Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pablo bo avantów jest więcej w ofertach sprzedarzy więc jest w czym wybierać

i są tańsze

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Ja tu się nie kłócę które lepsze sedan czy avant bo u nas na krakowskich 90% to avanty co do dzisiaj się zastanawiam czym to jest spowodowane bo np. jak byłem 1 raz na spocie A6tek to było 25 sedanów a ani jednego avanta :decayed:[br]

hmmm... to czemu zacząłeś jezdzić na spoty a4-klub...? Nie mogłeś tam zostać... :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie no Pablo żartuje :decayed: :decayed:

Opublikowano

Ja tu się nie kłócę które lepsze sedan czy avant bo u nas na krakowskich 90% to avanty co do dzisiaj się zastanawiam czym to jest spowodowane bo np. jak byłem 1 raz na spocie A6tek to było 25 sedanów a ani jednego avanta :decayed:[br]

hmmm... to czemu zacząłeś jezdzić na spoty a4-klub...? Nie mogłeś tam zostać... :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 08:46_________________________________________________

Pablo bo avantów jest więcej w ofertach sprzedarzy więc jest w czym wybierać

i są tańsze

od kiedy [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 08:46_________________________________________________

Względy użytkowe to nie wózek, bez przesady :kox:

Teraz stelarze są lekkie i fajnie się składają, po pół roku zmieniasz na jeszcze lżejszy a po dwóch już praktycznie całkiem odstawiasz.

Poza tym sedany mają większe bagażniki jak avanty :tongue4:

ale jaki TY masz gust :naughty: :naughty: :polew:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 08:47_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1658922,0,1,dziura-pochlonela-trzypietrowy-budynek-i-skrzyzowanie,wiadomosc.html
Opublikowano

Dzieki Jarko za opony :wink4:

Opublikowano

Dzieki Jarko za opony :wink4:

:wink4: Dobre :?:

BTW :siema:

Nie ma to jak grill w ten piękny środowy poranek :naughty:

Opublikowano
  • Autor

i są tańsze

Nieprawda !

Sedan jest tańszy niż Avant :naughty: jako nowy w Salonie :gwizdanie:

przykład :

A4 sedan 2,0 TDI 121800 zł

A4 Avant 2,0 TDI 132600 zł

VW Passat Sedan 2,0 TDI 88590 zł

VW Passat Variant 2,0 TDI 94090 zł

wyposazenie takie samo :gwizdanie:

Jarko, jesli chodzi o Avant lub Seden to jest to tak samo jak: jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki :naughty:

Opublikowano

W sumie :mysli::polew: :polew: :polew:

Cuber są droższe ale tak jak powiedziałeś TYLKO w salonie a jak wiemy większość ludzi kupuje używane samochody i tutaj są droższe sedany :angry:

Opublikowano
  • Autor

Pablo , niekoniecznie :gwizdanie:

Napewno jest wiecej Avantów niż sedanów ale za wiele to nie zmienia, porównaj dwa takie same auta na rynku wtórnym i zobacz jaka jest róźnica w cenie :naughty:

Opublikowano

Jarko, jesli chodzi o Avant lub Seden to jest to tak samo jak: jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki :naughty:

To ja biorę te córki... w sedanie :naughty:

Opublikowano

Ale w większości przypadków są droższe wystarczy popatrzeć od jakiej kwoty zaczynają się B7 w sedanie a od ilu avanty np na takim allegro. Więcej jest po prostu avantów :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

To ja biorę te córki... w sedanie :naughty:

Jarko córki sa w Avancie a Tobie zostają ogórki :naughty:

Ale w większości przypadków są droższe wystarczy popatrzeć od jakiej kwoty zaczynają się B7 w sedanie a od ilu avanty np na takim allegro. Więcej jest po prostu avantów :gwizdanie:

Napisałem , porównaj dwa takie same samochody :naughty:

Opublikowano

Dobra panowie ja uciekam pod Nowy Sącz.

Miłego dnia :hi:

Opublikowano

A niech będą i te ogórki... byleby koszerne :cool1:

Wiadomo że to każdego indywidualna sprawa co mu się bardziej podoba.

Ja na pewno jak będę zmieniał na osobowe to kupię sedana - avant mi już nie potrzebny :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ja na pewno jak będę zmieniał na osobowe to kupię sedana - avant mi już nie potrzebny :wink4:

Mi bardziej podobają sie Avanty i do tego czarne :kox: szukam teraz kolejnego Avanta i w dodatku czarnego :kox::polew:

Opublikowano

szukam teraz kolejnego Avanta i w dodatku czarnego :kox::polew:

:shocked: zaskoczyłeś mnie :polew:

Opublikowano
Opublikowano

jak byłem 1 raz na spocie A6tek to było 25 sedanów a ani jednego avanta

Bo pewnie 100% to były C4 i C5 które w avancie są mało atrakcyjne tym bardziej że to już inna klasa tutaj raczej przy zakupie nówki prezes nie myślał że będzie musiał wpychać wózek i stąd więcej sedanów

Podzielam opinię Boserona (na marginesie :oklaski: za mgr inż) czasy kiedy auta kombi były utożsamiane z badylażami z rybitw się już skończyły. Teraz każdy już patrzy że od przybytku głowa nie boli i lepiej mieć niż nie mieć a jak jeszcze ładnie wygląda :naughty: Ja mam w swojej A6 taki kufer że jak coś wpadnie na koniec to nie mogę dosięgnąć no i co z tego jak gównianego LCD musiał mi szwagier kombiakiem przywozić bo dziura w bagażniku za mała i gucio więc tak jak w życiu czasem nie można mieć i rybek i akwarium

Opublikowano

szukam teraz kolejnego Avanta i w dodatku czarnego

bedzie B8 ?czy C6 ?

Opublikowano

C8 :)

a tak powaznie to :hi: :hi: :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.