Gość Trzeniu Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 ale o co loto? [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2008, 23:56 _________________________________________________o kurde , wypuściłem się to chyba nie było do mnie
Tytus Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 o kurde , wypuściłem się to chyba nie było do mnie :polew:
jarko Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam Panowie Czas rozpocząć nowy dzień
Wąski Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witajcie Panocki ale od wczoraj cisza :gwizdanie:
jarko Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 No wczoraj to już kompletnie Wszystkich gdzieś wessało :gwizdanie: P.S. Dzięki Cuber za piłeczkę :th:
Wąski Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 W końcu jakaś się pogoda robi,mam dość już deszczu
jarko Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 CUBER, WASKI :!: Mówiłem żebyście tymi swoimi klekotami na spoty nie przyjeźdzali bo Nam auta pozarażacie :!: I zaczeło się, teraz ja mam turbo do roboty Franca mi olej zabiera i wywala gdzie popadnie Za kare teraz mi namierzcie dobry serwis, który mi to zrobi
Cuber Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jarko zagadaj do Themona on własnie jest na etapie wymiany Tubrulum
jarko Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jarko zagadaj do Themona on własnie jest na etapie wymiany Tubrulum No nie, jego też dopadliście
Cuber Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jarko turbinki padają to normalna rzecz :gwizdanie:
jarko Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jarko turbinki padają to normalna rzecz :gwizdanie: :gwizdanie: wiem, wiem, moja jeszcze wydala tylko se olej trochę podbiera...
sokolnh Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jarko turbinki padają to normalna rzecz :gwizdanie: :gwizdanie: wiem, wiem, moja jeszcze wydala tylko se olej trochę podbiera... troche to ile ? turbo jest chłodzone olejem także zawsze coś bedzie zjadało
jarko Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 No trochę tzn. jest mokro obok intercoolera i zaraz przy turbinie - taki gumowy kawałek rurki na zaciskach - no i przez 5tyś nakapało tyle że widać na osłonie silnika...
sokolnh Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 no zmien tą gumkę, opaski i posprawdzaj szczelnosc zrób logi 011 i wtedy bedzie mozna cos powiedziec a ze cos tam jest zachlapane czy mokre to nie powód do wymiany turbo
jarko Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 To jest opinia magika, który mi dzisiaj auto sprawdzał. Stwierdził że turbo pobiera olej i wywala go na zewnątrz w pewnych typowych dla tego objawu miejscach... I wolałbym nie wymieniać turba, ale jak będzie to konieczne a co do logów to bardzo chętnie, jeżeli znajdzie się ktoś sympatyczny co mi to zrobi
Tytus Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jarko nie przejmuj sie tak, ja miałem podobnie, puściła uszczelka i z przewodu od IC leciał olej. Wymieniłem uszczelkę, zrobiłem logi i wszystko jest ok, ale lewa strona silnika jest upaprana olejem, bo lalo przez jakieś 50tyś km. Możemy oblukać na spocie i zrobić logi. Jak chcesz możesz podjechać też do mnie do pracy :th:
Rekomendowane odpowiedzi