Me.how Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Jarko i co? załatwiłes piłkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Pisałem już że nie mam kiedy się tym zająć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 http://wyborcza.pl/1,75478,9099705,Nierzad_w_skarbowce.html temat który był omawiany kiełbaskach można i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 http://wyborcza.pl/1,75478,9099705,Nierzad_w_skarbowce.html temat który był omawiany kiełbaskach można i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 http://wyborcza.pl/1,75478,9099705,Nierzad_w_skarbowce.html temat który był omawiany kiełbaskach można i tak ......"urzędnicy skarbowi biorą na celownik np. młodych ludzi kupujących mieszkanie lub drogie auto".... ......"Ci muszą odpowiedzieć, skąd mają pieniądze. Co dziesiąty mówi: płacą mi za seks."...... Zieluch David może trzeba zacząć załatwiać faktury za wazelinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Zieluch David może trzeba zacząć załatwiać faktury za wazelinę :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Zieluch David może trzeba zacząć załatwiać faktury za wazelinę To ci się udało :gwizdanie: :baseball: :baseball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Zieluch David może trzeba zacząć załatwiać faktury za wazelinę :polew: :polew: :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 pieeeeerdoleni :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 To ci się udało :gwizdanie: pieeeeerdoleni :polew: :polew: Nie wiem co wam tak wesoło ......"Fiskus ma prawo zapytać, skąd mamy pieniądze ....... Musi też sprawdzić donosy i zareagować, gdy dostanie informację o "prowadzeniu wystawnego trybu życia". więc Zieluch skasuj te pałeczki bo zaraz może się ktoś znaleść życzliwy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Spadłem :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 To ci się udało :gwizdanie: pieeeeerdoleni :polew: :polew: Nie wiem co wam tak wesoło ......"Fiskus ma prawo zapytać, skąd mamy pieniądze ....... Musi też sprawdzić donosy i zareagować, gdy dostanie informację o "prowadzeniu wystawnego trybu życia". więc Zieluch skasuj te pałeczki bo zaraz może się ktoś znaleść życzliwy :gwizdanie: Przeciez to nie moje auto , a włascieciela na taki ochłapchyba stać :gwizdanie:, wystawne życie biedny student byś się wstydził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Przeciez to nie moje auto no to jak jest masz A4 czy nie masz a jeśli nie masz to co jest w twoim opisie oszust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 życie :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ale na zegarczek było dla biednego studenta :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi