo było to tak dawno. Jak Ty z Wielkimi Tego Świata piłeś to naszych pradziadków jeszcze w planach nie było...

Opublikowano

no własnie bo było to tak dawno. Jak Ty z Wielkimi Tego Świata piłeś to naszych pradziadków jeszcze w planach nie było...

Siemian co żal Ci dupsko ściska że nie piłeś z Hugo bo ciągle do tego nawiązujesz :?: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

może w Twoich kręgach respect zdobywa się tym z kim się piło/pije... :polew: :polew:

Mnie ten Twój argument tak wtedy rozśmieszył że dlugo go nie zapomne... :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

może w Twoich kręgach respect zdobywa się tym z kim się piło/pije... :polew: :polew:

Mnie ten Twój argument tak wtedy rozśmieszył że dlugo go nie zapomne... :polew: :polew: :polew: :polew:

No widzisz prawie się spuściłeś z tego powodu bo w inny sposób może nie dasz rady :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jak widze Twoje auto to zawsze się spuszczam, a jak włączysz neony to 2 razy.... nie wiedziałeś??

Zawsze chciałem mieć potwora który będzie zostawiał 4 ślady na asfalcie...może nie do końca przy jezdzie na wprost... ale cotam 4 ślady to 4 ślady... :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jak widze Twoje auto to zawsze się spuszczam.... nie wiedziałeś??

Zawsze chciałem mieć potwora który będzie zostawiał 4 ślady na asfalcie... :polew: :polew: :polew: :polew:

4 ślady chyba jak mu namalujesz :polew: :polew: :polew:

Dobrze że on nie sra na czarno jak twój bo wszystkie gołębie się spuściły w galerii na taki widok :polew: :polew: :polew:

Dobra śmigam na Bora looknąć co tam się dzieje :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.