Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na szczęście nie ale jechałem wieczorem i widziałem jak lampy błyskają do kolesi którzy mnie wyprzedzali to stało srebrne mondeo

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Uffffff ja leciałem z Zakopca w środę to chyba były wypstrykane, bo wszystkie puste :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj nie robicie żadnego spota? Trochę mi się nudzi :nuda:

Opublikowano

mi też

Opublikowano

nawet w tv d..a

Opublikowano
mi też

Ty się tam kuruj bo Cię ledwo przez telefon słyszałem dzisiaj hehe

Opublikowano

Na chorobę najlepsze jest okład z młodych :boobs: i PlayStation :decayed:

Opublikowano
Na chorobę najlepsze jest okład z młodych :boobs: i PlayStation :decayed:

mała poprawka stare piersi i x-box :wink:

---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ----------

na jedynce jest komedia dobra stara

Opublikowano

:polew:

---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ----------

film jest całkiem całkiem

---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

film jest całkiem całkiem

Opublikowano
Nie wychodziły od 2011r dopiero:eusathink:

:kwasny: Szkoda

RNS-E zakupione :D W przyszłym tygodniu zabieram się za rezanie. Nie wiecie czy jeśli posiadam ori antenę do nawigacji ze wskazaniami w FISie to będę się musiał bawić w przedłużenie kabla do anteny?? Ori nawigację mam zamontowaną w lewym schowku w bagażniku. Teraz pozostanie mi szukanie ładnych 18-stek na lato :) Chętnie przytulę takie felgi jak Kerczi miał w swojej A4 albo te z RS4.

Opublikowano

Krumak można wiedzieć ile dałeś

Opublikowano

1300 zł z przesyłką za rns-e z polskim menu i nowymi mapami. Navi z 2010 roku. A najlepsze jest to, że dziś sprzedałem swoje Concert 3, kupiec przyjechał odebrać je osobiście i zażądał umowy kupna-sprzedaży :shock3:

Opublikowano

jak ktoś ma canal+ sport to jest dobry dokument o korupcji w sporcie polecam, juz to oglądałem.

Opublikowano
  • Autor
jak ktoś ma canal+ sport to jest dobry dokument o korupcji w sporcie polecam, juz to oglądałem.

to zaraz popatrzę co i jak :wink:

Opublikowano

to trafiłeś na niezłego gagatka :polew:

1300 zł z przesyłką za rns-e z polskim menu i nowymi mapami. Navi z 2010 roku. A najlepsze jest to, że dziś sprzedałem swoje Concert 3, kupiec przyjechał odebrać je osobiście i zażądał umowy kupna-sprzedaży :shock3:

Opublikowano

Gość przyjechał B7 S4 :shock3: i kupił Concert 3 :polew: Nawet sprawdził mój dowód osobisty :polew:

Opublikowano

to zaraz popatrzę co i jak :wink:

az sie wierzyć nie chce jak zakłady bukmacherskie wpływają na wyniki sportowe :shock3:

---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------

a serce operacji na miliardy euro jest w Hong Kongu

Opublikowano
  • Autor

Boseron , trzeba było napisac ze idzie od 20 stej z minutami i jest końcówka ...............:facepalm:

Opublikowano

przerzucałem pilotem kanały nie wiedziałem ze juz sie kończy hehe, skończyło sie własnie, oglądnij sobie w niedziele 21.45 jest powtórka sprawdziłem :wink:

---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ----------

wiesz ze na canale powtarzają co jakiś czas te same audycje przez pewien okres czasu :wink:

Opublikowano

Gość przyjechał B7 S4 :shock3: i kupił Concert 3 :polew: Nawet sprawdził mój dowód osobisty :polew:

ma Bozia lokatorów na tym świecie :facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.