Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hejka Panowie :)

Panowie pada mi akumulator nie wymieniany 5 lat , co polecacie i w ogóle jakie parametry musi spełniać ile amperogodzin i prądu rozruchowego ? musze cos do jutra kupić bo juz dzis ledwo zagadał :kwasny: a przeciez temperatura jeszcze spoko

AKUMULATOR CENTRA FUTURA CA770 77AH/760A NAJTANIEJ (2747509913) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. myślałem o tym

Spójrz tutaj: Od 179 zł: akumulator Bosch z wydłużającą żywotność technologią PowerFrame

Opony 13" też były w dobrej cenie, ale pewnie wyprzedali :kwasny:

Co do aku z linka - Bardzo dobry wybór :good:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Ja od ponad dwóch lat używam Centre Future i jestem zadowolony, 3 lata gwarancji, kupiony przez allegro i odbiór w wandzie.

Opublikowano

jak tam Panowie mija wieczor??

Opublikowano

Średnio... Wisła jak zwykle gra wielką pytę i tylko się człowiek wkuwia niepotrzebnie :kwasny:

Opublikowano

O 20:00 F1 USA :kox:

Nie będzie na otwartym polsacie, jak coś to RTL lub Polsat Sport Extra.

Opublikowano

Średnio... Wisła jak zwykle gra wielką pytę i tylko się człowiek wkuwia niepotrzebnie :kwasny:

wiem wlasnie :facepalm:

Opublikowano

No nareszcie... Ostatnio w 93 minucie straciliśmy teraz strzeliliśmy... Najważniejsze są 3 punkty :naughty:

Opublikowano

Facet dzień w dzień przychodził po pracy zalany w trupa.

Żona rozmawia z koleżanką i żali się w związku z tym problemem:

-Mój stary po pracy dzień w dzień pije z kolegami i przychodzi do domu zalany w trupa.

- Jak przyjdzie do domu pijany i będzie spał rozbierz go i delikatnie wsuń mu na palcu prezerwatywę w du...ę, ale tak żeby trochę wystaało.

- I co - to pomoże??

-Zobaczysz.

Mąż przyszedł jak zwykle zalany i żona zrobiła tak jak koleżanka proponowała.

Na drugi dzień kilka minut po skończonej pracy mąż wraca trzeźwy do domu i siada do obiadu.

Żona zszokowana mówi:

-A coTty dzisiaj tak wcześnie i w ogóle trzeźwy? Koledzy Cię olali?

- JA NIE MAM ŻADNYCH KOLEGÓW!!!!

Opublikowano
No nareszcie... Ostatnio w 93 minucie straciliśmy teraz strzeliliśmy... Najważniejsze są 3 punkty :naughty:

ja kochalem mecze ostatni raz na wisle bylem na fecie w 2008r oby wyszli z dolka bo dziwnie zeby wisla przegrywala

Opublikowano

:hi: Krzyś głowa do góry :wink:

---------- Post dopisany at 08:58 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ----------

niezła produkcja i muza :kox:

Opublikowano
:hi: Krzyś głowa do góry :wink:

---------- Post dopisany at 08:58 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ----------

niezła produkcja i muza :kox:

:hi:

Dzięki kolego za wsparcie..

Opublikowano
  • Autor

ja kochalem mecze ostatni raz na wisle bylem na fecie w 2008r oby wyszli z dolka bo dziwnie zeby wisla przegrywala

Ja wiem czy dziwne ? :decayed:

Siema koledzy i koleżanki w ten jak że zajefajny Poniedziałek :kox:

Opublikowano

Lubisz poniedziałki chyba hehe

Ja nigdy nie mogę wstać w ten dzień :decayed:

:hi: wszystkim.

Opublikowano

Ja wiem czy dziwne ? :decayed:

Siema koledzy i koleżanki w ten jak że zajefajny Poniedziałek :kox:

chyba biorą przykład z sąsiadki :kox: widocznie brakuje im jej w lidze:grin:

Opublikowano

486227_10151136204848663_1446071140_n.jpg

Miał wyobraźnie z tą rejestracją :decayed:

---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:38 ----------

Ale popierdolili w całym krk rozkłady mpk:facepalm:

Np. tramwaj 8ka jeździł z Borku do Bronowic a teraz jeździ na błonia na cichy kącik :polew:

Specjalnie by ludzie się przesiadali i kupowali więcej biletów, albo żaden nocny autobus nie jedzie już do mnie na Stella Sawickiego :facepalm:

Zresztą pokazywali protesty ludzi co się dzieje w Krk.

Jak to dziś jeden dziadzia powiedział: "ten kto to ustalał to był albo pijany albo narkoman" :grin:

Opublikowano

ZIKiT tnie jak może. Łapią się wszystkiego: zmiana linii, podwyżki cen biletów, nowe strefy płatnego parkowania - tragedia.

Ale w sumie to mam to gdzieś...

Opublikowano

Witam Krakowskich może coś poradzicie z tym tematem http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/szarpie-251321/ poczatkowo mowili mi ze poduszka teraz twierdza ze poduszka jest chyba ok i nie bardzo wiedza co to moze byc

Opublikowano

Panowie a w szczególności PAblo czy z takiej aukcji można zaryzykowac i kupić SG3 bo cena jest niska jak za ten phone.... ktoś kupował w ten sposób ? i dlaczego tak tanio hm....

CECT i9300 / S3 / MTK6577 1GHz Dual-Core Android 4.1.1/ 4.7' Dual Sim Phone /GSM | eBay

Opublikowano
Panowie a w szczególności PAblo czy z takiej aukcji można zaryzykowac i kupić SG3 bo cena jest niska jak za ten phone.... ktoś kupował w ten sposób ? i dlaczego tak tanio hm....

CECT i9300 / S3 / MTK6577 1GHz Dual-Core Android 4.1.1/ 4.7' Dual Sim Phone /GSM | eBay

Boseron powiedz że sobie jaja robisz..

Słyszałeś o podróbkach S3 lub Iphona na andoidzie??

Tyle wystarczy..

Zwróć uwagę na procesor ilość rdzeni, na rozdzielczość ekranu oraz przekątną itd dużo można wymieniać.

Samsung I9300 Galaxy S III - Full phone specifications

---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ----------

Poczytaj sobie lepiej o pegasusie :grin:

:arrow2:http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/gra-x360-and-ps3-36271/index264.html#post3139758

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.