pawel1380 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Pomijajac fakt ze podobno jak przychodzisz z tym grouponem to jestes na ogół kijowo obsłuzony.. Sorrry, ale takie trochę raczej pierdolenie. Korzystałem nie raz i nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie rozumiem też po co ktoś miałby mnie z tego powodu gorzej obsługiwać skoro sam się do tego zgłosił. Tez tego nie kumam moze kwestia mentalnosci polskiej.. Jak powiedzialem nie generalizuje,pewnie czesto bez roznicy. Dwoch kolegow testowalo to w restauracjach i np dostawali kijowe stoliki albo byli obslugiwani na ostatnim miejscu.. Gdzies po necie chodzi opowiastka o gruponie w ASO Audi (Poznan bodajze) dotyczacym wymiany kol zimowych..i nie przykrecili jednego kola jak nalezy...oczywiscie mozna to zrzucic na kanwę losu..OK ..jesli byles zadowolony to ja wcale nie zrażam
sokolnh Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Pomijajac fakt ze podobno jak przychodzisz z tym grouponem to jestes na ogół kijowo obsłuzony.. Sorrry, ale takie trochę raczej pierdolenie. Korzystałem nie raz i nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie rozumiem też po co ktoś miałby mnie z tego powodu gorzej obsługiwać skoro sam się do tego zgłosił. Moja dzieucha mówiła mi ostatnio że będąc u fryzjerki, przyszła jakaś dziewczyna z kuponem z grupona na obcięcie włosów, fryzjerka ruszyła 3 razy nożyczkami, skasowała panią i tyle obcięcie na odwal się
jarko Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja tu nie mam zamiaru ich bronić, nie mam w tym żadnego interesu. Zwyczajnie mi sie wydaje że jak oni tyle ofert sprzedają to zawsze znajdzie sie ktoś niezadowolony - to normalne. A jak jeszcze można to przypisać jakiejś firmie co robi spory interes to juz wogóle... Również bym nie generalizował bo wiem że jest tez spora grupa osób zadowolonych, chyba najwięcej zalezy od tego z jakiej kto oferty skorzystał skasowała panią i tyle Za kupon płacisz zanim z niego skorzystasz Później już nic więcej
Transitpower Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Panowie jakis namiar na budzetowy akumulator 55Ah bo mi padł w Opelku..ma ktos?bo sa na allegro nawet po 129zł ale się boję takie coś założyc Jeśli chcesz, to mam mało używany (jakieś 3 miesiące w poprzednim aucie,jeszcze na gwarancji) CENTRA FUTURA CA 641 (64Ah, 640A). Zapłaciłem za niego prawie 300 PLN. Za pół ceny mógłbym Ci go oddać. Jak jesteś zainteresowany to pisz na PW http://www.sklepcentra.pl/centra/centra/centra-osobowe/centra-futura.html
pawel1380 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Transit wzialbym go od Ciebie... Ale 64Ah to za duzo...bedzie niedoladowany..i nie wpłynie to korzystnie na niego.. Fabrycznie mialem 44Ah..55 to max..
Cuber Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 Paweł, mają całkiem fajne AKU w dobrej cenie http://www.autopart.pl/ sa na ujastek a jak sie powołasz na mnie to rabacik dostaniesz
PABLO Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Paweł, mają całkiem fajne AKU w dobrej cenie http://www.autopart.pl/ sa na ujastek a jak sie powołasz na mnie to rabacik dostaniesz Tutaj tym bardziej nie przyjedzie bo jeszcze dalej w głąb NH Zamawiaj w takim razie przez neta
nox28 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam Was serdecznie, przedstawiłem się już w odpowiednim dziale Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się na dachu GK Pozdrawiam
FANTOMAS Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się na dachu GK BPW łączę się w bólu ;(
Cuber Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam Was serdecznie, przedstawiłem się już w odpowiednim dziale Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się na dachu GK Pozdrawiam zapraszamy!
Gość mmcv Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się na dachu GK Uwazaj , slyszalem ze lubia zrzucac z tego DACHU ... :gwizdanie:
jarko Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się na dachu GK Uwazaj , slyszalem ze lubia zrzucac z tego DACHU ... :gwizdanie: Co, spadłeś przypadkiem może ostatnio :naughty:
Gość mmcv Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się na dachu GK Uwazaj , slyszalem ze lubia zrzucac z tego DACHU ... :gwizdanie: Co, spadłeś przypadkiem może ostatnio :naughty: no wlasnie sie juz poskladalem . Naprawiles auto ? bo jak bylem w potrzebie to akurat Ci sie zepsulo ...malo tego czekalem prawie godzine na Ikara a moj stan z minuty na minute byl coraz gorszy
jarko Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Heh, lawetą się skończyło wówczas... Ale na drugi dzień już gonił po mieście Możesz dzwonic w piątek, albo nie bo się znowu popsuje
Gość mmcv Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 _________________________________________________ Możesz dzwonic w piątek, albo nie bo się znowu popsuje
PABLO Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam Was serdecznie, przedstawiłem się już w odpowiednim dziale Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się na dachu GK Pozdrawiam Widzę że szybka reakcja Zapraszamy wszystkim.[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 18:29_________________________________________________Ech Ci ludzie :bicz: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=211946.new#new
Rekomendowane odpowiedzi