Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Oho,Cuber o szafie pisze,ciekawe jak teraz będzie z nią rozmawiać? :polew:

przyjaźnie :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wczoraj "ludzie z gór" w telewizorze mówili, że nawet zimówki w górach nie pomagają, także spokojnie Grzesiek możesz jechać na letnich :th:

pojade pewnie że pojade :naughty: :naughty:

Ogre, wrzuć jakąś fotkę z nowymi felgami :cool:

fotki będą dziś wieczorem bo wczoraj ani teraz nie mam czasu, dam cynka jak już się pojawią :gwizdanie:

:hi: witajcie Małopolanie w zimowo-wiosenny dzionek :naughty:

Opublikowano

a wkur*ia mnie ta pogoda, dzisiaj rano sie obudziłem i mysle "a zmienie sobie felasy dzisiaj i bedzie piekny dzien" :), wstaje z łożka, patrze za okno a tu śniegiem nawala :shocked: a teraz znowu ciepło :doh1:

a tak poza tym to :hi:

Opublikowano

EUROpejski dzięki raz jeszcze :th:

nie ma sprawy :wink4:

wczoraj "ludzie z gór" w telewizorze mówili, że nawet zimówki w górach nie pomagają, także spokojnie Grzesiek możesz jechać na letnich :th:

pojade pewnie że pojade :naughty: :naughty:

Ogre, wrzuć jakąś fotkę z nowymi felgami :cool:

fotki będą dziś wieczorem bo wczoraj ani teraz nie mam czasu, dam cynka jak już się pojawią :gwizdanie:

:hi: witajcie Małopolanie w zimowo-wiosenny dzionek :naughty:

Opublikowano

Z przykrością stwierdzam że pisanie czegokolwiek na tym forum jest bez sensu, wystarczy że w poście znajdzie się jedno zdanie o które ktoś już wcześniej pytał i od razu jest: "Poszukaj już było" i temat Delete.

ŻAŁOSNE...

Opublikowano

Z przykrością stwierdzam że pisanie czegokolwiek na tym forum jest bez sensu, wystarczy że w poście znajdzie się jedno zdanie o które ktoś już wcześniej pytał i od razu jest: "Poszukaj już było" i temat Delete.

ŻAŁOSNE...

Akurat dokładnie ten temat był juz opisany więc nie rozumiem skąd twoje żale :wink4:

Od siebie napisze ci, że nie warto robić takiej przekładki. Taki jest morał. A jak lubisz walke z wiatrakami to specjalnie dla ciebei zrobimy podwieszony wątek/projekt przeszczepienia quattro do ośki... :th:[br]Dopisany: 20 Marzec 2008, 13:10 _________________________________________________o dochodza mnei słuchy, że w końcu będzie przekładka...

zapraszam na wątek o tuningu :th:

Opublikowano

Od siebie napisze ci, że nie warto robić takiej przekładki. Taki jest morał. A jak lubisz walke z wiatrakami to specjalnie dla ciebei zrobimy podwieszony wątek/projekt przeszczepienia quattro do ośki... :th:

niestety z tym sie musze zgodzić

mega, lepiej raczej sprzedac na czesci :th:

Opublikowano

Od siebie napisze ci, że nie warto robić takiej przekładki. Taki jest morał. A jak lubisz walke z wiatrakami to specjalnie dla ciebei zrobimy podwieszony wątek/projekt przeszczepienia quattro do ośki... :th:

niestety z tym sie musze zgodzić

mega, lepiej raczej sprzedac na czesci :th:

A czy jest cos z czym się nie chcesz zgodzić ze mną ?? :naughty::tongue4::polew:

Opublikowano

A czy jest cos z czym się nie chcesz zgodzić ze mną ?? :naughty: :tongue4

no np. z tym co masz w podpisie, bo z tego co kojarze to jak my sie dobrze bawiliśmy to Ty nie na kolanach Sławy a w torbie siedziałes :decayed:

Opublikowano

Sława nie trzymała mnie na kolanach tylko torbę ?? :wink4::polew: :polew: To kto mnie smyrał po pleckach ?? :naughty::kox:

Opublikowano

Sława nie trzymała mnie na kolanach tylko torbę ?? :wink4::polew: :polew: To kto mnie smyrał po pleckach ?? :naughty::kox:

Schumacher :polew:

Opublikowano

Schumacher :polew:

:polew: :polew: :polew:

fakt, powiedziałem o tym Adasiowi i w szale zazdrości posmyrał Schumiego :evil: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Panowie panowie prosze tu nie pisac na temat kontaktów tych samych płci.... :evil: chyba ze kobiet :th:

Opublikowano

u was tez pada śnieg ? :)

Opublikowano

nie u nas nie pada

Adi to gdzie Ty mieszkasz ? :P

Opublikowano

Panowie panowie prosze tu nie pisac na temat kontaktów tych samych płci.... :evil: chyba ze kobiet :th:

popieram :thumbup:

Opublikowano

cisza i spokój ... :P

Opublikowano

NUDA :decayed:

Opublikowano

NUDA :decayed:

Nuda, spokój w końcu święta idą, ludzie się rozleniwiają...... a ja mam taki zapie....w pracy że masakra normalnie ;(
Opublikowano

Witajcie obiboki :P

Mam NOWE auto :)

Mylem furke od 12 do 20 :) Ohhhh jak NOWECZKA wyglada :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.