michail55 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 najwazniejsze, ze nie odjechal, bo tyle bym go zobaczyl.... pewnie pozniej moglbym tylko czesci z niego na allegro dostac jutro trzeba naprawic zamek i zrobic porzadne zabezpieczenie. musisz zatem wymodzic jeszcze jedenm mod. zaslepienie zamka drzwi klika osob z forum miedzy innymi adamoo posiadaja takowy Ważne że Ch*je nic więcej nie zrobili.. Paka 80 zasypiam kurde bryka kazdego mazenie!!! ale TOP 10 | Najbardziej awaryjne auta ostatnich 15 lat - Moto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 musisz zatem wymodzic jeszcze jedenm mod. zaslepienie zamka drzwi klika osob z forum miedzy innymi adamoo posiadaja takowy W sumie bardzo fajny mod ! Ciekawy pomysl, bez kluczyka to pozostaje tylko szybe wywalic zeby sie dostac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 TOP 10 | Najbardziej awaryjne auta ostatnich 15 lat - Moto Co ty czytasz za brednie i beznadziejny artykuł, nawet nie potrafią policzyć ile to 850funtów bo wg. nich to 5,5ty zł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 i pozdrawiam jak aku sie wyladuje albo kluczyk rozkoduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 jakies ziarenko prawdy jest z tym ze jak bym mial hajs na taki woz to i by mnie nie przejmowalo co sie psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Mój kumpel też trzymał swoją a6 na strzeżonym i zaje..... No to juz sam nie ogarniam, gdzie w tym kraju mozna samochod trzymac.... Dzieki Pablo za info, na pewno bede dzwonil do goscia i do niego podjade. to jeszcze nic potem kupił sobie bmw 5 i oblali ją całą kwasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 musisz zatem wymodzic jeszcze jedenm mod. zaslepienie zamka drzwi klika osob z forum miedzy innymi adamoo posiadaja takowy W sumie bardzo fajny mod ! Ciekawy pomysl, bez kluczyka to pozostaje tylko szybe wywalic zeby sie dostac. a niektorzy tego nie zrobia bo to juz wiekszy przypal troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 chyba ze bagaqznik otwiera centralnie calosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 to bagaznika kluczyk tez zaslepic i otwierac tylko z pilota wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 to bagaznika kluczyk tez zaslepic i otwierac tylko z pilota wszystko yhy, a jak Ci padnie aku to warto nosić przy sobie coś ostrego do zbicia szyby szczególnie mając podwójne ryglowanie, gdzie wkładanie drutu przez szybę nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 aku jak pada to zawsze ma ta moc zeby otworzyc bo to minimum mocy ja tak mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 aku jak pada to zawsze ma ta moc zeby otworzyc bo to minimum mocy ja tak mialem zdziwił byś się bo ja osobiście mogę Ci powiedzieć że nie w tym roku, ale miałem taką sytuację . Zdziwisz się jak kiedyś przypadkiem zostawisz sobie zaświecone światełko w aucie, albo coś podobnego, a aku nie będzie już pierwszej nowości, do tego duże mrozy i papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dlatego lepiej mieć benzynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 nie wiem ja mowie ja tak mialem ale w wakacje aku padl ze szyby nie mogl otworzyc ale centralke otworzyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 no i jest pablo i jego obrazeczki tym razem na dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Tak jest, taki żarcik na dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 miazdza cyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 http://s9.postimage.org/i7x4alf1b/0227729b77ed4ac455e5bfaf377b4e6c.jpg za to powinni Cię zbanować dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 za to powinni Cię zbanować dobranoc Nie bądź taki sztywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi