Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładna..... ładne a6 :naughty:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ładna ładna, ale koza straszna, prawie jak allroad :decayed:

Opublikowano

za***iste foty ;-) a kozę zawsze idzie oswoić ;-)

Opublikowano
potrzebuje kupic turbine do 1z ahu 90km ma ktos jest to golf 3 tdi

a czemu nie chcesz wsadzić większej ?

wsadzil bym ale nei wiem co musialbym jeszcze dokupic i ile by to wyszlo

Opublikowano

kolektor z AWX'a, flansza i strojenie ;-)

Kolektor z flanszą dorwiesz za 100-150 zł. Strojenie kwestia gdzie ;-)

Opublikowano

moim zdaniem szkoda pchać kase w większa turbinę do ahu. Chyba że chcesz robić go na duże moce, to wtedy wyjścia nie masz :wink:

---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ----------

kompa też musisz zmienić

Opublikowano

radimm, widziałem u Ciebie w temacie że chcesz się pozbyć drewna ;-) Będziesz wsadzał jakieś inne dekory czy folią 3M je oklejasz ? Jak coś to ostatnio kupiłem takie próbki: PRÓBKI 3M FOLIA CARBON MAT SERIA 1080 5cm x 5cm (2599969280) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to możesz sobie zobaczyć na żywo jak wyglądają.

Trochę dałem też ciała bo mogłęm od razu zamówić i te: PRÓBKI 3M FOLIA CARBON 3D DI-NOC 5cm x 5cm // GJK (2626991915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

no ja myśle o oklejeniu, jeszcze nie wiem w jaki kolor, ale chyba pojde w jasny carbon,żeby trochę wpadło kontrastu do srodka.

I jak wrażenia? warte to coś? :decayed:

Opublikowano

jeszcze nie montowałem u siebie ale te próbki mnie nie powaliły, te drugie które wkleiłem ponoć są lepsze/(3D). W zasadzie szukam czegoś ala ALU. W B5 w S4 były takie zajefajne dekory ale niestety nie mogę ich dorwać :-)

O te mi chodzi:

s4-dekor-5.jpg

Opublikowano

moim zdaniem szkoda pchać kase w większa turbinę do ahu. Chyba że chcesz robić go na duże moce, to wtedy wyjścia nie masz :wink:

---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ----------

kompa też musisz zmienić

nie chce robic mu wielkiej mocy jedynie 110km mu zrobie programem

a moze znacie kogos kto regeneruje turbo i juz u niego ktos robil

Opublikowano

Siema

nie kręci się ktoś czasem jutro w okolicach Bora komorowskiego? :)

Opublikowano

regenerowane turbiny ponoć nie są nic warte, lepiej kupić używkę sprawną, poczytaj artykuły na forach i oponie. Czytałem o tym dużo jak chciałem kupić brd.

Opublikowano
Siema

nie kręci się ktoś czasem jutro w okolicach Bora komorowskiego? :)

A co chcesz:question:

Opublikowano
regenerowane turbiny ponoć nie są nic warte, lepiej kupić używkę sprawną, poczytaj artykuły na forach i oponie. Czytałem o tym dużo jak chciałem kupić brd.

tzn inaczej: jeżeli jest regenerowana na chińskich częściach to nie polata za długo, natomiast porządna regeneracja swoje kosztuje ;-)

Opublikowano

o jakich sumach mowimy jesli chodzi o regeneracje i czy ktos wie gdzie taka ja porzadna robia?? albo kto moze zalatwic pewna turbawke od nas z forum?

---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

AUDI S4 RS4 +400 PS HAMULCE PORSCHE (2624844220) - motoAllegro

:slina::slina::shock3:

Opublikowano

fantowski na śmierć zapomniałem o tej imprezie to bym pojechał z wami i jakoś bym zorganizował czas:kwasny:

267072_500277833334023_1238387372_o.jpg

242080_500278420000631_2033908313_o.jpg

204420_500278793333927_2120752297_o.jpg

193158_500276393334167_1056113717_o.jpg

240665_500277936667346_805330709_o.jpg

Opublikowano
jeszcze nie montowałem u siebie ale te próbki mnie nie powaliły, te drugie które wkleiłem ponoć są lepsze/(3D). W zasadzie szukam czegoś ala ALU. W B5 w S4 były takie zajefajne dekory ale niestety nie mogę ich dorwać :-)

O te mi chodzi:

http://audia4.nazwa.pl/kupie/s4-dekor-5.jpg

te które podałeś są bardzo fajne :thumbup1: kurde nie wiem, muszę pomyśleć jak to rozegrać, czy klejenie czy za jakiś czas szarpnąć się na dekory :decayed:

Opublikowano

tylko one były chyba tylko z napisem Quattro ale w razie W można tam wstawić coś innego ;-) No i tak jak pisałem - w zasadzie to ich nie ma :/

---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ----------

O patrz nawet koleś ma ale cena zabija: AUDI S4 A4 B5 Listwa ozdobna deski boczków LISTWY (2581318343) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
tylko one były chyba tylko z napisem Quattro ale w razie W można tam wstawić coś innego ;-) No i tak jak pisałem - w zasadzie to ich nie ma :/

---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ----------

O patrz nawet koleś ma ale cena zabija: AUDI S4 A4 B5 Listwa ozdobna deski boczków LISTWY (2581318343) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

faktycznie, w życiu nie dam za dekory 550zl :decayed: widziałem czarny carbon chyba za 700 :doh:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.