Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz dzis widzialem A4 B6 Avant z silnikiem 4.2 :shock3: nie robilem zdjecia zaluje heheh, kolor grafitowy z tylu mial lampy przezroczysty klosz przyciemniony lekko i chyba byl na KR stał pod J&J Center w Skotnikach.

Normalnie szaŁ pauLLLL WOW.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale urwa krejzy dej :kox: pojechałem na przegląd dzisiaj na przciewko mojego mieszkania.... Pan diagnosta nie powiem, bardzo sumienny, sprawdzał wszystko jak leci... myśle sobie no to wracam bez pieczątki :facepalm: Diagnoza, nie ma recznego na lewym kołe i dwa wahacze wyjepane... reczny sobie pan zrobi, ale za wahacze nie puszcze (oki, popieram jaknajbardziej:decayed:). Pytam czy u nich można to zrobić, zawołał jakiegoś majstra tamten oczywiscie oczywiscie, banan 400zł, a gorny 300 (sprawdzał lemy)robota 170 i jak robimy? Skonsternowany poprosiłem o negata i powiedziałem tak jak Kazik Staszewski w swojej piosence "ja tu jeszcze wróce" musze pomyślec.

Hops na allegro i szukam jakiegoś "złotego środka" wybór padł na master sporty, które może nie są tak dobre jak lemfordery, ale u nas na forum dużo osób je chwali, że nie jest tak źle i można chwile na nich pojedzić... podjechałem po nie do sklepu i przy okazji zaproponowali mi wymiane za 80zł oczywiście się zgodziłem. Pan podbił karte gwarancyjna (:polew:) Jazda do diagnosty z moim negatem on zdziwiony że juz jestem i ze zrobione, wszsedl tylko pod auto zobaczył ze nowe wahacze siedza i nawet juz nic nie szarpał, poszedł na zaplecze, obrał, a nastepnie wystrugal z ziemniaka pieczatke i takim o to sposobem, mam cale zawieszenie w pelni sprawne i spokoj do przyszlego roku z diagnostami. Amen :thumbup:

Opublikowano
Pablo przez Ciebie klasyki zmieniają miejsce spotkań :kwasny:

Bo :eusathink::naughty:

---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ----------

ale urwa krejzy dej :kox: pojechałem na przegląd dzisiaj na przciewko mojego mieszkania.... Pan diagnosta nie powiem, bardzo sumienny, sprawdzał wszystko jak leci... myśle sobie no to wracam bez pieczątki :facepalm: Diagnoza, nie ma recznego na lewym kołe i dwa wahacze wyjepane... reczny sobie pan zrobi, ale za wahacze nie puszcze (oki, popieram jaknajbardziej:decayed:). Pytam czy u nich można to zrobić, zawołał jakiegoś majstra tamten oczywiscie oczywiscie, banan 400zł, a gorny 300 (sprawdzał lemy)robota 170 i jak robimy? Skonsternowany poprosiłem o negata i powiedziałem tak jak Kazik Staszewski w swojej piosence "ja tu jeszcze wróce" musze pomyślec.

Hops na allegro i szukam jakiegoś "złotego środka" wybór padł na master sporty, które może nie są tak dobre jak lemfordery, ale u nas na forum dużo osób je chwali, że nie jest tak źle i można chwile na nich pojedzić... podjechałem po nie do sklepu i przy okazji zaproponowali mi wymiane za 80zł oczywiście się zgodziłem. Pan podbił karte gwarancyjna (:polew:) Jazda do diagnosty z moim negatem on zdziwiony że juz jestem i ze zrobione, wszsedl tylko pod auto zobaczył ze nowe wahacze siedza i nawet juz nic nie szarpał, poszedł na zaplecze, obrał, a nastepnie wystrugal z ziemniaka pieczatke i takim o to sposobem, mam cale zawieszenie w pelni sprawne i spokoj do przyszlego roku z diagnostami. Amen :thumbup:

Happy end :jerk::decayed:

Opublikowano

:bry: elita

radimm powiedziałbym: well done:wink:

a ja po spałem, po pakowałem i do kołchozu trza jechać:facepalm:

Opublikowano

widać olali kolegę

Opublikowano
Opublikowano
Pierwszy raz dzis widzialem A4 B6 Avant z silnikiem 4.2 :shock3: nie robilem zdjecia zaluje heheh, kolor grafitowy z tylu mial lampy przezroczysty klosz przyciemniony lekko i chyba byl na KR stał pod J&J Center w Skotnikach.

Normalnie szaŁ pauLLLL WOW.

uwierz mi nie chcial bys latac s4 b6 podobno w tym silniku koniki uciekaja czesto i sie psuje czesto nie pali na wszystkie gary a do tego spalanie ma w miescie w okolicach 20l wiec jak chce sie miec s4 to lepiej albo 1.9tdi kupic albo 1.8t i zalozyc mu pakiet s4 :wink:

Opublikowano

Czy to S4 B6/B7 lub RS4/RS5 z silnikami 4.2l V8 nie trzymają mocy ale to nie znaczy że nie jadą bo mogę się założyć że każdy z was miałby banana na twarzy jak by się przejechał taką sztuką i cisnął ile wlezie zwłaszcza słysząc gang V8:whistling:

Nagrany przeze mnie filmik z 10.2007 ze spota więc daaaawno temu, dzisiaj robi wrażenie a pomyślcie jakie wtedy robił zwłaszcza że B7 wtedy to rzadkość była na spocie a tu RS4:wink:

Przy okazji tak wyglądały spoty na dachu galerii..

Nie wiem czy dzisiaj nowy RS4 robiłby tak wielkie wrażenie jak wtedy ale byłoby na co popatrzeć i posłuchać :kox:

file.php?id=13737&mode=viewfile.php?id=13751&mode=view

9c6e4103.jpg

Opublikowano

ok. miesiąca temu niedaleko pętli na Azorach widziałem B7 RS4 możliwe że to była ta, oj robi wrażenie robi :naughty:

Opublikowano

Post Czakiego..

"szkoda że czikicie wątek zamknęli :("

:polew:

Opublikowano

a co by mu to Pablo dało ? na krakowskich tez mu telefonu nikt nie namierzy :doh:

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

zejdz na ziemie

Opublikowano

Chodziło o to że nie potrzebnie temat zakładał bo najpierw mógł u nas się dowiedzieć co i jak, zresztą już było kilka takich tematów wcześniej :wink:

Opublikowano
Czy to S4 B6/B7 lub RS4/RS5 z silnikami 4.2l V8 nie trzymają mocy ale to nie znaczy że nie jadą bo mogę się założyć że każdy z was miałby banana na twarzy jak by się przejechał taką sztuką i cisnął ile wlezie zwłaszcza słysząc gang V8:whistling:

pablo a wlasciciwie czemu nie trzymaja mocy i jakie maja slabe strony jeszcze??

Opublikowano
Chodziło o to że nie potrzebnie temat zakładał bo najpierw mógł u nas się dowiedzieć co i jak, zresztą już było kilka takich tematów wcześniej :wink:

Pablo ale ja wiem ze Ty bys mu to załatwił , kolega kolegi ....... i juz :wink:

Opublikowano

V8 fajny ale każdemu się podoba to na co go nie stać hehe ;-)

Opublikowano

Jest kilka tematów na forum odnośnie tego m.in osadzanie się nagrań na zaworach:wink:

---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:55 ----------

Pablo ale ja wiem ze Ty bys mu to załatwił , kolega kolegi ....... i juz :wink:

Taaa a świstak siedzi i :grin::wink:

Poleciało z białasa..

Opublikowano

Ależ piękna pogodaaa:afro:

Opublikowano

Jest kilka tematów na forum odnośnie tego m.in osadzanie się nagrań na zaworach:wink:

pamietasz moze nazwy tych tematow bo sobie wlepie do :szukaj:

-

---------- Post dopisany at 11:38 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ----------

Ależ piękna pogodaaa:afro:

pogoda plazowa :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.