Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie dziś wszyscy strajkują w hipermarketach :polew: :polew: :kox:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wracając do tematu stylistyki Audi, to zgodze sie z Tomkiem wszystkie nowe samochody tej marki wyglądają bardzo podobnie ,ciężko z daleka odróżnić czy to jedzie a4,a6 czy a8 .Mogliby sie bardziej postarać i zróżnicować te klasy, oczywiście nie mówie że są brzydkie bo bardzo mi sie podoba stylistyka tylko za mała różnorodność między tymi modelami. :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 19:52_________________________________________________w starszych modelach widać różnice gołym okiem i nie trudno odróźńić modele

Opublikowano

Wracając do tematu stylistyki Audi, to zgodze sie z Tomkiem wszystkie nowe samochody tej marki wyglądają bardzo podobnie ,ciężko z daleka odróżnić czy to jedzie a4,a6 czy a8 .Mogliby sie bardziej postarać i zróżnicować te klasy, oczywiście nie mówie że są brzydkie bo bardzo mi sie podoba stylistyka tylko za mała różnorodność między tymi modelami. :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 19:52_________________________________________________w starszych modelach widać różnice gołym okiem i nie trudno odróźńić modele

Kiedyś jak widziałem nową A3ke sportback z relingami to miałem mówić ze jedzie B7ka a tu patrze bliżej i :shocked::decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

przejebane a8

bez komentarza, tak w ogole to :hi: Pancie.

Szczawnica odpada, ja w ten weekend tez zreszta na wyjazd, ale nocny wyskok chetnie, mozna komus wpier****c za Arke :P[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 20:41_________________________________________________buahahahah Jezyk a CIebie to dawno nie bylo

:)[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 20:43_________________________________________________Waski listwy beda jutro?

Opublikowano
  • Autor

Kerczi jutro wieczorem mozemy gdzieś skoczyć :decayed:

Opublikowano

Kerczi jutro wieczorem mozemy gdzieś skoczyć :decayed:

Do EU :?: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Do EU :?: :decayed:

nie Pablo :cool1:

Opublikowano

nie Pablo :cool1:

:wink4:

Opublikowano

Cuber w sobote, bo jutro to lipa, w sobote o 5 jade z soczkami wiec lepiej sobota wieczor...

widzieliscie pierwszego dostawczaka audi???

Opublikowano
  • Autor

widzieliscie pierwszego dostawczaka audi???

dawaj :decayed:

Opublikowano

zreszta w Sobote Jarko tez chetny...[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 21:00_________________________________________________zdj%C4%99cie.jpg

Opublikowano

Dobre :kox:

Opublikowano
  • Autor

W Sobote z Przemianem malujemy a wieczorem na meczyk idziemy :kox:

a Transit :kox:

Opublikowano

no w niedziele kręgle odpadają :no:

byłam dzisiaj w tej knajpie co mi JARKO dał namiary, rzeczywiście klimat spoko i duzo miejsca ale niedziele mają już zarezerwowaną także kicha :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

byłam dzisiaj w tej knajpie co mi JARKO dał namiary, rzeczywiście klimat spoko i duzo miejsca ale niedziele mają już zarezerwowaną także kicha :thumbdown:

no to fantazay park :wink4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

Siema Tukanowski :kox::decayed:

Opublikowano

no to fantazay park :wink4:

no ale Ogrowy mówił ostatnio że tam tory wykopane i mu kule krzywo lecą :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.