Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fantomasowi dzis dali jedna ale takiego kolosa w ich wydaniu to jeszcze nie widziałem.. :decayed: :decayed:

Ma już z nimi układy :decayed:

[br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 01:26

Skoro o kiełbaskach była mowa...

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=71960

:shocked: :shocked: :shocked:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pablo skąd miałeś wiadomości że będę pod Halą :gwizdanie: sam o tym nie wiedziałem :naughty:

MAKKI autko :kox: robi robotę :good:

złodziejskie nasienia

Paweł wstydzil byś się żeby się na głupi kask połasić :embarrassed:

pożyczył :mysli: [br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 08:30_________________________________________________

Widziałem kiedyś u Nas na forum ( odbiegając od treści filmiku ) jak dwóch braci bawiło sie w podobne filmowanie. Kamerę zamontowali na statyw do którego przymocowalii kółka a szyny zrobili z rurek pcv :gwizdanie:

za***iste są te ujęcia jak sie kamera przesuwa w poziomie :kox:

jest tam kilka innych filmików

Stance Wars Trailer

Opublikowano

Witam wszystkich :hi:

Opublikowano

Witam :hi:

Musze przyznac ze B8 w wersji Sline (sedan) po programie i bez DPF :naughty: DAJE RADE :good: :good: .

Ciekaw jestem jak to Cubera jezdzi (jak wroci to trzeba stestowac).

Wczoraj sie z taka poscigalem troszke i przyznam szczerze ze jestem bardzo zaskoczony , 40-120 prawie leb w leb , ucieklem na 2-3m, trojke za dlugo przytrzymalem i na 4ce mnie doszedl ale potem znow zaczolem odchodzic minimalnie (1.5-2m max) im szybciej (powyzej 190) to wtedy juz beta bardziej odchodzi.

Naprawde sie nie spodziewalem sie ze to tak jezdzi :hi: . Wprawdzie roznica w wadze samochodow to ok 120-150kg i ja mam Touringa a to byl sedanik (opory powietrza) to jednak samochod to samochod i nikt nie bedzie woziol 120kg wiecej w A4 :wink4: .

Opublikowano

Pablo skąd miałeś wiadomości że będę pod Halą :gwizdanie: sam o tym nie wiedziałem :naughty:

Mam swoich specjalnych informatorów :naughty: :naughty: :naughty::decayed:

:bry:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 12:16_________________________________________________Zajebisty patent :polew:

Polski sposób na fotoradar

Opublikowano

za***isty patent

ujowy jak nieszczescie :> , jak widze fotoradar zwalniam , jak nie widze to i tak nie zdaze uruchomic ZASLONKI :cool1: (bo niby jak) . Chyba ze ktos nie chce wogole zwalniac i wmiejscu zabudowanym pociskac 100 ..tylko po co i do kiedy :gwizdanie: . Co prawda sa miejsca gdzie da sie pociskac a stoi szuszara, i chyba tylko na takie miejsca(nam dobrze znane) mozna wykorzystac ten patent .

Opublikowano

za***isty patent

ujowy jak nieszczescie :> , jak widze fotoradar zwalniam , jak nie widze to i tak nie zdaze uruchomic ZASLONKI :cool1: (bo niby jak) . Chyba ze ktos nie chce wogole zwalniac i wmiejscu zabudowanym pociskac 100 ..tylko po co i do kiedy :gwizdanie: . Co prawda sa miejsca gdzie da sie pociskac a stoi szuszara, i chyba tylko na takie miejsca(nam dobrze znane) mozna wykorzystac ten patent .

patent jest Ok w nocy jedziesz jak chcesz i do tego CB i nie ma bata :good: tylko po zimie problem bo strasznie rdzewieją ,oczywiście kolejnym minusem są koszta,ale to się zwraca jak ktoś dużo jeździ po Polsce :)[br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 14:53_________________________________________________Bartuś :notworthy: :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 14:54_________________________________________________http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,10066320,_Jas_Fasola__w_szpitalu_po_wypadku__Jechal_McLarenem.html
Opublikowano

patent jest Ok w nocy jedziesz jak chcesz i do tego CB

no szczegolnie jak Cie zatrzymaja zanim sie na CB zorientujesz... I padnie pytanie gdzie sa tablice :decayed: , wtedy koszty Ci sie moga ... zwielokrotnic :wink4:

Opublikowano

pozdrowienia z Dubaju :beach:

btw :hi:

Opublikowano
:hi: Jest ktoś tu kto ogarniał Bixenon u siebie ?? albo zna ktoś taka osobę do której mógłbym zwrócić się o pomoc?? Wymieniam zwykłe lampiony na bixy i trochę się gubię :confused4:
Opublikowano

za***isty patent :polew:

Po ch...ju patent :naughty:, tylko co z naklejką z numerem rejestracyjnym na szybie? nikt się nie zastanowił? :rolleyes:

Opublikowano

Ja nie mam naklejki :naughty: a mozna ja przykleic nisko podnisc zabek wycieraczke i problem znika.Nigdy zaden policjant nie patrzyl czy mam naklejke

Opublikowano

Witam :hi:

Musze przyznac ze B8 w wersji Sline (sedan) po programie i bez DPF :naughty: DAJE RADE :good: :good: .

Ciekaw jestem jak to Cubera jezdzi (jak wroci to trzeba stestowac).

Wczoraj sie z taka poscigalem troszke i przyznam szczerze ze jestem bardzo zaskoczony , 40-120 prawie leb w leb , ucieklem na 2-3m, trojke za dlugo przytrzymalem i na 4ce mnie doszedl ale potem znow zaczolem odchodzic minimalnie (1.5-2m max) im szybciej (powyzej 190) to wtedy juz beta bardziej odchodzi.

Naprawde sie nie spodziewalem sie ze to tak jezdzi :hi: . Wprawdzie roznica w wadze samochodow to ok 120-150kg i ja mam Touringa a to byl sedanik (opory powietrza) to jednak samochod to samochod i nikt nie bedzie woziol 120kg wiecej w A4 :wink4: .

Kopci bardzo?

Jak wygladaja teraz parametry tej B8 (moc i moment)?

pozdrawiam

Opublikowano

:hi: Jest ktoś tu kto ogarniał Bixenon u siebie ?? albo zna ktoś taka osobę do której mógłbym zwrócić się o pomoc?? Wymieniam zwykłe lampiony na bixy i trochę się gubię :confused4:

a pisałem że to nie pomidorowa z ryżem :confused4:

co ci nie bangla :mysli:

Po ch...ju patent :naughty:, tylko co z naklejką z numerem rejestracyjnym na szybie? nikt się nie zastanowił? :rolleyes:

na tvn turbo już to pokazywali i pytali sie policji a na naklejki na szybę patent jest jeszcze prostszy wkładają sobie jakieś reklamówki za wycieraczkę z pizzy z d*py że niby ktoś pod marketem włożył i tak jeżdżą mandatu za to nie dają :wink4:

Opublikowano
:hi: wczoraj sie nie wyrobiłem na kiełbaski i wczorajsza awaria samochodu dzisiaj juz usunięta KERCZI mam sprawę do ciebie zaraz ci pw wyślę
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

w czym problem ?[br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 21:40_________________________________________________

zastanowił :) nie ma jej po prostu albo jak Tomek napisał zasłonięta [br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 21:41_________________________________________________

no szczegolnie jak Cie zatrzymaja zanim sie na CB zorientujesz... I padnie pytanie gdzie sa tablice :decayed: , wtedy koszty Ci sie moga ... zwielokrotnic :wink4:

[/quote?

ja akurat jestem gościem który ma to w.. ogólnie prawo wiesz po co jest ?

Opublikowano
:hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.