Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pasowała by żebyś sprawdził to Vagiem, wiedział byś wszystko.

Panowie czy w B5 też jest taki czujnik temp. paliwa?

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a jak sie jezdzi na wielbładzie ? :mysli:

bardzo niewygodnie :wink4:

Panowie co powiecie na zmiane godziny spotów na godzine 18-stą lub 19-stą ? w końcu czas letni juz mamy :)

robie ankiete.

jak dla mnie 19 jest :thumbup:

:hi: kto dziś pomykał pod tandetą tak o 8.10 srebnym avantem b6 na klubowych rameczkach ? Nie znam kolegi, albo dawno nie był na spocie albo w zeszłą niedzielę był pierwszy raz, ale skąd rameczki ??

Witam, to byłem zapewne ja :) rameczki założyłem sobie tak z 2 tygodnie temu zaraz po tym jak doszły do mnie pocztą - po ok.4 i pół miesiąca oczekiwania licząc od dnia zamówienia :rolleyes:

co do teorii cubera - ochotę na spocika mam dużą, ale wolnego czasu prawie wogóle... może kiedyś się wreszcie uda Was zobaczyć i pogadać :>

witam kolegę i zapraszam na spota, my nie gryziemy, my pożeramy w całości :polew: :polew: :polew:

A co do pałki Panowie, to nie ma sensu przez allegro kupować, bo ten koleś (może nie ten konkretnie z waszych linków) ale taki co handluje na allegro, stoi co weekend na giełdzie elektronicznej w bronowicach, więc podjedźcie sobie w sobotę lub niedzielę, mam bardzo duży wybór pałek, wiatrówek, gazów, paralizatorów i innych ciekawych rzeczy. Zawsze lepiej dokładnie cos oglądnąć przed zakupem, a na spocie powiem wam co ja wożę w autku :naughty: :naughty:

Opublikowano

Grzesiek.... gdzie ja schowam siekierę w sedanie? :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Wydaje mi się że A4 to jeden wielki czujnik... Wystarczy spojrzeć na kody do klimatronica ile rzeczy można się dowiedzieć, a przypomnę że to w starych wersjach działa i już tam jest tego od czorta. Bardziej może być problem w tym że mamy zupełnie inną konstrukcje silnika i pewne podobne objawy będą miały różne podłoże. Mimo wszystko trza sprawdzić, w nd powalczymy :th:

Opublikowano

:polew: siekierę, baseballa i kominiarkę wożę w punto :naughty: :naughty: w :audi: mam coś ciekawszego :cool:
Opublikowano

:polew: siekierę, baseballa i kominiarkę wożę w punto :naughty: :naughty: w :audi: mam coś ciekawszego :cool:

aha , nie zapomnij że ja z tym gonię na paintballu :decayed:

3majcie się wszyscy , ide bzyknąć syrenkę :naughty:

Opublikowano

aha , nie zapomnij że ja z tym gonię na paintballu :decayed:

3majcie się wszyscy , ide bzyknąć syrenkę :naughty:

ale ona ma podobno mały biust :tongue4:
Opublikowano

Miłej zabawy :polew:

Opublikowano
author=Kr54321

Witam, to byłem zapewne ja :) rameczki założyłem sobie tak z 2 tygodnie temu zaraz po tym jak doszły do mnie pocztą - po ok.4 i pół miesiąca oczekiwania licząc od dnia zamówienia

A to Ciebie widzialem jakis czas temu na Kalwaryskiej :evil: Wyminęliśmy sie zaraz za postojem taxi na wysokosci skrzyzowania pod wydzialem architektury. Mamy bardzo podobne lub identyczne lakiery :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

A to Ciebie widzialem jakis czas temu na Kalwaryskiej :evil: Wyminęliśmy sie zaraz za postojem taxi na wysokosci skrzyzowania pod wydzialem architektury. Mamy bardzo podobne lub identyczne lakiery :kox: :gwizdanie:

w tamtej okolicy to musiałem być ja :) fajny masz kolorek :wink4:

Opublikowano

w tamtej okolicy to musiałem być ja :) fajny masz kolorek :wink4:

wcale nie musiałeś być Ty, mogłem być ja :tongue4: :tongue4:
Opublikowano

ale ja nie mam takich ładnych 2 rurek :> i dokładki jakby ciemniejsze od reszty

Opublikowano

ale ja nie mam takich ładnych 2 rurek :> i dokładki jakby ciemniejsze od reszty

Wiesz, ja kiedyś miałem czarne dokładki, a Cuber nie miał dwóch rurek a teraz :naughty: :naughty:

Widzę że kolega się rozpisał, to dobrze, skoro ma czas na pisanie znajdzie czas żeby przyjechać na spota :gwizdanie:

Opublikowano

Widzę że kolega się rozpisał, to dobrze, skoro ma czas na pisanie znajdzie czas żeby przyjechać na spota :gwizdanie:

w tą niedzielę raczej mi się nie uda :disgust: ...ale przecież już dziś obiecywałem :>

Opublikowano

w tą niedzielę raczej mi się nie uda :disgust: ...ale przecież już dziś obiecywałem :>

pogadamy w korku na ten temat :naughty:
Opublikowano

jutro 8.10 na prawym pasie :polew:

hmmm tak się patrzę na swój opis z boku posta, pisze... pisze... i stale mam "4 wiadomości" chyba jestem wybrany, albo to za brak flagi :>

Opublikowano

hmmm tak się patrzę na swój opis z boku posta, pisze... pisze... i stale mam "4 wiadomości" chyba jestem wybrany, albo to za brak flagi :>

Na zlotach i spocikach liczniki nie działają kolego, inaczej mielibyśmy po milion wiadomości i każdy by się witał i żegnał po 10 razy :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Na zlotach i spocikach liczniki nie działają kolego, inaczej mielibyśmy po milion wiadomości i każdy by się witał i żegnał po 10 razy :polew: :polew: :polew:

Tak było kiedys :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

To dobrej nocy Paniska :tongue4::hi:

Opublikowano
  • Autor

No to po rezaniu dzieki THEMONOWI I MAD_MAXOWI mam w halogenach Xenonki wyglada to koxiarsko :kox:

dzieki Panowie :notworthy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.