Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale to chyba był jakiś składak :/

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja myśle że musiała mu sarna wyskoczyć...

Opublikowano

Gdzie tam????

Prędzej jakiś menel by wyskoczył o tej porze niż sarna, to jest prawie że środek Krk i gdzieś tam widział sarny??? :decayed:

Sądzę że jechał od Bora Komorowskiego przez wiadukt na rondem a później rozpędzony nie wyhamował przed światłami i go zarzuciło..

Opublikowano

Pablo przemyśl i wyedytuj posta ostatniego :rolleyes:

Troche chyba nie załapałeś...

Opublikowano

Gdzie tam????

Prędzej jakiś menel by wyskoczył o tej porze niż sarna, to jest prawie że środek Krk i gdzieś tam widział sarny??? :decayed:

Sądzę że jechał od Bora Komorowskiego przez wiadukt na rondem a później rozpędzony nie wyhamował przed światłami i go zarzuciło..

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

o ja pier**le to tylko Pablo mógł napiać...

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jarko o co Ci znowu chodzi :mysli:

A z której strony myślisz on jechał??

W prawo na warszawkę się leci a prosto w stronę marko/ikei, prawie codziennie tamtędy jeżdżę i jechał od ronda polsadu.

Opublikowano

jarko o co Ci znowu chodzi :mysli:

A z której strony myślisz on jechał??

W prawo na warszawkę się leci a prosto w stronę marko/ikei, prawie codziennie tamtędy jeżdżę i jechał od ronda polsadu.

KUUUURWA PADNE... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Gdzie tam????

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

o ja pier***e to tylko Pablo mógł napiać...

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Co się śmiejesz trochę się wypiło to się napisało z humorkiem :polew:

Opublikowano

Pablo może idz już spać. Albo niech mu ktoś na PW napisze :decayed::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 00:28_________________________________________________

Gdzie tam????

taaa wypiło, pewnie kompotu truskawkowego :decayed::polew:

Opublikowano

A pierd^^isz :decayed:

Sam ześ jest jak PW :decayed:

A Ciebie tam siemian przypadkiem nie było :naughty::decayed::polew:

Opublikowano
:D:hi:
Opublikowano

Pablo może idz już spać. Albo niech mu ktoś na PW napisze :decayed::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 00:28_________________________________________________

Gdzie tam????

taaa wypiło, pewnie kompotu truskawkowego :decayed::polew:

Choć spróbuj to nie wytrzeźwiejesz do Bukowiny :naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor
:siema:
Opublikowano

albo jeżozwierz

Opublikowano

albo jeżozwierz

Ja obstawiam za chomikiem gigantem. Ale jaka jest prawda... :mysli:

BTW :hi:

Opublikowano

Siema,

Opublikowano

Pablo może idz już spać. Albo niech mu ktoś na PW napisze :decayed::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Może niech lepiej kolegów zapyta...

Zaraz, przecież Ty też jesteś jego kolegą :naughty:

No wytłumacz mu... Na PW oczywiście :decayed:

Opublikowano

:hi:

albo jeżozwierz

:mysli: pewnie wystraszył się bo zobaczył zebre na pasach

Opublikowano

:bry:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi: :hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.