Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wstawać Krakusy !!!!!!!!!

:hi:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Opublikowano

wolne??? :wink4:

Opublikowano

a ja w pracy :-(

Opublikowano

a ja w pracy :-(

:hi: ja też :wink4:

Opublikowano

ciiiiiii......co tak wrzeszczysz :facepalm: daj odespać wczorajsze

dzień dobry wszystkim

jakie to życie jest ciężkie :nuda:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

wolne??? :wink4:

e tam wolne, do pracy trzeba było iść :)

Opublikowano

witam :P

mialem miec dzis wolne to sie musiala zje**c uszczelka i roboty na caly dzien :confused4: a mial byc dlugi weekend :wallbash::P

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

:hi: a ja dziś byłem po odbiór foteli do mojej A4, kupiłem przez allegro w dobrej cenie komplet, byłem na dziś umówiony i co sie okazało.....

nie było tylnej kanapy i szukało jej trzech pracowników 3 godziny w 2 halach i stwierdzili ze musiała sie sprzedać osobno :wallbash:

ku***a straciłem 5 godzin bo jakiś matoł sprzedał towar który u niego zakupiłem na allegro, tłumacząc sie ze na wiosne jeszcze kanapa była :polew: a tak wyglądała hala w którerj szukali

b7be5f7ab5f7c2b8med.jpg[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 18:46_________________________________________________na koniec zażądałem zwrotu kosztów podróży chłop zapłacił i do widzenia, szkoda bo przednie fotele były w bardzo dobrym stanie :disgust:

Opublikowano

:hi: a ja dziś byłem po odbiór foteli do mojej A4, kupiłem przez allegro w dobrej cenie komplet, byłem na dziś umówiony i co sie okazało.....

nie było tylnej kanapy i szukało jej trzech pracowników 3 godziny w 2 halach i stwierdzili ze musiała sie sprzedać osobno :wallbash:

ku***a straciłem 5 godzin bo jakiś matoł sprzedał towar który u niego zakupiłem na allegro, tłumacząc sie ze na wiosne jeszcze kanapa była :polew: a tak wyglądała hala w którerj szukali

b7be5f7ab5f7c2b8med.jpg[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 18:46_________________________________________________na koniec zażądałem zwrotu kosztów podróży chłop zapłacił 150 zł i do widzenia, szkoda bo przednie fotele były w bardzo dobrym stanie :disgust:

To porządek po zbóju mieli tak nie raz jest z kupowaniem na allegro

Opublikowano

dziwne ze przednie fotele byly OK ( z tego co mowisz ) jak byly trzymane w takich warunkach :rolleyes:

Opublikowano

b7be5f7ab5f7c2b8med.jpg[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 18:46_________________________________________________na koniec zażądałem zwrotu kosztów podróży chłop zapłacił i do widzenia, szkoda bo przednie fotele były w bardzo dobrym stanie :disgust:

:disgust: życie ..........czyli dobrze że jednak nie rozbierałeś tych swoich ale piękny burdel mają ciekaw jestem czy taki gnój ma tez w mieszkaniu bo jaki kram taki Pan

a potem focha taki wali bo mu się wytyka że coś jest brudne porysowane itp. a on wyjeżdża z tekstem (standartowy w tym przypadku) że jak się chce nowe to do salonu :wallbash: przecież to są elementy po kilkaset złotych które powinny jakoś potem wyglądać w aucie a nie straszyć nie wiem czy oni mają podejście że to przyjeżdża taki chlewiarz jak on i nie będzie mu przeszkadzało że będzie siedział na plamach ze smrów :wallbash:

Opublikowano

a gdzieś Ty był po nie ?

Opublikowano

jeszcze gość szukał wcześniej częsci mechanicznych a potem brudnymi łapami przewracał te fotele, na początku wyciągneli te własciwe przednie fotele na zewnątrz i zaczał padac deszcz to mowie ze beda plamy zeby schowali...... gdzie tam nie ruszyło ich[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 20:22_________________________________________________Ogr to było za Katowicami

Opublikowano
  • Autor

pewnie w Gliwicach :cool1:

Opublikowano

A no to miałeś mała przejażdżkę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.