Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sokolnh przeslij mi na PW twoje ogloszenie; przetlumacze Ci. :read:

a tak w ogóle to :siema: wszystkim.

Opublikowano

:siema::hi:

I dobranoc zarazem :decayed:

Opublikowano

luknijcie na nowy odcinek TG...

http://www.youtube.com/watch?v=TmJV2HkpHa8

To jest ostatni odcinek 17 sezonu ale za to jaki :kox:

Jutro oglądnę jak będą już napisy.

Opublikowano

no qrde niestety ostatni... mało robia, w ogole w tej serii malo co testowali supercarsów, tylko lambo... i znowu trzeba czekac do stycznia:( najlepszy odcinek sezonu, a jest co ogladac, zwłaszcza o bylych zolnierzach z iraku.....masakra!!

Opublikowano

Panowie ogarnia ktoś montaż RNS ? Chcę zamontować w mojej B6 mam obecnie Radio Concert II 1 din.

Opublikowano

no qrde niestety ostatni... mało robia, w ogole w tej serii malo co testowali supercarsów, tylko lambo... i znowu trzeba czekac do stycznia:( najlepszy odcinek sezonu, a jest co ogladac, zwłaszcza o bylych zolnierzach z iraku.....masakra!!

Nie do stycznia bo na jesień kolejna seria z tego co słyszałem :wink4:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 23:49_________________________________________________

Panowie ogarnia ktoś montaż RNS ? Chcę zamontować w mojej B6 mam obecnie Radio Concert II 1 din.

Uderz do Marcina od A5ki :wink4:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 23:50_________________________________________________Info kilka stron wcześniej od Cubr'a

"zadzwon tutaj => Marcin 501 963 597 powiedz że z A4-klub.pl Marcin zna sie na rzeczy, robi profi robotę, jest na ul. Zakopianskiej!"

Tutaj było pisane o tym.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23938.63285

Opublikowano

Marcin - 501 963 597

Opublikowano

KERCZI nr koma ma posta wyżej :decayed:[br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 00:00_________________________________________________Looknijcie :D

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=215690.0

Opublikowano

Dzięki PABLO i KERCZI za szybką odpowiedź.

A cenowo jak m.w jakbyście mogli jeszcze napisać, jakieś zniżki dla klubowiczów?

Opublikowano

A cenowo jak m.w jakbyście mogli jeszcze napisać, jakieś zniżki dla klubowiczów?

Nie wiem jak w tej chwili cenowo u niego wygląda ale najlepiej powołaj się na Audi A4 Klub to będzie wiedział od kogo jesteś :wink4:

Opublikowano

Znizke napewno dostaniesz jak powiesz ze z klubu a4 i powiesz ze ode mnie albo od Cubra.

Napewno robota bedzie zrobiona PROFI. Nie znam nikogo kto by byl to w stanie bardziej profi zrobic.

Cena, coz musisz zapytac, ja sie zatrzymalem na cenach 2lata wstecz.

Wszystko zalezy co masz, a co chcesz zrobic - przy montazu RNSa jest pelno mozliwosci i roznych opcji..,[br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 08:51_________________________________________________

p.s. ale warunek jest jeden: MUSISZ PRZYJECHAC NA SPOTA W KTÓRĄS NIEDZIELE - inaczej zadzwonie do Marcina i powiem żeby Ci nic nie robił :polew: :polew: :polew::wink4:

Opublikowano

:hi:

Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885

pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć! :good:

Opublikowano
Opublikowano

Nie do stycznia bo na jesień kolejna seria z tego co słyszałem :wink4:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 23:49_________________________________________________

Uderz do Marcina od A5ki :wink4:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 23:50_________________________________________________Info kilka stron wcześniej od Cubr'a

"zadzwon tutaj => Marcin 501 963 597 powiedz że z A4-klub.pl Marcin zna sie na rzeczy, robi profi robotę, jest na ul. Zakopianskiej!"

Tutaj było pisane o tym.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23938.63285

ale mowi ze po xfactorze bedzie nowy top, a wiec w grudniu!! obejrzyj ostatni odcinek sam tam klarkson mowi:)
Opublikowano

Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885

pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć! :good:

chyba ciut przeterminowane :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Powitoooł :lol1::hi:

ale mowi ze po xfactorze bedzie nowy top, a wiec w grudniu!! obejrzyj ostatni odcinek sam tam klarkson mowi:)

Aha, nie oglądałem jeszcze tego nowego odcinka, dziś to zrobię jak już będą napisy :)

Opublikowano

Może są dobrzy w gadce ale jeśli chodzi o inteligencję :mysli:

nie trzeba mieć dużej wyobraźni żeby przewidzieć co się za chwile stanie

polecam od 1:35min

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.