Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panocki ile może kosztować wysyłka kuerierem 4felg 17'? Ewentualnie ma ktoś z Was jakś umowe z kurierami żeby coś taniej mogło wyjść?

Ja wysyłałem komplet kół z A3 kurierem K-EX za 44 zł

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panocki ile może kosztować wysyłka kuerierem 4felg 17'? Ewentualnie ma ktoś z Was jakś umowe z kurierami żeby coś taniej mogło wyjść?

:shock3: ooo fajna cena, zaraz zobacze na ich cenniki

Opublikowano

Nie wiem jak cennik, ale ja korzystałem z uprzejmości kumpla, który ma z nimi podpisaną umowę i wysyłka paczki do 30kg kosztuje go 22 zł. Koła nadałem jako dwie osobne paczki.

Opublikowano

siema:hi:

ruks - generalnie jeździłem po górach zarówno po stronie Austriackiej jak i Włoskiej. Główną Bazą wypadową był Innsbruck a w w zasadzie położone o kilka kilometrów małe miasteczko o nazwie Igls:wink: Co do cen to powiem Ci ze nie ma tragedii. W spożywczaku czasami można się zdziwić ze kupując te same produkty co w Polsce płacisz mniej albo nie wiele więcej:whistling: Paliwo no tu niestety ok 1.60 euro za litr :kwasny: Opłaty za autostrady np Austria winieta 10 dni 8,30eur (czasami drogi w górach i mosty dodatkowo płatne zależy gdzie ok 10eur) w Włoszech płacisz na bramkach w zależności od przejechanych kilometrów Czechy 310Kć za winietę 10 dniową Niemcy Frree:kox:

Z tym ze jak płacisz to wiesz za co i jakoś lepiej to przyjmuję niż nasze bramki:facepalm:

Tu masz przykład:kox:

http://s7.postimage.org/sj0quto8b/IMG_2893.jpg

A napisz mi z ciekawości jak to wyglądało u Ciebie

Opublikowano
  • Autor

44 zł :shock3::shock3::shock3: Ja przy podpisanej umowie mam 66 zł netto za półpalety + dopłata paliwowa

---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ----------

no chyba ze wysyłka jako paczka po jeden sztuce :whistling:

Opublikowano

Nie wiem jak cennik, ale ja korzystałem z uprzejmości kumpla, który ma z nimi podpisaną umowę i wysyłka paczki do 30kg kosztuje go 22 zł. Koła nadałem jako dwie osobne paczki.

aaa widzisz :decayed: własnie mi się coś tak mało wydawło, kiedyś jak chciałem wysłać opony to mi krzykneli coś ok 50zł za paczkę w której byłoby 2szt. Ale przedchwilą okazało się że możliwe że kurier nie będzie potrzebny :naughty:

Opublikowano

aaa widzisz :decayed: własnie mi się coś tak mało wydawło, kiedyś jak chciałem wysłać opony to mi krzykneli coś ok 50zł za paczkę w której byłoby 2szt. Ale przedchwilą okazało się że możliwe że kurier nie będzie potrzebny :naughty:

Ja wysłałem 2 paczki, w każdej po 2 koła 15 cali z oponami - całość wyszła 44 zł. Przy pobraniu wychodziło parę złotych drożej.

Dzwoniłem teraz do kumpla: paczka do 30 kg - 23 zł, przy pobraniu 30 zł. Taki ma teraz cennik w K-EX

Opublikowano

Jak chcesz to Ci dam namiary na kumpla co ma sklep z nawigacjami na złotej jesieni, ja jak sprzedawałem 19" to zawiozłem mu je i zamówił UPS jeśli dobrze pamiętam.

---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:28 ----------

da9c18f4ce2d.jpg

:polew:

Opublikowano

ja zawsze wysylam przez nich: Najtasze usugi kurierskie - tanie przesyki zagraniczne i midzynarodowe. Tani kurier od 12,99z

i za komplet 4sztuk 18" felga plus opona - (zrobione dwie paczki) płace 60kilka złotych...

Opublikowano

Panowie wspierajmy poczte polską :grin:

Opublikowano
ja zawsze wysylam przez nich: Najtasze usugi kurierskie - tanie przesyki zagraniczne i midzynarodowe. Tani kurier od 12,99z

i za komplet 4sztuk 18" felga plus opona - (zrobione dwie paczki) płace 60kilka złotych...

To mało, ja powiedziałem klientowi chyba 150zł za kuriera bo to dziadostwo było cholernie ciężkie. :decayed:

Opublikowano

Panowie pytanko, ma ktoś znajomości w pozycjonowaniu stron??

Opublikowano
ruks - generalnie jeździłem po górach zarówno po stronie Austriackiej jak i Włoskiej. Główną Bazą wypadową był Innsbruck a w w zasadzie położone o kilka kilometrów małe miasteczko o nazwie Igls:wink: Co do cen to powiem Ci ze nie ma tragedii. W spożywczaku czasami można się zdziwić ze kupując te same produkty co w Polsce płacisz mniej albo nie wiele więcej:whistling: Paliwo no tu niestety ok 1.60 euro za litr :kwasny: Opłaty za autostrady np Austria winieta 10 dni 8,30eur (czasami drogi w górach i mosty dodatkowo płatne zależy gdzie ok 10eur) w Włoszech płacisz na bramkach w zależności od przejechanych kilometrów Czechy

A napisz mi z ciekawości jak to wyglądało u Ciebie

W tamtą stronę leciałem kawałek przez Austrię, trochę madziary, na Słowenii winieta tygodniowa 15 EU (na autostrady i ekspresy). Zwiedzaliśmy Maribor, Ljubljane, wysychające jezioro w Cerknicy, zamek Predjama, jaskinia Postojna (przereklamowana), Koper, następnie przez Triest do Wenecji (przereklamowana!!). Powrót przez Bovec, przełęcz Priedl (raczej nie ma rewelacji, lepiej było jechać przez Vrsic) i Bled (zamek, jezioro, widokowy wąwóz Vintgar). Na pewno trzeba będzie tam wrócić pochodzić po Alpach Julijskich i przejechać tą przełęcz Vrsic oraz chyba odwiedzić jaskinie Skocjańskie (na necie wyglądają ciekawiej niż Postojna) Ceny noclegów dwuosobowych: 40 EU średniej klasy pensjonat, 62 EU fajny hotel, raczej uważam ze wysokie ponieważ nie rezerwowaliśmy nic a poza tym w każdym miejscu max 1 nocleg. Paliwo w Słowenii 1,385 EU (stała cena wszędzie) więc w sumie jak u nas, Włochy 1,66 - 1,77 EU. Catering we Włoszech lipa, Jugole natomiast dosyć smacznie gotują :decayed:, ceny: 10 - 20 EU / danie. Jak zapodam jakieś fotki na net to wrzucę linka.

Opublikowano

A może bym miał kogoś do tego kto się właśnie tym zajmuje i jest na forum :naughty:

Zaraz tu ściągnę tego Miśka :decayed:

Opublikowano

Co chcesz pozycjonować, na jakie frazy, jaka konkurencja, jak zbudowana strona, jak szybki ma być efekt :)

I wiadomo ile chcesz wydać:P bo jak kupisz na gruponie za 350 a takich jest od groma, to lepiej byś poszedł dał te 350zł bezdomnemu pod kościołem, efekt będzie taki sam:)

Opublikowano

pozdrowienia z Armii Krajowej :wink:

Wasze zdrówko dzisiaj :drinks:

Opublikowano

W sobote zawsze jest taka cisza na forum :co:

Opublikowano

udają że piją na mieście ;)

Opublikowano
udają że piją na mieście ;)

:polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.