Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:bry::hi:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no powiem ci ze trochę zabawy jest :gwizdanie: ogólnie graty z laptopa zasilacz m2atx i takie tam

ja to zaczynam robić w B5 ale chciałem to zrobić na bazie płyty ITX'a i lcd 7-8" dotykowym. Całość jednak będę się starał zapakować do środka Symphony (niestety nie mogę znaleźć uszkodzonego a sprawnego szkoda mi rozbierać). Takie podłączenie do rnse na pewno prostsze.

Miałeś aktualnie jakieś problemy z podłączeniem

Opublikowano

niestety jeszcze w szpitalu ale juz bliżej niż dalej , dziekuje

Opublikowano

niestety jeszcze w szpitalu ale juz bliżej niż dalej , dziekuje

jak coś to dzwoń
Opublikowano

oki dzięki Amigo :good:

Opublikowano
  • Autor

:siema::hi:

Panowie potrzebuje pilnie pozyczyć od kogoś czujnik lakieru bo jadę z bratem po passata jutro i przydał by sie :naughty:

Opublikowano
:bry::przebiegly:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Panowie potrzebuje pilnie pozyczyć od kogoś czujnik lakieru bo jadę z bratem po passata jutro i przydał by sie :naughty:

uderz do Zielucha...tylko nie wiem czy ten jego czujnik sprawdza lakier...bo dal za niego 1300pln wiec moze robi wszystkop oprocz pomiaru lakieru :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

spoko , czujnik pozyczy mi Tomek :kox:

ps. juz powiedziałem znajomemu by mi zamówił jakiś takie za pare stówek to bedzie na przyszłość :cool1:

Opublikowano

jakbys potrzebował na za klika dni to kolegi z pracy żona pracuje w salonie toyoty na jasnogórskiej i swego czasu pożyczała mi taki czujnik za kilka tysięcy, nie znam sie na tym ale podobno jeden z lepszych do pomiaru lakieru[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 13:41_________________________________________________osobiście sprawdzałem nim swoje A4 pzed sprzedażą zeby wiedziec co ewentualnie było malowane i doznałem szoku :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Spoko juz załatwiłem :wink4:

Opublikowano

To może weźcie ten czujnik kiedyś na spota ;-) Sprawdziłbym swojego ;-) Chociaż z drugiej strony może lepiej się nie denerwować ;-)

Opublikowano

Przemian :notworthy:

Opublikowano

Ciekawe ile Jaruzelski ma na koncie :mysli::polew:

Opublikowano

uderz do Zielucha...tylko nie wiem czy ten jego czujnik sprawdza lakier...bo dal za niego 1300pln wiec moze robi wszystkop oprocz pomiaru lakieru :polew: :polew: :polew:

Jeszcze sprawdze ci tego przeszczepa :tongue4:

Opublikowano

Panowie kogo to :naughty:

:bicz: za krzywo nalepioną naklejkę A4 Klubu chyba że jest na magnesie tak jak ja mam to jeszcze wybaczę :decayed:

img117dp.jpg

Panowie byłem dzisiaj na szrocie na Saskiej i w szoku byłem jakie tam nowe fury stoją do kasacji, najnowsza A3 nie ruszona na 18" felach w tym wzorze co ja mam czy 3 letnia Beta 745, pytałem się gościa czy będą je rozbierać na części to jeśli nikt nie przyjedzie zainteresowany to w takim stanie idą do kasacji :shocked:

A części jak coś to za grosze, szkoda że nie było żadnej A4ki :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.