Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ca za Q..... nie do wiary

Taksówkarze walczą o swoje i korkują Kraków

może my zrobimy protest i nie będziemy zamawiać Taxi :whistling: i będzie luźniej na ulicach

popieram :thumbup1:

ja ich po części rozumiem, bo każdy dba o swoje interesy, ale chyba pomylili miejsce :thumbdown:

do warszafki niech sobie pojadą i tam kilku ministrom zablokują dojazd do pracy, wtedy to się może jakoś odbić na ich decyzjach.

Co to kogo interesuje w stolycy, że w Krakowie klika tysięcy osób się spóźniło do pracy :whistling:

Opublikowano

Na pasie startowym 2 Pułku Lotniczego/Dywizjonu 303 sobie zrobili rano spota i wyruszyli:decayed:

A co do stolicy to dzisiaj tam działają :naughty:

Opublikowano

Może to że pomysłodawcą nowej ustawy jest Gowin z Krakowa... Mniejsza o to, mnie taksówki u Nas w mieście się z jednym kojarzą - wiecznie gdzieś mają jakiś protest na autach naklejony... A cała ta ustawa jak przejdzie to znowu się okaże że niepotrzebnie 500zł wydałem i półtorej miesiąca się uczyłem, drugi raz w ostatnim czasie by mnie z kasy wydymali...

Opublikowano

jarko "lubię" Twój post :decayed:

Mamy facebooka na forum:decayed:

fotoprikoly85.jpg

Opublikowano

:siema:

jaki tu spokój... kilka dni mnie nie było a wpisów malutko:shock3:

Lennox zrobiłeś już z fotelami ??

Opublikowano
  • Autor

Siemka Panowie,

To co robimy jakąś zmianę terminu spotów ? Jutro znowu nie dam rady z Boseronem bo mecz jest i tak będzie cały czas z Czwartkami ......

Opublikowano

Moje zdanie znasz na ten temat i jestem za.

Zawsze na pośpiechu lecę z pracy bo późno kończę i po 20:00 się zjawiam, wcześniej nie dam rady.

Kiedyś to na lajcie mogłem sobie auto wypucować wcześniej na spota itd. ;d

Oczywiście jak wypadał weekend pracujący to trudno nie było mnie wtedy.

Wiadomo że zawsze będą podzielone zdania ale raz na rok czy 2 lata można zmienić termin spotów i sprawdzić frekwencję.

Nie tylko u nas się tak dzieje.

Opublikowano
:siema:

jaki tu spokój... kilka dni mnie nie było a wpisów malutko:shock3:

Będę robił w przyszłym tygodniu :hi:

Dam Ci znać :wink:

Moglibyśmy od razu przekładać do Ciebie... ewentualnie

---------- Post dopisany at 15:00 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ----------

Moje zdanie znasz na ten temat i jestem za.

Zawsze na pośpiechu lecę z pracy bo późno kończę i po 20:00 się zjawiam, wcześniej nie dam rady.

Kiedyś to na lajcie mogłem sobie auto wypucować wcześniej na spota itd. ;d

Oczywiście jak wypadał weekend pracujący to trudno nie było mnie wtedy.

Wiadomo że zawsze będą podzielone zdania ale raz na rok czy 2 lata można zmienić termin spotów i sprawdzić frekwencję.

Nie tylko u nas się tak dzieje.

Pablo ale liga jest do 5 lipca, więc jak kilku osób nie będzie 5 razy to się nic nie stanie, a biorąc pod uwagę że jak grają późno to mogą przyjechać. Boseron ostatnio był :whistling:

Opublikowano

myślę, że jak mi czas pozwoli to jestem jak najbardziej za :wink:

tylko mam problem co ja ze starymi zrobie... nie mam miejscówki na składowanie... chyba, że szybko kupiec znajdzie się...

Opublikowano

Do odkręcenia foteli potrzebne są klucze spline :doh:. Ja nabyłem taki zestawik Klucze trzpieniowe Spline na szynie 5 sztuk M5 - M12mm YATO Sklep z narzędziami Forst

Opublikowano

Do odkręcenia foteli potrzebne są klucze spline :doh:. Ja nabyłem taki zestawik Klucze trzpieniowe Spline na szynie 5 sztuk M5 - M12mm YATO Sklep z narzędziami Forst

i dużo siły :naughty:

Opublikowano

:kox:

Opublikowano

ktos od nas z forum??? rejestracja kra

OKAZJA AUDI A4 S LINE 1.9 TDI 130KM!!! 6 BIEGOW!!! (2337065876) - motoAllegro

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ----------

ktos od nas z forum??? rejestracja kra

OKAZJA AUDI A4 S LINE 1.9 TDI 130KM!!! 6 BIEGOW!!! (2337065876) - motoAllegro

Opublikowano

A czemu pytasz jak nie ma żadnych ramek klubowych.

Opublikowano

wiesz czemu bo taki usportowiony troche jest widac ze ktos rezal tak to bym nie pytal

Opublikowano
A czemu pytasz jak nie ma żadnych ramek klubowych.

:facepalm: Tak samo jak nie ma kół, drzwi i listew... Pierwszy właściciel tego auta sprowadził je jako nowe z Niemiec. Niestety nie nacieszył się nim zbyt długo bo chyba rok albo nieco później zmarł na raka. Jego żona auto sprzedała ale nie wiem komu i nie znam historii dalszych sprzedaży. Widać że koniec był niewesoły :shock3:

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

wiesz czemu bo taki usportowiony troche jest widac ze ktos rezal tak to bym nie pytal

Jeśli to jest to auto o którym pisałem (a mam 95% pewności że tak) to nic przy nim nie było rezane. Tak wyjechał z fabryki, a wyjechał nieźle dopasiony (cena zakupu w 2002r to nieco ponad 38 tys euro). Cena rynkowa na owe czasy to ponad 42 tys euro, ale znajomy kupował go na jakimś włoskim (!) portalu aukcyjnym, a auto odebrał w Niemczech...

Opublikowano

Dlatego się pytam jaki znak w tym aucie jest by myśleć że to ktoś z forum. Ok zapytać się zawsze można :wink4: ale przecież wiele takich jeździ po Krk i nie są z klubu.

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ----------

Michał ale dobrze wiesz że dużo jeździ też fajnie zrezanych B5/6/7 i B8 które jednak nie mają nic wspólnego z forum (o dziwo:naughty:)

Opublikowano
Dlatego się pytam jaki znak w tym aucie jest by myśleć że to ktoś z forum. Ok zapytać się zawsze można :wink4: ale przecież wiele takich jeździ po Krk i nie są z klubu.

No właśnie o to chodzi, że takich jeździ niewiele :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.