Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: :hi: hej dyżurny narzekaczu
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: wszystkim
Opublikowano

Acha :) No to raczej nie pasują jednak :decayed:

pasują :)

a czym się różnią ?? może ASO zmieniło nr często tak robi

a jak chcesz to mogę Ci załatwić ori z aso z dobrej kasie [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 20:57_________________________________________________

Tomku obydwa modele śrub mają te same parametry a jednak jeden jest do Esek i allroada a inne do pozostałych i bądź tu mądry czym się różnią....

Jak mają te same wymiary to niczym się nie różnią chyba że kluczem ale w VAG z tego co widziałem to wszystko jest na 17-ke. Może być też różnica w miseczce styku śruby z felgą ale w to też nie wierzę bo z tym co się spotkałem w audi i VW to wszystkie wyglądają tak samo jesli chodzi o kształ styku śruby z felgą (półkolista nie stożek) jedyne co mi się nasówa to że jest to śruba dwu-częściowa czyli miseczka jest w formie półkolistej podkładki i może to jest róznica między nimi że te mają coś takiego a zwykłe są kute jako całe [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 18:05_________________________________________________wie ktoś do czego jest ten przycisk S-line i ten całkiem po lewej to kokpit A3 sportback-a

$(KGrHqZ,!hgE1f7fKgjDBNdl-Jl4Nw~~_27.JPG

w AUDI nie ma takich śrub :naughty: [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 20:58_________________________________________________

No nie chce mi się odsyłać tego.. :decayed: kurde znalazłem wpis only for S5 :mysli:

Jasna cholera cena u nas w salonie taka sama obu kompletów.204zł.

poczekaj do jutra , [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 20:59_________________________________________________

gdyby ktoś planował weekendy z wiekszym wyprzedzeniem to zapraszam http://web.me.com/rmikos/Witryna/Salt_Cup.html

OOOO to dużo ludzi będzie :naughty:[br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 20:59_________________________________________________

to czym one sie roznia?na aukcji sa z oznaczeniem PO nie FO.

P0 to oznaczenie A3 po 2003^ różnic tylko długością [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 14:57_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1695155,0,1,zegnajcie-mrozy,wiadomosc.html kiedy zakładacie lato :mysli:

ja juz jestem po

też mam :naughty:
Opublikowano

Oba komplety dostepne w tym samym czasie wiec raczej nic nie zmieniali.Zalatwisz za 50%?bo za tyle dostepne na aukcji.. :notworthy::decayed:

Opublikowano

Cuber też już zmienił i oprócz tego maskę zderzak błotnik i jeszcze coś tam coś tam no i oczywiście new lack 3 godziny się pocieszył autkiem :polew:

Opublikowano

Cuber też już zmienił i oprócz tego maskę zderzak błotnik i jeszcze coś tam coś tam no i oczywiście new lack 3 godziny się pocieszył autkiem :polew:

a co mu się z autem stało ?

Panowie, też bym potrzebował nowych śrub ale stożkowych pod felgi OZ'ta. Macie jakieś sprawdzone firmy które robią zabezpieczające ?

Opublikowano

???

Opublikowano
  • Autor

Odebrałem Audice ( zderzak przedni i tylni S-line + chromy założone wokoło szyb ) przed 13-stą , założyłem letnie laczki, wyjechalem z myjki i ok 15-stej kobieta wymusiła pierwszenstwo ;( zderzak i maska do wymiany :wallbash: :wallbash: :wallbash: się k... nacieszylem .............. 2 godziny :wallbash: ;(

zdjcie1386.jpg

Samicą powinni zabrac prawo jazdy :evil: :evil: :evil: ehhh na Policje czekałem 5 godzin jakaś paranoja :confused4:

Mam dość całego zajebanego dnia , idę spać :hi:

Opublikowano

Kolega tak na poważnie z tą ceną czy to żart? :shocked::blink:

Edit

f*ck one wysoko stoją... :bag:

Choć i tak drogo ..

Opublikowano

Odebrałem Audice ( zderzak przedni i tylni S-line + chromy założone wokoło szyb ) przed 13-stą , założyłem letnie laczki, wyjechalem z myjki i ok 15-stej kobieta wymusiła pierwszenstwo ;( zderzak i maska do wymiany :wallbash: :wallbash: :wallbash: się k... nacieszylem .............. 2 godziny :wallbash: ;(

zdjcie1386.jpg

Samicą powinni zabrac prawo jazdy :evil: :evil: :evil: ehhh na Policje czekałem 5 godzin jakaś paranoja :confused4:

Mam dość całego zajebanego dnia , idę spać :hi:

O karwa Cuber :shocked:, j**any pech :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Ale ta cena :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

Ręcznie składana :gwizdanie:

Opublikowano

Cuber...wspolczuje :confused4: 2 godziny pojezdzic autem ;( Chyba bym sie poplakal :thumbdown:

Opublikowano

Kolega tak na poważnie z tą ceną czy to żart? :shocked::blink:

Edit

f*ck one wysoko stoją... :bag:

Choć i tak drogo ..

ciezko o takie niebite, a to od bełta i przynajmniej wiadomo po kim

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.