Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi w głównej mierze oto, że sam sobie jesteś w stanie stworzyć swój własny gadżet już na etapie strony www

Wybierasz produkt, wchodzisz do studia gdzie wgrywasz na niego logo + wybierasz jego wielkość i zamawiasz.

Tyle :)

Generalnie, nie trzeba dzwonić po agencjach aby robić wizualizacje produktów, więc oszczędzasz czas i pieniądz.

Oczywiście, jeśli ktoś nie byłby w stanie sobie poradzić (na stronie jest również film demo, który pokazuje krok po kroku jak zamawiać) - służę pomocą :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

hehhe to Fel wyglada na to ze już to zrobil wcześniej heheheh :wink4: albo pomyślała jego firma o tym bo juz mi o tym wspominał jakiś miesiac temu

Opublikowano

Możesz podać nazwę firmy albo www :) ?

Z ciekawości popatrzę i porównam :)

Oczywiście chodzi o nazwę firmy Fela :)

Opublikowano
  • Autor

napisz do mnie jutro na GG lub pw to Ci podam

Opublikowano

Poszło pw :)

Opublikowano

ktoś pytał o klime.... ja dziś wyczyściłem,nabiłem i ozonowałem cały układ za 39 zł :naughty: dobry zakup na Grouponie :tongue4:

Opublikowano

No to sprawa jasna :)

Kolega Fel robi zupełnie inne rzeczy niż ja :)

Dobra, koniec Offtopu z mojej strony :decayed:

P.S. Boseron - dobre pieniądze. Nawet bardzo :notworthy:

Opublikowano

:siema:

Dziś rano o 7:00 śmigałem nowym wiaduktem Powstańców/Nowohucka i elegancko się zapierdziela zero korków, ciekawe jak w późniejszych godzinach gdy jest większy ruch :mysli:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 23:19_________________________________________________

"Babka idź do domu, kureewaaaa!" :polew:

http://www.youtube.com/watch?v=1AdAy6noIYo&feature=player_embedded#at=56

:hi:

Opublikowano

Koledzy, możecie polecić dobrą firmę w Krakowie która uzupełni czynnik i odgrzybi klimatyzację?

swift na ślicznej, czy na ostatniej - już nie pamiętam i nie wyspałem się :disgust:

teraz na ul.Reduta

Miałem też pisać o Reducie. Firma się podzieliła i są w dwóch miejscach, ja robiłem na Wieczystej.

Nie wiem gdzie poszedł lepszy fachowiec :rolleyes:

Opublikowano

:bry:

Koledzy, poleccie jakiś dobry warsztat, gdzie prześwietlą moją niunię.

Najlepiej gdzieś w okolicach Łagiewników...

Ostatnio strasznie głośno pracuje mi wspomaganie kierownicy i obawiam się że coś może być nie tak w instalacji :( nie wiem, może płynu brakuje, albo pompka już zdycha...

Polecicie coś nowemu koledze ? :hi:

:a4fan:

Opublikowano

Auto Danecki, ja jeżdżę tylko tam ze wszystkim. Gość robi tylko VAG

Audi Skoda Seat VW. Nie ma dla niego z tymi autami zagadki żadnej. Diagnoza jest zawsze 100% i pewna. Pracownicy stali od wielu lat a nie uczniowie. Mają Każde auto z tej grupy w 1 palcu.

Niestety nie jest to w twoich okolicach a na Śląsku dokładnie w miejscowości Piekary Śląskie ~~ 100km, ale mnie to nie rusza bo jak tam jadę to wiem żę mam 100% zrobione należycie. Ja już dawno mając Audi podziękowałem za serwis partaczą krakowskim. Terminy do niego to około 2 tygodni czekania. Normalnie zapisujesz się telefonicznie i przyjeżdżasz na umówiony termin. Gwarantuje że pojedziesz raz a już nigdy nie odwiedzisz innego mechanika niż On.

http://www.autodanecki.pl/

EDIT:

Tu możesz poczytać o nim.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=9888.0

Opublikowano
  • Autor

podziękowałem za serwis partaczą krakowskim.

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

Piszesz w liczbie mnogiej czyli wszyscy w Krakowie to partacze ? :wallbash: a moze to Ty do takich jeździłes .....

Najlepiej gdzieś w okolicach Łagiewników...

Skoro Ci głosno pracuje to sprawdz na odpalonym co sie dzieje w zbiorniczku od płynu do wspomagania jak "górska rzeka" to pewnie pompa pada....

Opublikowano

podziękowałem za serwis partaczą krakowskim.

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

Piszesz w liczbie mnogiej czyli wszyscy w Krakowie to partacze ? :wallbash: a moze to Ty do takich jeździłes ....

Wszyscy, ja bynajmniej nie znam tutaj fachowców od VAG. Powiedz mi który serwis prócz ASO w krk zajmuje się tylko i wyłącznie samochodami VAGa aby znać w nich każdy jeden szczegół. Powiedz mi też który serwis u nas ma prawdziwego vaga do diagnozy

Opublikowano
  • Autor

Wszyscy, ja bynajmniej nie znam tutaj fachowców od VAG. Powiedz mi który serwis prócz ASO w krk zajmuje się tylko i wyłącznie samochodami VAGa aby znać w nich każdy jeden szczegół. Powiedz mi też który serwis u nas ma prawdziwego vaga do diagnozy

skoro nie znasz dobrego warsztatu w krakowie to po co do nich jeździłeś :mysli::shocked:

na ul. Mokrej serwis Wojtka byłego pracownika Kaczmarczyka , ot pierwszy lepszy :wink4:

Opublikowano

Skoro fachura od VAG no to niech kolega Zim jedzie do tego warsztatu i ma po sprawie :naughty:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2011, 11:05_________________________________________________Cuber wyślij mi numer tel do tego warsztatu albo daj www jak mają

Opublikowano
  • Autor

Cuber wyślij mi numer tel do tego warsztatu albo daj www jak mają

poszukaj sobie w polecanych warsztatach :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=61605.15

tu masz kolejnych rekomendowanych przez Roberta http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=25750.0

Opublikowano

Terminy do niego to około 2 tygodni czekania. Normalnie zapisujesz się telefonicznie i przyjeżdżasz na umówiony termin.

Terminy powiem Ci rewelacja :kox:

To już wolę Swojego pseudo fachowca, który robi WSZYSTKIE auta... Moje audi, żony opla... Czekam na termin max. jeden dzień i zawsze wszystko mi naprawi :gwizdanie:

Opublikowano

Teraz siądą na mnie :kox:

Niestety do fachowca trzeba poczekać :wink4:. Robić każdy mechanik zrobi jak mu powiesz co ma zrobić, gorzej jest zdiagnozować poważną elektryczną bądź mechaniczną usterkę i ją usunąć bez wymiany połowy auta :wink4:

Opublikowano

Zgadza się, ale ja jeszcze takiej usterki nie miałem żeby potrzebować dr. Housa mechaniki samochodowej...

Nawet chłop mi bez popularnego tutaj :vaglogi: ożywił turbo i przywrócił moc w aucie, czego chcieć więcej...

Nie każda usterka jest przewidywalna, a czekać dwa tygodnie to kosmos. Wiadomo, każdy ma inne potrzeby. Jak możesz na tyle auto odstawić to oki, dla mnie liczy się czas i dyspozycyjność :)

Opublikowano

jarko jeździsz jeszcze w icar? Jak tak to nie wiesz przypadkiem czy Grzegorz nadal jeździ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.