Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wymyślają... :)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Yougurth nie przyjdzie Ci raczej foto bo masZ auto w leasingu :) tak że śpij spokojnie

tak mowisz? to by mnie najbardziej urzadzalo :D

A jak przyjdzie to nie odbieraj wroci do sadu i obciaza cie dodatkowo ok 50 zl kosztow ale nie dostaniesz punktow.

przerabialem to w tym roku 2 razy

a w jaki sposob placiles? komornik przychodzi?

Opublikowano
http://mlodyfot.webd.pl/shit/IMG_5160.jpg

fantowski, tak wygląda B6 młodego drog'a, włożone lampy od RS6 C6 o których Ci mówiłem.

wiedziałem, że to zdjęcie dla mnie :kox: światła i grill kozacki.. trzeba coś pomyśleć nad modami, ale kierwa jak mi nie będą wyskakiwać nieplanowane wydatki... 2 miechy temu dobiłem klime, a dzisiaj po pracy wsiadam do auta i cieplutkie powietrze leci.. :kwasny:

Yougurth nie przyjdzie Ci raczej foto bo masZ auto w leasingu :) tak że śpij spokojnie

co za różnica? u nas w firmie auta są w leasingu i przychodzą normalnie zdjęcia.. właściciel jedynie zawsze mówi, że nie wie kto kierował, zatem sprawca wykroczenia wtedy płaci tylko mandat ale bez punktów

fanta maluj/obklejaj ramke w czarny mat - zobacz jak skowyrnie wyglada :wink:

a pomożesz ?? :decayed::grin:

Opublikowano

sprawdz sprezarke klimy bo niekiedy padaja bez powodu! sprawdzali ci szczelnosc??

Opublikowano
sprawdz sprezarke klimy bo niekiedy padaja bez powodu! sprawdzali ci szczelnosc??

no niby była sprawdzona i było ok... ale to chu. wie.. :kwasny: jutro rano auto oddaje bo tak nie da się teraz jeździć

Opublikowano
fanta maluj/obklejaj ramke w czarny mat - zobacz jak skowyrnie wyglada :wink:

a pomożesz ?? :decayed::grin:

proste :decayed: tylko kup folie 3M bo jak pomalujesz to już droga bez odwrotu :decayed: ja jestem do piątku w Krk. potem na 2tyg. znikam :wink:

Opublikowano

tak mowisz? to by mnie najbardziej urzadzalo :D

A jak przyjdzie to nie odbieraj wroci do sadu i obciaza cie dodatkowo ok 50 zl kosztow ale nie dostaniesz punktow.

przerabialem to w tym roku 2 razy

a w jaki sposob placiles? komornik przychodzi?

Komornik siadl na koncie

Opublikowano

nigdy nie dostalem z auta leasingowego fotki a kilkanascie razy juz pstryknela. Kiedys mi ktos powiedzial ze maja na tyle fotek ze nie chce im sie isc w koszty i korespondencje bo musza sie zwrocic do funduszu leasingowego o dane wlasciciela - a ze wiedza ze to wowczas auta firmowe to moze byc temat przerzucania odpowiedzialnosci kto wtedy jechal itd... i nie wysylaja. Nawet ostatnio w DE jechalismy z Tata, i mnie i Jemu pstryknela fota, ja nie dostalem (auto leasingowe), On dostal po 2tygodniach...

Opublikowano

Opublikowano

Tomek, to był tylko wtrysk, lał i stadbtakie mecyje...

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

cześć PAnowie,

ktoś mi powie bo potrzebuje kupić klimatronik do B7 1 din z grzanymi stołkami jakich numerów mam szukać i czy to prawda ze różnica między 1 din a 2 din jest taka ze w

1 din panel od dołu ma aluminiową kreske i od góry jest równy a w 2 din nie ma kreski alu od dołu a od góry ma wycięcia w górnej krawędzi ?

nie chciałbym kupic przypadkiem od B6 bo podobno nie bedzie działać jak należy ogrzewanie szyby.

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

:kox: Powitać Wszystkich.

article-2177519-142D2F18000005DC-471_964x641.jpg

Skubany hiszpaniec.... ja bym się nie odważył.

Opublikowano

:bry:

A co w tym strasznego ja bym podjechał bliżej jeszcze i cyknął fotke :kox:

Opublikowano
:bry:

A co w tym strasznego ja bym podjechał bliżej jeszcze i cyknął fotke :kox:

Pablo Ty masz mniej do stracenia :grin:

Opublikowano
Pablo Ty masz mniej do stracenia :grin:

Moim to bym podjechał nawet na 2 metry, najwyżej zacząłby się palić to lepszy efekt były na fotce do kalendarza na forum :kox::decayed::polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.