PIXI Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 PIXI kiedy przyjeżdżasz?? W poniedziałek 07.01.2013 Pewnie na spota chcesz żebym przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 zagadaj do Lenoxa by wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Rewelacji nie ma ale może być. Taki typowy turystyk o podwyższonym standardzie. Danke szen , myślę że wystarczy żeby się przekimać po pracy .... rozumiem że w pobliżu "Bonarki" i podobnym standardzie nic więcej nie ma . Będę robił w LUX-MEDzie i zależy mi żeby było jak najbliżej do hotelu. może tu znajomy to prowadzi Pensjonat Stańczyk Kraków, tanie noclegi Kraków, apartamenty | O nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam Gdyby ktoś był zainteresowany to jest do sprzedania lekko uszkodzona A4 B7 AVANT z 2005 roku z silnikiem 2.0TDI, świeżo wymieniony rozrząd, samochód regularnie serwisowany z przebiegiem 195 tyś. km. Samochód od kilku lat jeździ w Polsce, ostatnio miał stłuczkę, podczas której rozbite zostały obie przednie lampy, zderzak, grill, lekko uszkodzona maska, chłodnice są szczelne, lekko zgięta belka pod zderzakiem, poduszki nie wystrzeliły. Samochód obecnie stoi w serwisie Auto Special w Krakowie, istnieje możliwość sprzedaży samochodu uszkodzonego, jak i po naprawie. Właściciel mieszka w Krakowie. W razie zainteresowania proszę pisać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Rewelacji nie ma ale może być. Taki typowy turystyk o podwyższonym standardzie. Danke szen , myślę że wystarczy żeby się przekimać po pracy .... rozumiem że w pobliżu "Bonarki" i podobnym standardzie nic więcej nie ma . Będę robił w LUX-MEDzie i zależy mi żeby było jak najbliżej do hotelu. może tu znajomy to prowadzi Pensjonat Stańczyk Kraków, tanie noclegi Kraków, apartamenty | O nas Robert , dzięki .... już zarezerwowałem w RT . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 to spocik dzisiaj może ktoś podjechać z Vagiem?? będę, wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 to spocik dzisiaj może ktoś podjechać z Vagiem?? będę, wezmę dziękuję Ci bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 mnie jutro nie bęzie ja dalej chory i to bardzo, znacie jakieś dobre sposoby na kaszel bo picie miodu z cytryną nie skutkuje mówiłem Ci dzisiaj zrób sobie okład z młodych piersi tiiiaaa....i lizanie pieroga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Pewnie na spota chcesz żebym przyjechał Oczywiście, ale do Czwartku pewnie nie będziesz siedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Pablo , będę prawdopodobnie do piątku Zadzwonię do Ciebie to mi podpowiesz jak dojechać na spota . Spadam , miłego dnia wszystkim życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzastek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ja dziś wpadnę na spota tylko pytanie 19.30 czy 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 hmmmm ja sie postaram byc ok 19-45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 to ja bede 19:50-19:52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ruks- bedziesz jutro na spocie?? Mam zabierac RNSa? Pracuje dzisiaj do późna niestety, może w sobotę byśmy się jakoś zgadali, chyba że do mnie do roboty z nim po drodze byś podskoczył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Pablo , będę prawdopodobnie do piątku Zadzwonię do Ciebie to mi podpowiesz jak dojechać na spota . Spadam , miłego dnia wszystkim życzę No to za***iście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ruks- bedziesz jutro na spocie?? Mam zabierac RNSa? Pracuje dzisiaj do późna niestety, może w sobotę byśmy się jakoś zgadali, chyba że do mnie do roboty z nim po drodze byś podskoczył? a kaj pracujesz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Michał, czytaj forum, ten filmik 2-3 strony temu wrzucał KERCZI Będziesz na spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ruks- bedziesz jutro na spocie?? Mam zabierac RNSa? Pracuje dzisiaj do późna niestety, może w sobotę byśmy się jakoś zgadali, chyba że do mnie do roboty z nim po drodze byś podskoczył? a kaj pracujesz??? Masz na wizytówce al. Jana Pawła II 232, koło NCK'u, z tego co się orientuję to chyba masz do mnie blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Koło kiełbasek ---------- Post dopisany at 14:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:27 ---------- http://a4-klub.pl/ubezpieczenia-odszkodowania-kolizje-wypadki-72/wypadek-skrzyzowaniu-244411/ Dobra dyskusja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi