Cuber Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A nie macie dzisiaj ochoty na kiełbaskę k.21 ? bo ja dzisiaj cały czas na słodko i chętnie bym coś smażonego zapodał :-) dzisiaj to trzeba chyba uruchomić PS3 + Fifka + wódeczka ps. w sumie kiełbaska hmmmm sie okaże
FANTOMAS Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 [ps. w sumie kiełbaska hmmmm sie okaże to dogadajmy temat bo mi strasznie dzisiaj cieknie na coś takiego
FANTOMAS Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Tiaaaa widzę że temat kiełbasy jak zwykle padł więc spadam do domu
sokolnh Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Tiaaaa widzę że temat kiełbasy jak zwykle padł więc spadam do domu zimno jutro w końcu sobie b2-ką pojeżdżę
Cuber Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 jutro w końcu sobie b2-ką pojeżdżę daj info gdzie będziesz śmigał
boseron Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 no i założyłem Bose wzmak+sub i powiem Wam ze siedze pod domem w aucie i słucham muzy różnica w brzmieniu choć głośników nie wymieniałem jest bardzo duża, polecam kazdemu taki mod w końcu mam basy jakieś co do montażu weiteca zrezygnowałem (same springi obniżyły by auto ale na ori amorze mógłby stracić na przyczepności hm.....moze trzeba było zaryzykować poszukam s-line całego zawiasu, juz pisalm do czakiego i czekam bo chętnych jest wielu na te zestawy. jak ktoś chce spręzyny weitec -30mm to odsprzedam , no chyba ze by sie trafiły same amory z 1BE to moge je wtedy założyć.będą lepiej trzymały całość. Sokół jedziesz w niedziele B-2 ką
boseron Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 a co Ty spać nie mozesz sobota rano :gwizdanie:
Gość PrZeMiAn Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Siemasz Brylant O której mykasz? To se Polo podjadę odkurzyć [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 08:56_________________________________________________ a co Ty spać nie mozesz sobota rano :gwizdanie: Kolego sympatyczny - prawdziwy kibic F1 zasiada z kubkiem kawy do wyscigu juz Coś wczoraj do późna buda była oświetlona na Reymonta
boseron Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Kolego sympatyczny bez Kubicy to juz nie to samo aczkolwiek tez oglądam siedząć w pracy zaczynamy Q3
Gość PrZeMiAn Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Kolego sympatyczny bez Kubicy to juz nie to samo aczkolwiek tez oglądam siedząć w pracy zaczynamy Q3 Eeeee to Ty jestes kibic sezonowy widze, to tak jakby Cuber po odejsciu najlepszych pilkarzy powiedzial ze zejdzie na psy
boseron Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 aaa i kawke tez popijam po zdobyciu Mistrza przez białą gwiazde myśle że rozważy taką mozliwość
Gość PrZeMiAn Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 aaa i kawke tez popijam po zdobyciu Mistrza przez białą gwiazde myśle że rozważy taką mozliwość Hahahaha Czekam na Pabla bo jak się obudzi to napisze że był wyścig F1 na Polsacie i kto wygrał
Cuber Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 to tak jakby Cuber po odejsciu najlepszych pilkarzy powiedzial ze zejdzie na psy pojeba..... NIGDY! po zdobyciu Mistrza przez białą gwiazde myśle że rozważy taką mozliwość Mistrza macie i to tylko tyle :gwizdanie:
Gość PrZeMiAn Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 to tak jakby Cuber po odejsciu najlepszych pilkarzy powiedzial ze zejdzie na psy pojeba..... NIGDY! po zdobyciu Mistrza przez białą gwiazde myśle że rozważy taką mozliwość Mistrza macie i to tylko tyle :gwizdanie: Hahahahaha Masz rację Grzegorz - u nich korupcja cały czas wychodzi
Rekomendowane odpowiedzi