Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może z s4 miał tylko znaczek :grin:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
to trafiłeś na niezłego gagatka :polew:
Krumak można wiedzieć ile dałeś

1300 zł z przesyłką za rns-e z polskim menu i nowymi mapami. Navi z 2010 roku. A najlepsze jest to, że dziś sprzedałem swoje Concert 3, kupiec przyjechał odebrać je osobiście i zażądał umowy kupna-sprzedaży :shock3:

Gość przyjechał B7 S4 :shock3: i kupił Concert 3 :polew: Nawet sprawdził mój dowód osobisty :polew:

ma Bozia lokatorów na tym świecie :facepalm:

Mogłem mu zaproponować zamianę samochodów, dorzucił bym nawet RNS-E :D

Opublikowano

Cuber jak Cie interesuje to "jest w połowie" film o Romanie Polańskim premiera na canal +

Opublikowano
to trafiłeś na niezłego gagatka :polew:
Krumak można wiedzieć ile dałeś

1300 zł z przesyłką za rns-e z polskim menu i nowymi mapami. Navi z 2010 roku. A najlepsze jest to, że dziś sprzedałem swoje Concert 3, kupiec przyjechał odebrać je osobiście i zażądał umowy kupna-sprzedaży :shock3:

Gość przyjechał B7 S4 :shock3: i kupił Concert 3 :polew: Nawet sprawdził mój dowód osobisty :polew:

ma Bozia lokatorów na tym świecie :facepalm:

Mogłem mu zaproponować zamianę samochodów, dorzucił bym nawet RNS-E :D

Musiał byś z nim jechać do notariusza :grin:

Opublikowano
może z s4 miał tylko znaczek :grin:

Gwarantuje, że to było S4. Aż mi szczęka opadła

Opublikowano

Opadła by Ci szczęka jak byś w 2007r przyjechał na spota i zobaczył wtedy RS4 B7 :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Cuber jak Cie interesuje to "jest w połowie" film o Romanie Polańskim premiera na canal +

idze idze w kukurydze ..... :decayed:

Opublikowano
Opadła by Ci szczęka jak byś w 2007r przyjechał na spota i zobaczył wtedy RS4 B7 :naughty:

Opadła mi jak jeden znajomy kupił w 2009 roku nówkę S8, a w 2012 nową RS6. Teraz używa obu bo twierdzi, że jego S8 nie jest wiele warta.

Opublikowano

:polew:

Więc zaproś go na spota, na co czekasz :decayed:

Opublikowano
:polew:

Więc zaproś go na spota, na co czekasz :decayed:

Kurcze może w czwartek wybiorę się na spota, wisze Wam jeszcze za listopad kubełek. Wtedy zachowałem się jak amator:facepalm: Nie wydaje mi się, aby znajomy myślał o spocie, ma zbyt dużo spraw na głowie.

A tak z innej beczki od 27.01 na antenę wraca TopGear. Już nie mogę się doczekać :)

Opublikowano
A tak z innej beczki od 27.01 na antenę wraca TopGear. Już nie mogę się doczekać :)

O Top Gear mi nawet nie mów :naughty:

Zapraszam :arrow2:http://a4-klub.pl/sport-hobby-rozrywka-relaks-138/magazyn-telewizyjny-top-gear-bbc-odcinki-191177/index8.html#post3088481

Opublikowano

Powitać:hi:

Znowu w grodzie :decayed: Prawie 3 tysiące kilometrów w tym sporo po górach (Alpy)- audik jak zwykle mnie nie zawiódł:kox:

Opublikowano

O Top Gear mi nawet nie mów :naughty:

Zapraszam :arrow2:http://a4-klub.pl/sport-hobby-rozrywka-relaks-138/magazyn-telewizyjny-top-gear-bbc-odcinki-191177/index8.html#post3088481

Mam wszystkie serie na dysku przenośnym :naughty:

Teraz poluję na wznowienie sprzedaży:

Exclusive Top Gear Stig keyring available | Brickset: LEGO set guide and database

W UK można było dostać taki brelok za grosze, u nas wołają za nie ponad 90 zł.

Opublikowano
Mam wszystkie serie na dysku przenośnym :naughty:

Ja mam z 200GB odcinki w HD.

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ----------

Powitać:hi:

Znowu w grodzie :decayed: Prawie 3 tysiące kilometrów w tym sporo po górach (Alpy)- audik jak zwykle mnie nie zawiódł:kox:

Witaj :hi:

Opublikowano

Kerczi...

Zobaczylem wczoraj na spocie twoja byla 2.0 tdi i powiem ci teraz ze zaluje ze jej nie wziolem:doh: bo wypas:hi:!!

Opublikowano

ooo Miodzio a gdzie Cie tak daleko wywiało , pojechałeś kibicować Kowalczyk czy naszym skoczkom :wink:

Opublikowano
Kerczi...

Zobaczylem wczoraj na spocie twoja byla 2.0 tdi i powiem ci teraz ze zaluje ze jej nie wziolem:doh: bo wypas:hi:!!

TO nie jesteś sam :P

Opublikowano

chłopcy dajcie juz spokój , póki co nie jest na sprzedaż :bicz:

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

hehe trza mieć refleks :wink:

Opublikowano

Ja czekam, aż Cuber będzie sprzedawał swoją. Sprzedam nerkę, płuco i pół wątroby, ale ją wezmę. Na razie muszę wymyśleć, jak przed moją kobietą naściemniać odnośnie zakupu RNS-E?? Kumpel ostatnio rozbił swoją B7 i może powiem, że dał mi swoją z rozbitego samochodu :naughty:

Opublikowano
Ja czekam, aż Cuber będzie sprzedawał swoją. Sprzedam nerkę, płuco i pół wątroby, ale ją wezmę. Na razie muszę wymyśleć, jak przed moją kobietą naściemniać odnośnie zakupu RNS-E?? Kumpel ostatnio rozbił swoją B7 i może powiem, że dał mi swoją z rozbitego samochodu :naughty:

dobre widze ze nie tylko ja tak musze krecic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.