Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cuber Ty nie kopiuj tylko dzwoń do mnie bo czas nagli bardzo.....

---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ----------

Kerczi na SG3 mnie nie stać :/

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

NOTE chcesz a S3 droga? przeciez to nie duze roznice w cenie.

p.s. wlasnie przyszla karta z aero2 - smiga dosyc plynnie i jestem pozytywnie zaskoczony, aczkolwiek zamawianie karty SIM to jakas porazka - z czasów Króla Świeczka...

Opublikowano

To macie źródło: Miniatury | Dawno temu w Krakowie

---------- Post dopisany at 16:17 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ----------

NOTE chcesz a S3 droga? przeciez to nie duze roznice w cenie.

p.s. wlasnie przyszla karta z aero2 - smiga dosyc plynnie i jestem pozytywnie zaskoczony, aczkolwiek zamawianie karty SIM to jakas porazka - z czasów Króla Świeczka...

Ja odbierałem w styczniu osobiście w Warszawie i cała procedura trwała 5 minut. Ale myślę, że to celowy zabieg bo jeśli dają usługi za darmo to nie jest w ich interesie aby przeciążać sobie sieć nadmiarem użytkowników, a udostępnępnienie darmowego neta na określony czas było dla nich warunkiem wejścia na rynek.

Opublikowano

Boseron trochę dziwny masz dylemat ponieważ S2/Note I czy S3/Note II to są inne urządzenia przeznaczone dla różnych użytkowników, jeden to telefon z większym wyświetlaczem a drugi to już tableto-fon czyli jak nie chcesz kupować powiedzmy Galaxy Tab'a 10.1 to kupujesz Note'a I/II

Dziś sprzedałem np. kolesiowi Note II bo wylookał moją aukcję :arrow2:TELEFON SAMSUNG GALAXY NOTE 2 N7100 GW24 16GB GREY (2747387117) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jak mi przyjechały pierwsze sztuki tego modelu to pobawiłem się nim i przyznam robi wrażenie, nie jest większy wcale (gabarytowo) od Note I 5,3" vs 5,5" bo zrobili go jak kopie S3 czyli cienki i ekran prawie do samej krawędzi.

Po godzinie zabawy chodziły mi myśli po głowie żeby moją S3 opchnąć i kupić tego ale jednak odpuściłem temat bo z taką cegłą nie mam zamiaru chodzić, zwłaszcza w lecie jak włożysz do kieszonki krótkich spodenek to powodzenia :decayed:

Wszystko kwestia gustu i upodobania, jak wziąłem później moją S3 do ręki to mówię kuźwa ale to małe :polew:

Ruch mam fc**j wielki dziś że dopiero teraz odpaliłem forum, D4NTE jest świadkiem :grin: Dzięki za odwiedziny :naughty:

---------- Post dopisany at 19:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ----------

Masakra :shock3:

I pomyśleć że moja babka która za 2 miesiące kończy 100 lat przeżyła ten cały okres..

---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ----------

Puściliście totka, kolejki straszne bo jest 50 baniek do wygrania :grin:

Opublikowano

:bry:

Pablo...

Dawaj linka do dobrego streaminga meczu Borussii z Realem, bo ja mam strasznie ujowe :kwasny: Cały czas tnie i nie da się oglądać :facepalm:

Opublikowano

Nie było mnie na forum i nie widziałem posta, jak coś pilnego to sms.

Drugą połowę na komie teraz oglądałem z tej stronk bez przycinania :arrow2:Telewizja przez internet, Telewizja na żywo - WEEB.TV - npremium1 tvn polsat

Za 3zł oglądasz co chcesz.

Pozdro z Kazika

Opublikowano
  • Autor

Bry Panowie z rana :hi:

Opublikowano

Bry Panowie z późniejszego rana :hi::decayed:

Opublikowano

Bry panowie w południe :hi::decayed::wink:

Opublikowano
  • Autor

małpy :decayed:

Opublikowano

Bry Panowie popoludniu ;))

Opublikowano

Bry późniejszym popołudniem :decayed:

533764_432867750108803_68992655_n.jpg

Opublikowano

:thumbup::thumbup::thumbup:

Panowie zlitrażowałem moje wozidło odkąd je mam do dziś i wyszło mi spalnie 6,6 litra na 100km w trybie mieszanym

i w ciągu tych 14 miesięcy zrobiłem nim 31500km

Opublikowano

Bry z wieczorka:-) Barca dostaje z Celtikiem 0:1 :-)

Wysyłane z mojego Pentagram TAB70 za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ----------

I już 0:2 :-)

Wysyłane z mojego Pentagram TAB70 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Dobry z wieczora :hi:

Krakowianki nie wiecie gdzie dostanę folie do oklejania lamp? Potrzeba mi czarną (ściemniającą), żółtą i czerwoną

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.