Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:zdjcie0870.jpg czyli my sie zimy nie boimy, takiemu to zaspy na drodze niestraszne :)

Ja też się zimy nie boję i śniegu :polew: :polew: to parking podziemny w bonarce :mysli:

Opublikowano

chyba tak :decayed:

Opublikowano

Siemka Pany :hi:

Potrzebuję zakupić kompletne lampy przednie do swojego paździerza, może ma ktoś do sprzedania ????

Opublikowano

przeklejka ze spotowego ale mocna sprawa

jak obgonić całą imprezę na jednym piwie

http://ogur69.wrzuta.pl/film/18aKeuPxUKG/piwo-imprezka

:sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano
:sick3:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 22:27_________________________________________________Pany czy poduszki powietrzne z foteli jak będe wkładał inne to trzeba vagować ?
Opublikowano

jak odepniesz kostki to ci wywali błąd wiec bez vag-a raczej się nie obejdzie chyba ze ...możesz spróbować wcześniej rozłączyć aku tak z 15min a sama zmian poduszek nie ma znaczenia ważne żeby był taki sam model poduszki.

Opublikowano

nawet na wyłączonym zapłonie ? jak zmieniałem w b6 całe fotele to nie wywaliło błędu pomimo zmiany całego kompletnego wnętrza :mysli: i aku nie odpinałem

Opublikowano

no to dziwne bo przecież jak by nie patrzył odłączając poduchę z wtyczek to robisz otwarty obwód Możliwe ze sama kontrolka się nie świeciła a tylko sterownik zapisał błąd. :mysli:

Opublikowano

Miodzio nie wprowadzaj w błąd. Oczywiście że nie łapie błędu.Przynajmniej nie takiego żeby system nie działał. Odpinałem kurtyny na wyłaczonym zapłonie i też nie ma błędów

Opublikowano

Miodzio nie wprowadzaj w błąd. Oczywiście że nie łapie błędu.Przynajmniej nie takiego żeby system nie działał. Odpinałem kurtyny na wyłaczonym zapłonie i też nie ma błędów

no system działa tu się zgadzam ale czy nie zarejestruje jakiś błędów to już inna sprawa :gwizdanie: skoro masz sprawdzone organoleptycznie u siebie to widocznie jest jak mówisz. Ja odłączałem poduchy w BMW tam zawsze został błąd może w audi jest inaczej. No nic samo wyjdzie w praktyce ;)

Opublikowano

no system działa tu się zgadzam ale czy nie zarejestruje jakiś błędów to już inna sprawa :gwizdanie: skoro masz sprawdzone organoleptycznie u siebie to widocznie jest jak mówisz. Ja odłączałem poduchy w BMW tam zawsze został błąd może w audi jest inaczej. No nic samo wyjdzie w praktyce ;)

ja też wymieniałem całe wnętrze na wyłączonym zapłonie i żadnych błędów nie ma

Opublikowano
:siema::kox:
Opublikowano

:hi:

Wypinałem poduszki w A4 B7 i A6 C6 (na wył. zapłonie) i nigdy nic nie łapało kontrolka normalnie gasła sprawdzałem potem vag-iem i nic nie było owszem np. w bejcy E46 po odpięciu napinacza pasa na wył. zapł. od razu złapało bład i się świeciło na desce do skasowania w hondach też byle co się odpieło i też łapało w fiacie i alfie podobnie więc róznie z tym jest ale B6 i B7 na pewno nic nie wyskakuje.

Opublikowano
:hi::przebiegly:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

W końcu odzyskałem prawe lusterko po ostatniej przygodzie z cwaniakami ;-)

Co za wygoda ;-)

Opublikowano

Co za wygoda ;-)

:good:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Co za wygoda ;-)

a jak to zrobiłeś ?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.