Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boseronek a co to za B7mka :decayed:

widziałeś ją nie raz :wink4: nie trudno sie domyślić..... przynajmniej zostane przy tym samym kolorze :wink4:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 21:51_________________________________________________ale póki co szukam kupca na swoją, oczywiście środek cały przekładam do b7 bo szkoda mi półskóry, kierownicy, listew i tempomatu :naughty: i teraz będe mógł sobie inwestować w samochód :naughty:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:good:
Opublikowano

:hi:

Boseron jak cię proszę kup B7 w sedanie, niech przynajmniej jedna taka przyjeżdża na spoty :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

pogoda zawsze jest dobra, trzeba się tylko umieć przystosować :naughty:

na pewno wiesz co najlepiej robić w taką pogodę :naughty: :naughty:

Robert ledy świecą, błędów nie wywalają, spryski mega :kox:, ale najważniejsze lampy w końcu nie parują, nareszcie :kox: :kox: :kox:

nie ma jak dobrze kitować :polew: :polew: :good: :good:

:wink4:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 22:44_________________________________________________

Ogr wiem co robić w taka pogode, szkolić sie :decayed:

tez chce te żaróweczki ,Robert pamiętasz kiedyś Ci tez załatwiałem :wink4:

taaaaaaaaaaaaa :naughty:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 22:44_________________________________________________

pany wezmie ktos vaga na spota?? bo jeszcze nie podlaczalem :a4fan: od zakupu i chcialbym zobaczyc jakie bledy pokaze, bedę bardzo wdzięczny :)

tylko tyle
Opublikowano

Tytus i ykk dzięki za odwiedziny dzisiaj w MM2 :naughty:

Opublikowano

Panowie mam problemy z moją a4 AWX 1.9 TDi szukam chętnej osoby która może zrobić logi, to chyba najskuteczniejsza metoda dojścia do tego co jest grane, sam sobie nie poradzę jestem noga w tych sprawach poratujcie:D dzięki

mg.inż.Trzeniek ma pisz do niego :)

Opublikowano

Boseron jak cię proszę kup B7 w sedanie, niech przynajmniej jedna taka przyjeżdża na spoty :decayed: :decayed: :decayed:

daj spokój... wieś jeździ sedanami... :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Boseron gratki za mgra były przez tel. a tutaj gratuluje decyzji zmiany autka. Zresztą już kiedyś się zastanawiałeś i radziłem Ci żebyś się nawet nie zastanawiał.

Opublikowano

oczywiście tylko avant, b7 szczególnie w sedanie mi sie bardzo nie podoba :decayed: pozatym funkcjonalność bagażnika ma znaczenie przy małym dziecku ( wózek troche miejsca zajmuje)[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 22:54_________________________________________________siemian dzięki, ale nie ciesz sie tak bo czeka nas rezanie to znaczy przereznie z jednego do drugiego tego co robilismy w tamtym roku :decayed: a kto jak kto ale ty sie znasz na tym najlepiej :wink4:

Opublikowano

daj spokój... wieś jeździ sedanami... :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Taaa chyba wieśniaki którzy mają avanty bo w każdej chwili mogą się dorobić dzieci i muszą mieć większą pakę z tyłu kosztem wyglądu :decayed: :decayed: :decayed: (Bez urazy oczywiście :D)

Sedan rulez :kox::decayed:

Opublikowano

chyba mg Gajwer Trzeniek :decayed: ale pisz do niego On ma wszystko w domu

Opublikowano

akurat B6 i B7 tylko avant też bym kupił mimo że jestem zwolennikiem sedanów :kox:

Opublikowano

akurat B6 i B7 tylko avant też bym kupił mimo że jestem zwolennikiem sedanów :kox:

Na pewno w B6 sedan najlepiej wygląda jak dla mnie, co do B7 to już kwestia gustu i nieskończona wojna za i przeciw :)[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 23:06_________________________________________________

chyba mg Gajwer Trzeniek :decayed: ale pisz do niego On ma wszystko w domu

A przecież ten kajtek nie ma magistra :mysli::decayed:

Opublikowano

PABLO typy z allroada nie przyszły sięprzywitać :)

Opublikowano

PABLO typy z allroada nie przyszły się przywitać :)

To jak byli w końcu czy się was wystraszyli??? :)

Opublikowano

byli ale siedzieli w aucie

Opublikowano

byli ale siedzieli w aucie

:shocked: aha... :decayed:

Coście im zrobili wcześniej :D

Opublikowano

mnie sie kiedys nawet sedany troche podobaly. ale definitywnie przekonalo mnie jedno zdanie "przeciez Pablo ma sedana"

:polew: :polew: :polew: :polew:

poko poko Boseron, jak trzeba będzie chętnie pomogę :)

Opublikowano

mnie sie kiedys nawet sedany troche podobaly. ale definitywnie przekonalo mnie jedno zdanie "przeciez Pablo ma sedana"

:polew: :polew: :polew: :polew:

Siemian jak bym Cię zobaczył w sedanie to zaraz bym Cię wy***ał przez katapultę i byś wylądował w swojej krainie pingwinów bo hańbę byś tylko przyniósł właścicielom sedanów :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

b6 ładniejszy sedan ale b7 combi to moje zdanie, tył w b7 sedanie wygląda jak w fiacie siena :sick3:

Opublikowano

b6 ładniejszy sedan ale b7 combi to moje zdanie, tył w b7 sedanie wygląda jak w fiacie siena :sick3:

A B8?? :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.