PABLO Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Kumpel zaczął na tym zarabiać a nic praktycznie nie robi, tylko jak jedna osoba poleci następnej to już z tego kasa jest to tak samo jak Ci co zarabiali krocie grając w jakieś tam gry z tego co opowiadałeś :gwizdanie: kolejny Amway No właśnie, dlatego nie chcę ryzykować bo na początku trzeba kilka stów zainwestować w to, tylko jak on twierdzi nic na tym się nie straci. Tyle że znam go 20 lat to raczej by mi kitu nie wciskał, to ten ten tancerz, sąsiad.
Cuber Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 No właśnie, dlatego nie chcę ryzykować bo na początku trzeba kilka stów zainwestować w to, tylko jak on twierdzi nic na tym się nie straci. Tyle że znam go 20 lat to raczej by mi kitu nie wciskał, to ten ten tancerz, sąsiad. Pablo :wallbash:
PABLO Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 No właśnie, dlatego nie chcę ryzykować bo na początku trzeba kilka stów zainwestować w to, tylko jak on twierdzi nic na tym się nie straci. Tyle że znam go 20 lat to raczej by mi kitu nie wciskał, to ten ten tancerz, sąsiad. Pablo :wallbash: No co, nigdy w takie coś się nie bawiłem bo nie wierze w takie rzeczy dlatego chcę się dopytać co o tym sądzicie czy ktoś o tym słyszał
nex Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 PABLO już raz dawałeś jakieś strony www gdzie niby za oglądanie dziennie kilku reklam płacili ponad tysiaka miesięcznie :naughty:
pawel1380 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Panowie słyszeliście o jakimś napoju MonaVie :?: Podobno za granicą strasznie to chleją Kumpel zaczął na tym zarabiać a nic praktycznie nie robi, tylko jak jedna osoba poleci następnej to już z tego kasa jest Plan Marketingowy Monavie cz.1.mp4 http://www.monavie.com/ Chryste co za pierdolenie nie dałem rady nawet do 4 minuty.. :shocked:
PABLO Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 PABLO już raz dawałeś jakieś strony www gdzie niby za oglądanie dziennie kilku reklam płacili ponad tysiaka miesięcznie :naughty: No pamiętam, nie uzbierali tyle chętnych żeby im to ruszyło [br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 22:20_________________________________________________ Chryste co za pierdolenie nie dałem rady nawet do 4 minuty.. :shocked: Ja tego nawet z minute nie oglądałem, pierdooole takie interesy
pawel1380 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 PABLO już raz dawałeś jakieś strony www gdzie niby za oglądanie dziennie kilku reklam płacili ponad tysiaka miesięcznie :naughty: No pamiętam, nie uzbierali tyle chętnych żeby im to ruszyło [br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 22:20_________________________________________________ Chryste co za pierdolenie nie dałem rady nawet do 4 minuty.. :shocked: Ja tego nawet z minute nie oglądałem, pierdooole takie interesy Nie poswieciłeś minuty na to a wkleiłeś? :shocked: To po co?
KERCZI Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 http://www.s7wnowejhucie.cba.pl/ - dajcie sobie mapę interaktywną, prześledźcie przebieg drogi a znajdziecie... K2-TECH :naughty: edycja Dopisany: 11 Lipiec 2011, 18:48 O kuźwa Tego nie widziałem Trochę źle napisałem. Ratusz nie miał być w miejscu Lenina a bardziej w tył na al. Róż. Jak z mapki dobrze widzę to mniej więcej na wysokości jak jest świat dziecka, tam gdzie zaczyna się Urocze i Słoneczne. dlatego lokalizacja Jarko jest nie od parady - będzie miło...
PABLO Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Nie poswieciłeś minuty na to a wkleiłeś? :shocked: To po co? Wiesz co teraz to oglądnąłem całe, wszystko pięknie ale nie wierzę w takie bajki, tak samo jak piszą że niektórzy siedzą przed kompem i zarabiają po 4-6 tys miesięcznie.
Cuber Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 Pablo nie pisz teraz że nie wierzysz bo wczesniej jak Ci mówiłem że to ściema to mi pisałeś ze nie i goscie tyle zarabiają :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Pablo nie pisz teraz że nie wierzysz bo wczesniej jak Ci mówiłem że to ściema to mi pisałeś ze nie i goscie tyle zarabiają :gwizdanie: Tak mówią że zarabiają, ale nie będę do tego dochodził czy faktycznie mówią prawdę :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Nie poswieciłeś minuty na to a wkleiłeś? :shocked: To po co? Wiesz co teraz to oglądnąłem całe, wszystko pięknie ale nie wierzę w takie bajki, tak samo jak piszą że niektórzy siedzą przed kompem i zarabiają po 4-6 tys miesięcznie. JAK TO NIE PABLO?? tu co drugi siedzi caly dzien na forum i tyle zarabia
PABLO Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Nie poswieciłeś minuty na to a wkleiłeś? :shocked: To po co? Wiesz co teraz to oglądnąłem całe, wszystko pięknie ale nie wierzę w takie bajki, tak samo jak piszą że niektórzy siedzą przed kompem i zarabiają po 4-6 tys miesięcznie. JAK TO NIE PABLO?? tu co drugi siedzi caly dzien na forum i tyle zarabia Ale nie w ten sposób :polew:
PABLO Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Panowie są jakieś busy z Krakowa do Wawy ? Autobusy są ale busy to nie mam pojęcia
OGr Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 narazie wyczaliłem że samolotem będzie szybciej i taniej niż pkp hehe
pawel1380 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Nie poswieciłeś minuty na to a wkleiłeś? :shocked: To po co? Wiesz co teraz to oglądnąłem całe, wszystko pięknie ale nie wierzę w takie bajki, tak samo jak piszą że niektórzy siedzą przed kompem i zarabiają po 4-6 tys miesięcznie. Oj znam takich co siedza przed kompem i zarabiaja znacznie wiecej... :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 23:51_________________________________________________ Nie poswieciłeś minuty na to a wkleiłeś? :shocked: To po co? Wiesz co teraz to oglądnąłem całe, wszystko pięknie ale nie wierzę w takie bajki, tak samo jak piszą że niektórzy siedzą przed kompem i zarabiają po 4-6 tys miesięcznie. JAK TO NIE PABLO?? tu co drugi siedzi caly dzien na forum i tyle zarabia :polew:
KERCZI Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 niektórych stać nawet na wsadzenie mebli rustykalnych do samochodu... :kox:
PABLO Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 niektórych stać nawet na wsadzenie mebli rustykalnych do samochodu... :kox: Z Kalwarii :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi