Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kumpel zaczął na tym zarabiać a nic praktycznie nie robi, tylko jak jedna osoba poleci następnej to już z tego kasa jest

to tak samo jak Ci co zarabiali krocie grając w jakieś tam gry z tego co opowiadałeś :gwizdanie:

kolejny Amway :decayed:

No właśnie, dlatego nie chcę ryzykować bo na początku trzeba kilka stów zainwestować w to, tylko jak on twierdzi nic na tym się nie straci.

Tyle że znam go 20 lat to raczej by mi kitu nie wciskał, to ten ten tancerz, sąsiad.

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No właśnie, dlatego nie chcę ryzykować bo na początku trzeba kilka stów zainwestować w to, tylko jak on twierdzi nic na tym się nie straci.

Tyle że znam go 20 lat to raczej by mi kitu nie wciskał, to ten ten tancerz, sąsiad.

Pablo :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Pablo :wallbash: :wallbash: :wallbash:

No co, nigdy w takie coś się nie bawiłem bo nie wierze w takie rzeczy dlatego chcę się dopytać co o tym sądzicie czy ktoś o tym słyszał :)

Opublikowano

PABLO już raz dawałeś jakieś strony www gdzie niby za oglądanie dziennie kilku reklam płacili ponad tysiaka miesięcznie :naughty: :naughty:

Opublikowano

PABLO już raz dawałeś jakieś strony www gdzie niby za oglądanie dziennie kilku reklam płacili ponad tysiaka miesięcznie :naughty: :naughty:

No pamiętam, nie uzbierali tyle chętnych żeby im to ruszyło :naughty::decayed:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 22:20_________________________________________________

Chryste co za pierdolenie nie dałem rady nawet do 4 minuty.. :shocked: :shocked:

Ja tego nawet z minute nie oglądałem, pierdooole takie interesy :decayed:

Opublikowano

No pamiętam, nie uzbierali tyle chętnych żeby im to ruszyło :naughty::decayed:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 22:20_________________________________________________

Chryste co za pierdolenie nie dałem rady nawet do 4 minuty.. :shocked: :shocked:

Ja tego nawet z minute nie oglądałem, pierdooole takie interesy :decayed:

Nie poswieciłeś minuty na to a wkleiłeś? :shocked: :shocked:

To po co? :decayed:

Opublikowano

http://www.s7wnowejhucie.cba.pl/ - dajcie sobie mapę interaktywną, prześledźcie przebieg drogi a znajdziecie... K2-TECH :naughty: :naughty: :naughty:

edycja Dopisany: 11 Lipiec 2011, 18:48

O kuźwa :shocked:

Tego nie widziałem :kox:

Trochę źle napisałem. Ratusz nie miał być w miejscu Lenina a bardziej w tył na al. Róż. Jak z mapki dobrze widzę to mniej więcej na wysokości jak jest świat dziecka, tam gdzie zaczyna się Urocze i Słoneczne.

dlatego lokalizacja Jarko jest nie od parady :) - będzie miło...

Opublikowano

Wiesz co teraz to oglądnąłem całe, wszystko pięknie ale nie wierzę w takie bajki, tak samo jak piszą że niektórzy siedzą przed kompem i zarabiają po 4-6 tys miesięcznie.

Opublikowano

Pablo nie pisz teraz że nie wierzysz bo wczesniej jak Ci mówiłem że to ściema to mi pisałeś ze nie i goscie tyle zarabiają :gwizdanie: :wallbash:

Opublikowano

Pablo nie pisz teraz że nie wierzysz bo wczesniej jak Ci mówiłem że to ściema to mi pisałeś ze nie i goscie tyle zarabiają :gwizdanie: :wallbash:

Tak mówią że zarabiają, ale nie będę do tego dochodził czy faktycznie mówią prawdę :gwizdanie:

Opublikowano

Wiesz co teraz to oglądnąłem całe, wszystko pięknie ale nie wierzę w takie bajki, tak samo jak piszą że niektórzy siedzą przed kompem i zarabiają po 4-6 tys miesięcznie.

JAK TO NIE PABLO??

tu co drugi siedzi caly dzien na forum i tyle zarabia :polew:

Opublikowano

JAK TO NIE PABLO??

Ale nie w ten sposób :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Panowie są jakieś busy z Krakowa do Wawy ?

Opublikowano

Panowie są jakieś busy z Krakowa do Wawy ?

Autobusy są ale busy to nie mam pojęcia :mysli:

Opublikowano

narazie wyczaliłem że samolotem będzie szybciej i taniej niż pkp hehe

Opublikowano

Oj znam takich co siedza przed kompem i zarabiaja znacznie wiecej... :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 23:51_________________________________________________

JAK TO NIE PABLO??

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

niektórych stać nawet na wsadzenie mebli rustykalnych do samochodu... :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

niektórych stać nawet na wsadzenie mebli rustykalnych do samochodu... :kox: :kox: :kox:

Z Kalwarii :mysli: :mysli: :mysli:

:polew::decayed: