Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Inaczej.. wiele jeździ serii ale też nie można powiedzieć że takich jak ta wyżej to się trafi jedna na tysiąc bo nie mieszkamy w jakiejś wsi 5 tys mieszkańców :grin:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zadko sie spotka fajnie dopasione a4 zeby nie bylo z klubu :D

Opublikowano
Inaczej.. wiele jeździ serii ale też nie można powiedzieć że takich jak ta wyżej to się trafi jedna na tysiąc bo nie mieszkamy w jakiejś wsi 5 tys mieszkańców :grin:

Pablo... Zrozumiałem co chciałeś napisać i nadal to neguję. Otóż jest w Kraku dosłownie kilkanaście sztuk dopasionych A4. Zdecydowana większość z nich to nasze auta klubowe. A dopasionych nieklubowych jest tylko tyle ilu jest posiadających zasobniejszy portfel właścicieli (czyli garstka). Co ma do tego wielkość jakieś wsi o której wspomniałeś, to nie mam pojęcia, bo na przykład w Gorlicach które są duuużo mniejsze od Krakowa jeździ niewiele mniej A4 (czyli na tysiąc mieszkańców przypada dużo więcej A4 niż w Krakowie). Poza tym nie piszemy o serii więc nie wiem po co o niej w ogóle wspominałeś :mysli:

Opublikowano
Poza tym nie piszemy o serii więc nie wiem po co o niej w ogóle wspominałeś :mysli:

Napisałem o serii bo tak jak wyżej wspomniałem, najwięcej takich jeździ po Krk a wypasionych (nie klubowych) mniej ale nie kilkanaście tylko więcej bo Kraków nie jest mały, co jakiś czas widzę dobrze dopasioną B6/B7 z zewn. S-Line i nie ma ramek klubowych.

Tyle w temacie :hi:

Opublikowano

Pawel nie musi miec ramek klubowych ja nie mam na swoim i zyje :D co prawda nie jest dopasiony jak bym chcial :D ja sie osobiscie spotkalem z gosciem ktory jest z naszego klubu nie ma ramek klubowych a mimo to reza wszystko za pomoca naszego forum. PS bez klutni tu jestesmy sami swoi!!

Opublikowano
Pawel nie musi miec ramek klubowych ja nie mam na swoim i zyje :D co prawda nie jest dopasiony jak bym chcial :D ja sie osobiscie spotkalem z gosciem ktory jest z naszego klubu nie ma ramek klubowych a mimo to reza wszystko za pomoca naszego forum. PS bez klutni tu jestesmy sami swoi!!

To powiedz mu żeby podjechał na spota i dam mu ramki, poprawi się ;P

Opublikowano

mi tez dasz?? :D

Opublikowano
mi tez dasz?? :D

Tzn. za free nie mogę rozdawać bo jarko by mnie ścigał :decayed:

Ale 7,50zł kosztuje/szt:wink:

Mam jeszcze naklejki i smycze ;P

Opublikowano

a już myślałem że się załapię :banan: ale czemu nie miałem właśnie na względzie aby coś klubowego kupić

Opublikowano

Robert Kubica - film Moja Pasja - część 1/8

Kto nie oglądał to polecam, 8 części, lepsze niż książka :wink:

Opublikowano
Poza tym nie piszemy o serii więc nie wiem po co o niej w ogóle wspominałeś :mysli:

Napisałem o serii bo tak jak wyżej wspomniałem, najwięcej takich jeździ po Krk a wypasionych (nie klubowych) mniej ale nie kilkanaście tylko więcej bo Kraków nie jest mały, co jakiś czas widzę dobrze dopasioną B6/B7 z zewn. S-Line i nie ma ramek klubowych.

Tyle w temacie :hi:

No to chyba widzisz cały czas jedne i te same :polew: Poza tym (to już do MICHAILA5566) my się nie kłócimy, tylko wymieniamy poglądy :whistling: Kłótnia z Pablem nie ma najmniejszego sensu bo on wszystkich zna i wszystko wie :grin:

Opublikowano
Będę robił w przyszłym tygodniu :hi:

Dam Ci znać :wink:

Moglibyśmy od razu przekładać do Ciebie... ewentualnie

Do odkręcenia foteli potrzebne są klucze spline :doh:. Ja nabyłem taki zestawik Klucze trzpieniowe Spline na szynie 5 sztuk M5 - M12mm YATO Sklep z narzędziami Forst

Tak, wiem dzięki :hi:

Jestem całkowicie przygotowany pod względem warsztatu i psychiki :grin:

Brakuje tylko części (wiązki którą muszę rezać :kwasny:), a na to trzeba czasu którego nie mam:shock3:

---------- Post dopisany at 08:02 ---------- Poprzedni post napisany at 08:00 ----------

Kłótnia z Pablem nie ma najmniejszego sensu bo on wszystkich zna i wszystko wie :grin:

A jeśli Pablo kogoś nie zna, co jest mało prawdopodobne, to na pewno ma znajomego który tego kogoś zna :grin:

Opublikowano

ciekawe skąd to znów wkleiłeś :naughty:

---------- Post dopisany at 09:17 ---------- Poprzedni post napisany at 09:16 ----------

To powiedz mu żeby podjechał na spota i dam mu ramki, poprawi się ;P

ja tez nie mam ramek :whistling:

---------- Post dopisany at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ----------

Pablo :wink:

Mercedes za milion rozbity na Mokotowie

---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ----------

tylko na papiery :kwasny:

---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ----------

PABLO kiedy się skończą dublować posty :eusathink:

---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ----------

---------- Post dopisany at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ----------

David Garibaldi: Jesus Painting on Vimeo

Opublikowano

my dobrze wiemy skąd to wziął... :naughty:

Opublikowano

:siema:

mnie niestety dzisiaj nie będzie, auto mam u mechanika, była opcja że może wyrobią się na dzisiaj lecz niestety, może jutro dopiero je odbiorę

Opublikowano

Od największego fana Roberta na forum :naughty::grin:

:siema: wszystkim.

Opublikowano
:siema:

mnie niestety dzisiaj nie będzie, auto mam u mechanika, była opcja że może wyrobią się na dzisiaj lecz niestety, może jutro dopiero je odbiorę

ja nie wiem jeszcze czy pojadę, ale jeśli tak to mogę Cię zabrać ze sobą :wink: w końcu sąsiad jesteś :naughty:

Opublikowano

Szkoda samochodu:kwasny: Auto dobrze mi znane z GT5:grin:

Co chwile widzę na Ruczaju jak gość takim samym jeździ, dźwięk miażdży.

Opublikowano

oo to daj znać czy jedziesz i chętnie się z Tobą zabiorę :decayed:

Opublikowano

Wczoraj jak była dodana opcja "lubienia" postów to nie było problemu z dublowaniem, teraz jest to cofnięte i znów wróciło dublowanie, cały czas nad tym siedzą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.