Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NR ory 4G00943021 i nie wywala błędu

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zamówiłem je zobaczymy co to będzie :decayed:

Opublikowano

Ale się wkurzyłem, prawdopodobnie alior bank zakończył współpracę z PayU i nie będzie można robić przelewów płatności tylko kurier za pobraniem:facepalm:

Rozmawiałem z konsultantką z PayU i dziś się rozstrzygnie czy się dogadają bo jeśli nie to chyba zmienię bank..

Opublikowano
Ale się wkurzyłem, prawdopodobnie alior bank zakończył współpracę z PayU i nie będzie można robić przelewów płatności tylko kurier za pobraniem:facepalm:

Rozmawiałem z konsultantką z PayU i dziś się rozstrzygnie czy się dogadają bo jeśli nie to chyba zmienię bank..

O BOŻE :banan3: To straszne :banan3: Co ja teraz zrobie :banan3:

Ja taki młody jestem... Nie zasłużyłem na to :smutas:

Dziś się rozstrzygną losy całej ludzkości :smutas:

Zaprawdę powiadam Wam, tylko ubodzy dostąpią zaszczytu przekroczenia bramy niebieskiej :punish:

:sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic:

Opublikowano

No bardzo straszne skoro tak Cię to ruszyło :polew::polew::polew::polew:

:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

To dlatego mi w allegro błędy wyskakiwały i musiałem zwykły przelew robić:thumbdown:

pewnie o kasę poszło

Opublikowano

Dziś robiłem regenerację lamp ze względu na zmatowienie lamp, nalot. Szlif papierem ściernym wodnym 400/600/1200/2000 + polerka tempo, efekt :kox:, lampy jak nówki. 4h pracy

Przed:

19062012020.jpg

W trakcie:

19062012019.jpg

19062012023.jpg

19062012024.jpg

Po polerce:

19062012027.jpg

19062012028.jpg

Opublikowano

Nex to teraz dopiero dowaliles...3 miechy i bedziesz mial gorzej niz miales...:doh:

Opublikowano

podobno można zabezpieczyć bezbarwnym, poczytam, KERCZI - ja miałem połowę mniej światła przez to

Opublikowano
podobno można zabezpieczyć bezbarwnym, poczytam, KERCZI - ja miałem połowę mniej światła przez to

maluj i to prędko bezbarwnym

Opublikowano

poczytałem o tym i nie nakładam bezbarwnego, podobno nie będzie efektu takiego jak obecnie, będę je woskował co jakiś czas, do roku powinien się efekt utrzymać jeśli się dba - tak bynajmniej wyczytałem w kilku tematach, doświadczenia nie mam bo robiłem pierwszy raz. Zmatowieją to powtórzę operację żaden problem :)

Opublikowano

ja tak zrobilem w A6 i po 3 miesiacach kupilem nowe lampy...

Opublikowano
Boseron ale teraz tos wymyslil...czyli reszte zarowek...tez kupujesz...do DIESLA? :wink:

Karol ale mi chodzi tylko o lampy tylne rejestracji, wiesz ze kupiłem te same ledy co Ty masz i jak byłem u tego gościa na balickiej to mi powiedział ze dziś nie ma do tdi tylko do benzyny i tych mi nie sprzeda bo błąd wywali musiałem na drugi dzień dymać i faktycznie na pudełku było zaznaczone do TDI nie wiem jakie to ma znaczenie ale jedne wywalają błąd a drugie nie.

ale dzis byla dobra gierka Cuber żałuj ze nie miałeś czasu :naughty:

Opublikowano
To dlatego mi w allegro błędy wyskakiwały i musiałem zwykły przelew robić:thumbdown:

pewnie o kasę poszło

Dokładnie, też tak musiałem zrobić.

Opublikowano

Wąski cross sprzedany :kwasny:

---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ----------

Opublikowano

:hi: późną porą

no to od dziś mam nowe stołki w furmance :banan: podziękowania należą się Lenoxowi :wink: stare do sprzedaży zatem kto pomoże sprzedać bo ja nie mogę dodawać ogłoszeń... foty oczywiście zrobione

Panowie ma ktoś z Was kogoś sprawdzonego na którejś krakowskiej diagnostyce bo musze auto wrzucić na trzepak bo coś mi się tłucze na przodzie..:kwasny:

Opublikowano

jak dla mnie nr.1

https://plus.google.com/107854829741321000005/about?gl=pl&hl=pl

ale szczerze to z zawiecha sam bym sobie robil :D albo przynajmniej sprobowal

moge ci wrzucic te foty z twoim opisem i kontaktem do ciebie na sprzedam jak chcesz ale tu cie bedzie ciezko sprzedac lepiej wrzuc sobie na allegro

---------- Post dopisany at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:17 ----------

opisz dokladniej jak to robiles

Opublikowano
:hi: późną porą

no to od dziś mam nowe stołki w furmance :banan: podziękowania należą się Lenoxowi :wink: stare do sprzedaży zatem kto pomoże sprzedać bo ja nie mogę dodawać ogłoszeń... foty oczywiście zrobione

:bry:

W końcu koza fantowskiego po licznych przejściach stała się rasową furmanką :naughty:

Nie za ma co :wink:

---------- Post dopisany at 08:33 ---------- Poprzedni post napisany at 08:32 ----------

Jutro pewnie się dowiem po sąsiedzku, że mam dziuple w garażu :polew:

Opublikowano

:hi: na pewno :wink: dziwne że was wczoraj nie odwiedzili smutni panowie .

Nex

dla Ciebie

VW PASSAT B5 LIFT reflektor prawy NOWY ory.FV (2386940558) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

swoje sprzedasz dołożysz i będzie :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.