Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:

jak tam furki? odpalaja dobrze?? :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moja odpalila dzisiaj bez problemu, ale wczoraj po postoju od soboty to tez ostatkiem sil[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 08:19_________________________________________________Boseron opier**l kolegów ze klubowiczom mandaty dają.... i to na -16 o 7:00 rano (mnie by się nie chciało :naughty: )

Opublikowano

Kerczi a co za naklejki o których wczoraj wspominałes?? :kox:

Opublikowano

zobacz w gadzetach w watku Jarka...KLUBOWE :)

Opublikowano

odpalają jeszcze :naughty:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 09:02_________________________________________________

na bonarce jest podobno parking podgrzewany :przebiegly:

Jeszcze inne jakieś pomysły :?:

u mnie wolna winda jest jak co :naughty:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 09:02_________________________________________________

Panowie, pytanie mam :wink4:

Doradzcie mi jakie swiece zarowe kupic: NGK, BOSCH czy BERU?

tylko BERU lub NGK

Opublikowano

wporzo, ale dziś u mnie przy -15 chodził przez 15 sekund po odpaleniu jak Ursus C-330 :naughty:

polecam w klekotach kilka razy nagrzać świeczki przed paleniem - pomaga odpalić za 1 razem :good:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 09:10_________________________________________________http://kopalniawiedzy.pl/Allegro-Izba-Skarbowa-inwigilacja-skarbowka,15057 :evil:

Opublikowano

wporzo, ale dziś u mnie przy -15 chodził przez 15 sekund po odpaleniu jak Ursus C-330 :naughty:

polecam w klekotach kilka razy nagrzać świeczki przed paleniem - pomaga odpalić za 1 razem :good:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 09:10_________________________________________________http://kopalniawiedzy.pl/Allegro-Izba-Skarbowa-inwigilacja-skarbowka,15057 :evil:

A to nie jest tak, że powinno się podgrzewać świece raz ale poczekać aż przekaźnik świec stuknie? U mnie po średnim remoncie silnika przy -13 pali lepiej niż zeszłej zimy. Raz okręci i chapie :kox:

Opublikowano
395663_352126258150923_100000606557096_1250343_1804161344_n.jpg
Opublikowano

mimo tego ze grzalem swiece kilka razy to odpalil za 3 razem... i tak jak u Ciebie przez kilka sekund chodził nierówno... być może świece nie sa w dobrym stanie... :gwizdanie:

Opublikowano

mimo tego ze grzalem swiece kilka razy to odpalil za 3 razem... i tak jak u Ciebie przez kilka sekund chodził nierówno... być może świece nie sa w dobrym stanie... :gwizdanie:

A czekasz do cyknięcia przekaźnika? Ja przekręcam kluczyk, gasną kontrolki i nasłuc**ję aż "strzeli" i dopiero ogień :gwizdanie:

Opublikowano

hmmm szczerze to czekalem az zgasnie kontrolka.. do cykniecia to poczekam jak wsiade do auta po pracy :kox:

Opublikowano

hmmm szczerze to czekalem az zgasnie kontrolka.. do cykniecia to poczekam jak wsiade do auta po pracy :kox:

Świece grzeją jeszcze chwilę po zgaśnięciu kontrolki. Przyuważyłem to u siebie :gwizdanie:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Ja nie patrze przez pryzmat mojej branży Karolku :wink4:

Opublikowano

no to nie wiem,

ja w każdym bądz razie jestem przeciwny takim akcjom...

Opublikowano

A Ja nie, niech scigają firmy które wałki robią na sieci i tyle! Ktos kto gra fair nie ma powodu do zmartwień :decayed: ( nie mówię o prywatnych osobach które od czasu do czasu coś sprzedadzą )

Opublikowano

ale nie zapominaj ze przyjda tez do nas zapytac skad mamy samochod skoro firma ciagle przynosi straty :polew:

Opublikowano
:wink4: