Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakbyscie zechcieli jutro tez sie spotkać to jestem jak najbardziej za, dziś pracuje od 20-tej :wallbash: jutro mam wolne cały dzień. :tongue4: i jutro chętnie grilika mozna by zorganizować

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakbyscie zechcieli jutro tez sie spotkać to jestem jak najbardziej za, dziś pracuje od 20-tej :wallbash: jutro mam wolne cały dzień. :tongue4: i jutro chętnie grilika mozna by zorganizować

Urwij się na godzinkę z pracy, powiesz im że jedziesz na kiełbaskę do kolegów :D

Opublikowano

........robota nie zając...... :gwizdanie:

Opublikowano

jutro to ponoć jest Wielki Piątek czyli Post :wink4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

jutro to ponoć jest Wielki Piątek czyli Post :wink4:

racja :wallbash: zapomniałem

Opublikowano

jeban* REAL.

i tak dostanie od Barcy bo farty dwa razy sie nie zdarzaja...

btw :hi:

Opublikowano

Panowie dzis zapaliła mi sie na desce kontrolka pomarańczowa silnika i świeci cały czas co to moze być? katalizator zapchany, sonda lambda :mysli: auto jeździ tak samo nic nie słabsze tylko wydaje mi sie ze więcej pali :mysli:

Opublikowano

Podziękował za spocika pod HT :hi:

Podjechałem jeszcze z ciekawości zobaczyć co się dzieje na Bora i ludu w pierone było.

2 S4 B5 były i czarny RS4 B5 na krakowskich, rozmawiałem z kolegą i podjedzie na najbliższego spota :)

Kamil powrót pod M1 to była poezja V8, odpycha nieźle :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

o tym filmiku mówiłem na kiełbaskach :naughty:

Opublikowano

Masakra :kox:

Opublikowano

Dzieki za spocika :hi:

Kamil filmik daje rade :kox:

ps. to co Panowie robimy naklejki na audice ?

Tresc : Motocykliści patrzcie w lusterka bo AUDI jest wszedzie :kox: :kox:

Opublikowano

Pany wyskoczył mi komunikat na wyświetlaczu pod przebiegiem OEL, wie ktoś co to może oznaczać?? Samochód stał jakieś 2.5 tygodnia i jak dzisiaj go odpaliłem to własnie pojawił się ten napis. Nie wiem o co chodzi:/

Zdj_cie187.jpg

[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 00:11_________________________________________________

Pany wyskoczył mi komunikat na wyświetlaczu pod przebiegiem OEL, wie ktoś co to może oznaczać?? Samochód stał jakieś 2.5 tygodnia i jak dzisiaj go odpaliłem to własnie pojawił się ten napis. Nie wiem o co chodzi:/

Zdj_cie187.jpg

już się doszukałem odpowiedzi na forum, zwykła inspekcja:)

Opublikowano

Podziękował za spocika pod HT :hi:

Podjechałem jeszcze z ciekawości zobaczyć co się dzieje na Bora i ludu w pierone było.

2 S4 B5 były i czarny RS4 B5 na krakowskich, rozmawiałem z kolegą i podjedzie na najbliższego spota :)

Kamil powrót pod M1 to była poezja V8, odpycha nieźle :kox: :kox: :kox:

Ja jestem za głosowaniem aby Pablo został oficjalnym Prezesem Krakowskich spotów. Za wkład i zaangażowanie oraz szacunek takie jest moje zdanie. Żądam głosowania!!!

Nooooo chyba że kolega nie podjedzie to bana :)

Opublikowano

:bry:

Nie ma to jak wstać rano przed 6 i iść do spowiedzi :D

Ja jestem za głosowaniem aby Pablo został oficjalnym Prezesem Krakowskich spotów. Za wkład i zaangażowanie oraz szacunek takie jest moje zdanie. Żądam głosowania!!!

Nooooo chyba że kolega nie podjedzie to bana :)

:D

Jak tylko się zarejestruje na forum to dam znaka, powiedziałem mu że najpierw musi się przywitać w newbie :decayed:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 07:59_________________________________________________

Zdj_cie187.jpg

Przyjedź na spota bo Cię już wieki nie było, przy okazji się wykasuje inspekcję i wkręci któregoś nowego że masz diesla z gazem :naughty::kox::decayed:

Opublikowano

Panowie dzis zapaliła mi sie na desce kontrolka pomarańczowa silnika i świeci cały czas co to moze być? katalizator zapchany, sonda lambda :mysli: auto jeździ tak samo nic nie słabsze tylko wydaje mi sie ze więcej pali :mysli:

Tomek Ci prawdę powie :naughty: może czujnik stopu :mysli:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 08:37_________________________________________________Dzięki za kiełkachę Tomek sorry [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 08:38_________________________________________________http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,9481897,Czekamy_jeszcze_tylko_na_operatora_hali.html fajnie może się uda

Opublikowano

Ładnie zapitala :naughty:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 11:25_________________________________________________Co za baba :polew:

Blow Your Nose Newslady!

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

A myślałem że nie wejdzie 21" do B8 :kox:

Cuber zakładaj takie :decayed:

59803904.jpg35001127.jpg21297833.jpg86669015.jpg