Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pablo byłem w tym gamesofcie na Kalinowym co go polecałeś i...

Dla mnie straszna kupa, ceny kosmos :thumbdown:

Bioshock I za 65zł, AC II 3xA 66zł :blink:

To ma jedynie sens jak kupisz np takie Black Ops, przejdziesz i pójdziesz wymienić za 20zł na inną nowość... W innym przypadku TYLKO allegro i łowienie okazji :)

Czyli widocznie podnieśli ceny do góry :thumbdown:

Jak tam byłem w tamtym roku gdzieś na wakacje to inaczej się cenili.

Wiadomo że nie wycenią Ci tak jak "okazje" na allegro bo muszą na tym zarabiać.

Ciekawe jak teraz cenią gry w wandzie :mysli:

A po za tym to :bry: wszystkim.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

uuuuu Cuber... :confused4: :confused4: ;( ;(

Tyle dobrze ze w koło nie pierdolneła

:mysli: bardziej bym się cieszył że tu jaśki nie wyskoczyły bo to uderzenie by tak podchodziło. Widać że w belke dostał maska poszła w namiot więc uderzenie nie było delikatne a już nieraz widziałem że auto lekko ubite przodem stało z otwartymi jaskami. Czujniki zdrzeniowe są w okolicach czubków podłużnic to właśnie dlatego belka lubi przenieść wstrząs i jaśki mówią dzień dobry więc mogłobyć dużo bardziej pozamiatane ale widocznie nie wytracił na tyle gwałtownie prędkości żeby dostało sygnał z ABS/ESP że coś jest nie tak żeby komp od jasków dał strzał

Opublikowano

Cuber współczuję bardzo [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 12:30_________________________________________________

http://otomoto.pl/audi-rs4-i-wlasciciel-salon-polska-C17721675.html panowie kumpel sprzedaje gdyby ktos reflektował :)

piękne :kox: na maxa

dobrze mu poszło w Wieliczce :good:

we Wieliczce startował jego brat :)[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 17:17_________________________________________________

Opublikowano

umiesz tak :naughty:

Opublikowano

uuuuu Cuber... :confused4: :confused4: ;( ;(

Tyle dobrze ze w koło nie pierdolneła

:mysli: bardziej bym się cieszył że tu jaśki nie wyskoczyły bo to uderzenie by tak podchodziło. Widać że w belke dostał maska poszła w namiot więc uderzenie nie było delikatne a już nieraz widziałem że auto lekko ubite przodem stało z otwartymi jaskami. Czujniki zdrzeniowe są w okolicach czubków podłużnic to właśnie dlatego belka lubi przenieść wstrząs i jaśki mówią dzień dobry więc mogłobyć dużo bardziej pozamiatane ale widocznie nie wytracił na tyle gwałtownie prędkości żeby dostało sygnał z ABS/ESP że coś jest nie tak żeby komp od jasków dał strzał

Moga wystrzelić pod warunkiem że są, gazety nie wystrzelają :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Karwa co oni wzięli że tak zadupcają :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Zieluch pierzesz tapicerki,czyscisz alcantare,myjesz motor? :decayed::naughty:

Opublikowano
:polew::kox:
Opublikowano

Przymierzam się do zakupu jakiegoś odkurzacza do prania a puki co idę jutro na zabieg kolana i przerwa na rehabilitacje około miesiąca :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Przymierzam się do zakupu jakiegoś odkurzacza do prania a puki co idę jutro na zabieg kolana i przerwa na rehabilitacje około miesiąca :gwizdanie: :gwizdanie:

A szkoda bo Paweł miał dla Ciebie zajebistą fuchę :D

Opublikowano

Miesiac wytrzymam tylko skoro mój wóż testowy tzn że za free? :polew::tongue4::decayed:

Opublikowano

Miesiac wytrzymam tylko skoro mój wóż testowy tzn że za free? :polew::tongue4::decayed:

Pamiętaj że masz mi coś drobnych odpalić za namiary :polew:

http://forum.vectraklub.pl/index.php?showtopic=30031&s=10a192647b790519cd2a56d83539c63e

:shocked:

Opublikowano

Materialista :polew::pierdzioch:[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 18:33_________________________________________________

http://forum.vectraklub.pl/index.php?showtopic=30031&s=10a192647b790519cd2a56d83539c63e

Czyli czekam z hamownią aż założe letnie.

Teraz pytanko.Czy ma znaczenie na jakich kolach sie robi pomiar?Zimowki mam 17 a lato 20 no i oczywiscie inne rozmiary opon... :mysli:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

co za debil hamuje auto na bieżnikowanych oponach, jak wioadomo ze rozpedzają auto do prawie granicznych predkości, a te opony to wyglądają jak od poloneza :polew:[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 19:45_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

Auto powinni rozpedzac na 4 biegu.A watpie ze vectra na 4 ma 247km/h :)

Opublikowano
  • Autor

Auto powinni rozpedzac na 4 biegu.A watpie ze vectra na 4 ma 247km/h :)

dokładnie :wink4:

Opublikowano
:hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.