jarko Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Muszę piwem poprawić bo delikatnie mną telepie
Transitpower Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Dzięki Panowie za spota i za pomoc przy światłach. Zauważyłem że jak chwile postoje i wyłącze światła - to potem włączają się normalnie. Tylko czasem się przycinają. Podjade do jakiegoś elektryka i zobaczymy co daje popalić. W każdym razie będzie dobrze. Jeszcze raz dziękuję
gucio07 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Podziękował za spocika Transit ja obstawiam przetwornicę ale niech elektryk to sprawdzi hehe płyta KERCZIEGO w VW wymiata:
Transitpower Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Me.How... Oto link do auta o którym Ci mówiłem na spocie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=219247.0 Pozdrawiam
gucio07 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Transit na pw wysłałem ci namiar na kolegę jak coś to ci posprawdza to
Cuber Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 hehe płyta KERCZIEGO w VW wymiata: u mnie już tez wymiata podziękowal Karolu za zgranie Panowie zastanawia mnie jedna rzecz, w ankiecie oddało głos 14 osób za Niedzielą ( co ciekawe kilka osób które były dzis na spocie głosowaly inaczej ) a frekfencja dramat , raptem 7 aut ;(
KERCZI Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 hehe płyta KERCZIEGO w VW wymiata: u mnie już tez wymiata podziękowal Karolu za zgranie Panowie zastanawia mnie jedna rzecz, w ankiecie oddało głos 14 osób za Niedzielą ( co ciekawe kilka osób które były dzis na spocie głosowaly inaczej ) a frekfencja dramat , raptem 7 aut ;( nmzc - no frekwencja tragedy :/
jarko Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Za innym dniem tygodnia głosowalo 18 osób :gwizdanie: Kurde, miałem się w końcu dzisiaj pojawić. Miałem rano wyjść do pracy i zakończyć ją wieczorem spotem... Taki właśnie był plan
Cuber Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 Transit sprawdzałem lampa po kodzie jest z europy
sokolnh Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 też miałem się pojawić, ale ze składaniem audi mi zeszło
Wąski Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Parowy przyjezdzac na spoty!!!!! do mnie to
KERCZI Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Parowy przyjezdzac na spoty!!!!! do mnie to TEZ ))
Wąski Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Parowy przyjezdzac na spoty!!!!! do mnie to TEZ )) już nie długo
Rekomendowane odpowiedzi