PABLO Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Cuber podpis Ci nie bangla... Zapomniałem mu to wczoraj powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 3.0 to dobry silnik, trzeba tylko miec swiadomosc ze pali nie malo i jak nie zrobione sa wtryski i napinacze a auto ma juz swoj przebieg to ze trzeba miec kolo 8K na ewentualne naprawy i tyle. Generalnie w b7 z kazdą opcją silnikową musisz liczyć się że jest cos do zrobienia i tyle - jedynie 1.9 - ale 5biegów i 116KM...to już wolalbym kupic b6 w 1.9 TDI Q 130KM 6biegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 ty sie Pablito nie odzywaj nic juz bo przez ciebie mam metlik jak mi odradzales 3.0 mocno argumentujac Hah pier**l nowe auto, ważne byś pojechał na zlot BT masz przecież golfa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 hmmmm k**wa u mnie Bangla ............... macie ujowe przeglądarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 hmmmm k**wa u mnie Bangla ............... macie ujowe przeglądarki http://images48.fotosik.pl/556/831d12e16b2e4cc2med.jpg u mnie tez nie bangla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 albo raczej Tobie ładuje się z cache'u wejdz sobie bezposrednio na zdjecie i zobacz czy masz: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ja mam Chrome i nie widać zdjęć A4ek. ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- KERCZI look na fejsa:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 kup sobie takie i juz: Audi A4 Avant 1.9 TDI quattro jako Kombi w Bad Belzig albo takie: Audi A4 Avant 1.9 TDI quattro/Navi/Xenon/PDC/Sonnenro jako Kombi w Heilbronn czy takie i bedziesz mial problem z głowy Audi A4 Avant 1.9 TDI quattro AHK jako Kombi w Wald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 hmmm naprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Pablo ja juz dawno wpisany jestem na zlot, zanim pomyslales o tym ;p ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- hmmm naprawiam hahah ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- Cuber jaki jest filmik jak tanczymy razem kazaczoka na srodku sali to padłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 no to dawaj go ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- a teraz podpis bangla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Pancie bo licytuje moda i jak myslicie ile to moze byc warte??? Ma ktos wiedze?? http://www.ebay.at/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251210221933&ssPageName=ADME:B:ONA:PL:3160 ---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- Nie nadaje sie na forum romanum a podpis teraz bangla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 nie chce juz b6 no nic bede szukac dalej poki co jest gulf:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Panowie powyższa gałeczka z mieszkiem z A3 podejdzie do b6ki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 tak, ale po małej zabawie z mieszkiem z tego co pamietam jest temat na forum o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 tak, ale po małej zabawie z mieszkiem z tego co pamietam jest temat na forum o tym głównie chodzi mi o mocowanie... mieszek to wiadomo trzeba będzie chyba troszkę przerobić... Cuber wybacz mi ale dziś nie mam siły grzebać po forum a gałeczkę wypatrzyłem i zastawiam się czy brać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 gałka pasuje, mieszek ma troche inny kształt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 gałka pasuje, mieszek ma troche inny kształt... generalnie mieszek nie jest troche wezszy przy ramce niz w b6? bo takie sprawia wrazenie... Karol wg Ciebie da sie ten mieszek dopasowac pod ramke b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kerczi webasto super sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 POPROSTU MUSISZ ZOSTAWIC swoj mieszek a przełozyc sama gałke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi