FANTOMAS Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Mnie np interesuje ile każdy z was musi wypić żeby zgubić buta i czy ma na to wpływ czy but jest sznurowany czy na żepę i czy np. szybciej spada najk czy adidasi z której nogi wam najpierw spada
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Przekonasz się hurtowo w Bukownie już nie długo :polew:
Cuber Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Przekonasz się hurtowo w Bukownie już nie długo :polew: Pablo Ty się nie ciesz bo znowu pił nie będziesz :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Przekonasz się hurtowo w Bukownie już nie długo :polew: Pablo Ty się nie ciesz bo znowu pił nie będziesz :gwizdanie: Jak pojadę to się napiję a czemu miałbym nie pić Akurat dobrze że w pt noc tyle nie wypiłem że na czworaka bym chodził bo stracił bym prawko przez dmuchanie w Zakopcu w południe jak tam byłem a nie powiem bo byłem pewny że coś wyjdzie
Cuber Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 to po co jechaleś jak miałes promile ? :wallbash:
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 to po co jechaleś jak miałes promile ? :wallbash: Na szczęście dużo wtedy na śniadanie zjadłem to zapewne pomogło, no więcej już tak nie będzie
FANTOMAS Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Na szczęście dużo wtedy na śniadanie zjadłem to ile i co zjadłeś na to śniadanie
Krzysztof Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Na szczęście dużo wtedy na śniadanie zjadłem to ile i co zjadłeś na to śniadanie Tylko czekałem na to aż FANTOMAS się odezwie : D Przecież promile to we krwi a nie w żołądku PABLO..
jarko Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Przecież promile to we krwi a nie w żołądku PABLO.. Ale dmucha się ustami a nie żyłami Pablo jadł żeby promile w buzi zniwelować
FANTOMAS Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Przecież promile to we krwi a nie w żołądku PABLO.. Ale dmucha się ustami a nie żyłami Pablo jadł żeby promile w buzi zniwelować tiaaa...... Przecież promile to we krwi a nie w żołądku PABLO.. chico tylko za szybko trzeba było dać chłopakowi czas na rozwinięcie myśli
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Kuwa nie gadam z wami i cie [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 15:58_________________________________________________ Nie no może rozwinie jeszcze chico a co ty taki dowcipniś się zrobił :gwizdanie: Chłopak się rozkręca i czai klimat krakowskich Przyjechałbyś na spota w końcu a nie pitolił 3 po 3 bo chciałbym obczaić w końcu Twojego parcha
Transitpower Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Panowie!! Zaczęły się loty na nowej mamuciej skoczni!! Trzymamy kciuki za Stocha i za Małysza żeby daleko latali (i za Kubice żeby niżej latał)
Krzysztof Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 15:58_________________________________________________ Nie no może rozwinie jeszcze chico a co ty taki dowcipniś się zrobił :gwizdanie: Chłopak się rozkręca i czai klimat krakowskich Przyjechałbyś na spota w końcu a nie pitolił 3 po 3 bo chciałbym obczaić w końcu Twojego parcha Spoko spoko przyjedzie się
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Spoko spoko przyjedzie się No fajnie by było bo Twój sedan podoba mi się i jeden z lepiej wyrezanych na forum
Krzysztof Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Spoko spoko przyjedzie się No fajnie by było bo Twój sedan podoba mi się i jeden z lepiej wyrezanych na forum Dzięki ale to zasługa poprzedniego właściciela. Ja staram się tylko zachować go w czystości i b. dobrej sprawności technicznej
pawel1380 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Chociaz tyle Az musze sprawdzić ile pali 3.0tdi na tempomacie przy 120km/h, bo coś czuje że wtedy ciężko te 5.7 osiągnąć ale mogę się mylić. nie przekraczając 100 km/h w trasie osiągniesz takie spalanie testowalem na swoim 3.0 TDI ale fakt wyszło 5,9 i to nie jest jazda :wallbash: Ale da się? no da Mowiłem ze ciezko ale mozliwe a tylko o to chodziło.
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Dzięki ale to zasługa poprzedniego właściciela. Ja staram się tylko zachować go w czystości i b. dobrej sprawności technicznej Wiem o tym ale ogólnie jest
Cuber Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Ktoś dziś gdzieś imprezuje wieczorem ?
Rekomendowane odpowiedzi