boseron Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jakbyscie zechcieli jutro tez sie spotkać to jestem jak najbardziej za, dziś pracuje od 20-tej jutro mam wolne cały dzień. i jutro chętnie grilika mozna by zorganizować
PABLO Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jakbyscie zechcieli jutro tez sie spotkać to jestem jak najbardziej za, dziś pracuje od 20-tej jutro mam wolne cały dzień. i jutro chętnie grilika mozna by zorganizować Urwij się na godzinkę z pracy, powiesz im że jedziesz na kiełbaskę do kolegów
boseron Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 ........robota nie zając...... :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jakbyscie zechcieli jutro tez sie spotkać to jestem jak najbardziej za, dziś pracuje od 20-tej jutro mam wolne cały dzień. i jutro chętnie grilika mozna by zorganizować jutro to ponoć jest Wielki Piątek czyli Post
boseron Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jakbyscie zechcieli jutro tez sie spotkać to jestem jak najbardziej za, dziś pracuje od 20-tej jutro mam wolne cały dzień. i jutro chętnie grilika mozna by zorganizować jutro to ponoć jest Wielki Piątek czyli Post racja zapomniałem
KERCZI Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jeban* REAL. i tak dostanie od Barcy bo farty dwa razy sie nie zdarzaja... btw
boseron Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Panowie dzis zapaliła mi sie na desce kontrolka pomarańczowa silnika i świeci cały czas co to moze być? katalizator zapchany, sonda lambda auto jeździ tak samo nic nie słabsze tylko wydaje mi sie ze więcej pali
PABLO Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Podziękował za spocika pod HT Podjechałem jeszcze z ciekawości zobaczyć co się dzieje na Bora i ludu w pierone było. 2 S4 B5 były i czarny RS4 B5 na krakowskich, rozmawiałem z kolegą i podjedzie na najbliższego spota Kamil powrót pod M1 to była poezja V8, odpycha nieźle :kox:
sokolnh Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 o tym filmiku mówiłem na kiełbaskach
Cuber Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dzieki za spocika Kamil filmik daje rade ps. to co Panowie robimy naklejki na audice ? Tresc : Motocykliści patrzcie w lusterka bo AUDI jest wszedzie :kox:
imelvis Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Pany wyskoczył mi komunikat na wyświetlaczu pod przebiegiem OEL, wie ktoś co to może oznaczać?? Samochód stał jakieś 2.5 tygodnia i jak dzisiaj go odpaliłem to własnie pojawił się ten napis. Nie wiem o co chodzi:/ [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 00:11_________________________________________________ Pany wyskoczył mi komunikat na wyświetlaczu pod przebiegiem OEL, wie ktoś co to może oznaczać?? Samochód stał jakieś 2.5 tygodnia i jak dzisiaj go odpaliłem to własnie pojawił się ten napis. Nie wiem o co chodzi:/ już się doszukałem odpowiedzi na forum, zwykła inspekcja:)
Gość PrZeMiAn Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Podziękował za spocika pod HT Podjechałem jeszcze z ciekawości zobaczyć co się dzieje na Bora i ludu w pierone było. 2 S4 B5 były i czarny RS4 B5 na krakowskich, rozmawiałem z kolegą i podjedzie na najbliższego spota Kamil powrót pod M1 to była poezja V8, odpycha nieźle :kox: Ja jestem za głosowaniem aby Pablo został oficjalnym Prezesem Krakowskich spotów. Za wkład i zaangażowanie oraz szacunek takie jest moje zdanie. Żądam głosowania!!! Nooooo chyba że kolega nie podjedzie to bana
PABLO Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Nie ma to jak wstać rano przed 6 i iść do spowiedzi Ja jestem za głosowaniem aby Pablo został oficjalnym Prezesem Krakowskich spotów. Za wkład i zaangażowanie oraz szacunek takie jest moje zdanie. Żądam głosowania!!! Nooooo chyba że kolega nie podjedzie to bana Jak tylko się zarejestruje na forum to dam znaka, powiedziałem mu że najpierw musi się przywitać w newbie [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 07:59_________________________________________________ Pany wyskoczył mi komunikat na wyświetlaczu pod przebiegiem OEL, wie ktoś co to może oznaczać?? Samochód stał jakieś 2.5 tygodnia i jak dzisiaj go odpaliłem to własnie pojawił się ten napis. Nie wiem o co chodzi:/ Przyjedź na spota bo Cię już wieki nie było, przy okazji się wykasuje inspekcję i wkręci któregoś nowego że masz diesla z gazem
Wąski Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Panowie dzis zapaliła mi sie na desce kontrolka pomarańczowa silnika i świeci cały czas co to moze być? katalizator zapchany, sonda lambda auto jeździ tak samo nic nie słabsze tylko wydaje mi sie ze więcej pali Tomek Ci prawdę powie może czujnik stopu [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 08:37_________________________________________________Dzięki za kiełkachę Tomek sorry [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 08:38_________________________________________________http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,9481897,Czekamy_jeszcze_tylko_na_operatora_hali.html fajnie może się uda
gruszka Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 http://www.worldcarfans.com/111042132832/e60-bmw-m5-blows-past-f10-m5-at-290-kmh-on-german-autobahn dla tego m5 zmienił bym barwy
PABLO Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ładnie zapitala [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 11:25_________________________________________________Co za baba Blow Your Nose Newslady!
PABLO Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 A myślałem że nie wejdzie 21" do B8 Cuber zakładaj takie
Rekomendowane odpowiedzi