siemian Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ale kto bogatemu zabroni... I fabie kupił Chciał mieć coś niepozornego. Ma jeszcze Octavie. Poprostu lubi Skode. A w octavce ma fajne kólka 17 ATSy z oponkami 255
FANTOMAS Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Chciał mieć coś niepozornego. Mógł sobie SMARTA zapodać po zarezaniu miałby wyjście z progów zwalniających niczym Małysz
moskal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 siema Pany , podjechałby ktoś od was obejrzeć mi auto ???? baaardzo prosze , odwdzięcze sie http://otomoto.pl/volkswagen-polo-sdi-klima-ladny-C14509272.html
KERCZI Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tomek wyslij mi na PW numer do goscia od SOLARDACHU porfavour
FANTOMAS Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tomek wyslij mi na PW numer do goscia od SOLARDACHU porfavour Karol byłem dziś u niego i może jutro też będę fon poszedł na PW łokarimaska san
KERCZI Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tomek link moskala jest od Ciebie z ulicy, moze znasz/kojarzysz goscia czy warto po to jechac?! Tomek dzieki za nr
moskal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tomek link moskala jest od Ciebie z ulicy, moze znasz/kojarzysz goscia czy warto po to jechac?! Tomek dzieki za nr chłopaki zróbcie to dla mnie podjedźcie obczaić , zobaczcie co zostało mi wczoraj z parówy : ;( ;( ;( ;( zostałem bez auta
FANTOMAS Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tomek link moskala jest od Ciebie z ulicy, moze znasz/kojarzysz goscia czy warto po to jechac?! Tomek dzieki za nr No faktycznie gdzieś kolo mnie ale nie kojarze miejsca tutaj dużo ludzi ma mini komisiki a ja raczej tylko tutaj "sypiam" (i jestem napływowy) nie kręce się po okolicy i nie kojarze nr bo tutaj nie idą one po koleji tylko jest poszatkowane mogę zobaczyć ale dopiero jutro albo po jutrze bo wcześniej nie dam rady a co konkretnie interesuje
moskal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 a co konkretnie interesuje konkretnie to : http://otomoto.pl/volkswagen-polo-sdi-klima-ladny-C14509272.html
siemian Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tomek link moskala jest od Ciebie z ulicy, moze znasz/kojarzysz goscia czy warto po to jechac?! Tomek dzieki za nr chłopaki zróbcie to dla mnie podjedźcie obczaić , zobaczcie co zostało mi wczoraj z parówy : ;( ;( ;( ;( zostałem bez auta uuuu a gdzie to się stało bo w tle widze octavke z Bielska...
moskal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 uuuu a gdzie to się stało bo w tle widze octavke z Bielska... w Milanówku
PABLO Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 uuuu a gdzie to się stało bo w tle widze octavke z Bielska... Cały temat jest poruszony w Moja A4 u Moskala...
FANTOMAS Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 ułaaaaa ale brzydko uderzony... no widać ze chyba ktoś Cię najpierw w pupcie zabadał i dopiero dojechałeś przodem blotniki z tyłu w namiot poszły więc pewnie giry się wygły Pytam co interesuje bo nie wiem czy coś wiesz o tym aucie z linku co mam zobaczyć silnik środek ? bo po serwisach jeździć raczej nie dam rady nie mam czasu spadam będe wieczorem
siemian Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 uuuu a gdzie to się stało bo w tle widze octavke z Bielska... Cały temat jest poruszony w Moja A4 u Moskala... ale ja nie chce całego tematu chciałem tylko wiedzieć gdze to się stało
moskal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Pytam co interesuje bo nie wiem czy coś wiesz o tym aucie z linku co mam zobaczyć silnik środek ? bo po serwisach jeździć raczej nie dam rady nie mam czasu spadam będe wieczorem ogólnie sprawdzić organoleptycznie , ewentualnie jesli da rade to zvagować , jesli masz kompa
Cuber Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 dziś frekwencja na spocie poprostu rewelacyjna
siemian Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 przypuszam jaka była. Trzeba było nie przenosić spotó z weekendu to pewnie bym był... :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi