Transitpower Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Nie wiedziałam, że kurczak pindol ma własną świątynię - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu WESOŁYCH ŚWIĄT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Panowie Wszystkiego co najlepsze. Wesołych Świąt. P. S. Nie kupuj cię Quattro - to w ogóle nie jedzie :-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 No, quattro nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ani nie hamuje ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 kurde trochę wczesniej i tez bym sie urwał Panowie co powiedzie by zrobić pasterkę gdzieś na pasie i spota audikami Przed 12-tą mogę gdzieś podjechać, auto się przewietrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Jeszcze jest czas ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- To co panowie, kto trzeźwy jak ja i może jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Panowie jakby ktoś był chętny to sprzedam quattro z mojego samochodu... Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ile wypiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Panowie jakby ktoś był chętny to sprzedam quattro z mojego samochodu... Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 ja u siebie dyfer wymonciłem i przynajmniej mniej pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 No i dokładnie taki jest plan bo za dużo pali, a poza tym quattro jest dla mieczakow. Poza tym jeszcze będzie to pierwsze 3.0 tdi w osce w pl Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ile chcesz za to Q? Podejdzie do B5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 co wy mowicie naped quattro to historczyny naped ma 30 lat i swieci triumfy pozatym z najgorszej opresji wyjdziesz dzieki niemu mnie osobiscie sie podoba jazda na tylnym napedzie w bmw ale nie wiem czy chce taki samochod przynajmniej audi juz sprawdzilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Gdzie wy kuźwa jesteście czekam na pasie koło kościoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 zdrowych spokojnych i radosnorodzinnych Świąt B.N. koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam udał się spocik na pasterce? Gdzie wy kuźwa jesteście czekam na pasie koło kościoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 pany warto dzis skoczyc tak zwiedzic zewnetrznie krakow?? sa jakies korki czy cos? bo jestem pod krakowem i sie zastanawiam:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Dzisiaj korki napewno nie śmiało możesz wbijać pany warto dzis skoczyc tak zwiedzic zewnetrznie krakow?? sa jakies korki czy cos? bo jestem pod krakowem i sie zastanawiam:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 no to sie zbieram, jak cos pozdro czarne b5 rejestracja NE:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 ramzes, nie było żadnego spota Buszek, śmiało możesz jechać, żywej duszy dziś nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 quattro hm..... to to ze 4 osoby mogą jechać..... to nie chce bo do mnie wchodzi 5. dajecie rade z żarciem jeszcze bo ja juz nie.... ale trzymam fason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 ramzes, nie było żadnego spota Buszek, śmiało możesz jechać, żywej duszy dziś nie ma Pablo niezła dziura to Kraków, ale chociaż fajny parking macie pod Wawelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi