Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

kozacka zabawka[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 21:06_________________________________________________Waski, teraz auto doslownie lata, az pojechałbym na hamownie z ciekawosci :)

Tomek, teraz auto pali nawet na cieplym silniku, gdzie wczesniej musialem chwile krecic, mozliwe to??

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

takie głupie pytanie czy kierownica do PS3 działa tylko na wybranych grach :mysli: czy w ustawieniach należy poszukać ?[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 22:27_________________________________________________

kozacka zabawka[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 21:06_________________________________________________Waski, teraz auto doslownie lata, az pojechałbym na hamownie z ciekawosci :)

Tomek, teraz auto pali nawet na cieplym silniku, gdzie wczesniej musialem chwile krecic, mozliwe to??

niezły prezent dla pań ....
Opublikowano

dlaczego odrazu pan???? :))

[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 22:50_________________________________________________

B8 najmniej awaryjne do 50kkm

http://moto.onet.pl/138882,5908930,1,zdjecie.html?node=27

Opublikowano

[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 22:50_________________________________________________

B8 najmniej awaryjne do 50kkm

http://moto.onet.pl/138882,5908930,1,zdjecie.html?node=27

:oklaski:

ale 5 cylindry też ładnie brzmią

Opublikowano

[br]

mocno średnie a pewnie kasa za wydech okropna

Opublikowano

[br]

mocno średnie a pewnie kasa za wydech okropna

kasa zapewne duża :)
Opublikowano

takie głupie pytanie czy kierownica do PS3 działa tylko na wybranych grach :mysli: czy w ustawieniach należy poszukać ?

W każdej samochodowej grze na ps3 ma działać, ewentualnie musisz w ustawieniach wybrać dany model i firmę kierownicy.

Opublikowano

Chodzi Ci o aku ? jak by tak było na zimnym to bym zrozumiał bo może lepiej świeczki się rozpalają ale na ciepłym :mysli:

Chyba że przedtem na ciepłym i lepszej kompresji aku nie dawał rady tak szybko zakrecić korbą jak ten nowy

Waski, teraz auto doslownie lata, az pojechałbym na hamownie z ciekawosci :)

ehhh.... widzę że temat rozwojowy zaraz będziesz dwumasa szukał może znajdziesz pod choinką wysłałeś już list do Mikołaja :naughty:

Opublikowano

się porobiło człowiek tak czasem szybko jedzie podczas mgły :mysli:

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8860775,Dwa_karambole_na_A4__Kilkadziesiat_pojazdow_uszkodzonych.html[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 08:24_________________________________________________http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8860089,Rondo_Ofiar_Katynia__Poziom_zero_w_koncu_stycznia.html ciekawe którego roku

Opublikowano

co ile jadę tym rondem to niewielkie widzę postępy.

Opublikowano

tam sie czas zaczymał w miejscu :gwizdanie:

dla porównania Nowohucką można już przejechac :wink4:

:bry:

Opublikowano

a Ty Sokół na które kółka zakładasz łańcuchy? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

bmw-1-series-with-snow-chains-on-front-wheels-staffordshire-england-dec-2010-photo-by-andy-smith_100334419_m.jpg

Opublikowano
merrychristmass.jpg
Opublikowano

Serdecznie ZAPRASZAM

>> Kalendarz Klubowy 2011 <<

Opublikowano
  • Autor

:siema::hi:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 12:51_________________________________________________

oraz A6 w klasie wyższej , średnio/wyższej :good:

Opublikowano
Opublikowano

a Ty Sokół na które kółka zakładasz łańcuchy? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

bmw-1-series-with-snow-chains-on-front-wheels-staffordshire-england-dec-2010-photo-by-andy-smith_100334419_m.jpg

:polew:

Opublikowano

co ile jadę tym rondem to niewielkie widzę postępy.

To już nie chodzi o postępy, ale jakie tam są warunki przejazdu to jakaś masakra...

Ja wiem że plac budowy, ale no k**wa bez przesady :wallbash:

Jak w nocy jechałem we mgle to na jedynce bo nic nie było widać a i tak kilka razy tak przywaliłem że masakra :angry:

Jak na Nowohuckiej wywaliło dziurę kosmos to na drugi dzień śladu po niej nie było :gwizdanie:

Opublikowano

:polew:

:mysli: nie wiem co w tym śmiesznego zjeżdżaliście kiedyś tylnonapędowcem z oblodzonej górki po łuku ? bo ja tak i kółka tylnie sobie i przednie sobie i kierownica też sobie więc zależy do czego mu były potrzebne te łańcuchy do trakcji czy do napędu bo może wolał jechać tam gdzie chce niż wyrywać pierwszy z pod świateł chyba że autentycznie założył je bo nie wie które koła mu ciągną może to jest bejca tej laski z filmiku wcześniej co wypychała auto na włączonym D-rivie :mysli: jeśli to jej dalszy tok myśleniowy no to jest się z czego :polew:

Opublikowano
  • Autor

No nie przesadzajcie , dziś jechałem do Gliwic około 9-30 mysle ze korek bedzie masakryczny a tu ..... miłe zaskoczenie przejechałem w kilka chwil a dziury hmmm nie widziałem :kox:

Wygląda to wszystko tak jak by było przynajmniej 5 krotnie mniej pracowników niż na nowohuckiej jak robili estakade :evil:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.