Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez zostaje, zapowidaja snieg, ale caly czas 4-5 stopni powyzej zera...:kwasny: mowia ze zima ma byc do 14-stego...:wallbash:

cuber, rzuc foty na [email protected] :wink:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie no nie ma sensu, jak by złapało z -10 to wtedy tak, ale jak jest w okolicach 0 albo na + to raczej chyba nie warto.

Opublikowano

ooo Panowie jakie lato ja sie pytam ? nie dotykam kół przez tydzień bity :kwasny:

to Wielkanoc czy B. Narodzenie :shock3:

Opublikowano
Miałem dylemat jeszcze 30 minut temu czy nie jechać wrzuć zimy powtórnie ale jednak zostaje na Lecie :kox:

No chyba ze zacznie sypać jeszcze ............

Jeszcze ? To u Ciebie nie pada ? Na Azorach sypie non stop ;-)

---------- Post dopisany at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany at 11:40 ----------

ooo Panowie jakie lato ja sie pytam ? nie dotykam kół przez tydzień bity :kwasny:

to Wielkanoc czy B. Narodzenie :shock3:

u mnie pod Lewiatanem jakaś baba sprzedawała dzisiaj gałązki choinkowe ;-)

Opublikowano
ZIMO wy***rdalaj!!!!!!!!!!!!!

ja dopiero teraz wyjechałem, oska+lato+osiedle=:facepalm: kontrola trakcji to mi sie nie wyłącza

Ja to mam w d*pie i zima zostaje do połowy kwietnia. Na 52`ce widziałem już paru z latem na kołach porozstawianych po rowach. W Andrychowie w środę rano cała droga białą w przeciągu paru chwil.

Opublikowano
  • Autor

OGR sypie od 5 rano ale wszystko topnieje ;) zobaczymy co bedzie o 15-stej :)

Opublikowano

:facepalm:

Panowie ja was nie rozumiem co wy macie za ciśnienie z tymi letnimi oponami żyłka wam w dupciach pęknie jakbyście pojeździli do normalnych warunków kiedy jest naprawdę sens zakładać letnie opony tzn. gdy temp. jest już cały czas pow. 5st.

no chyba że chcecie zawstydzić chłopaków z team-u pit-stopa ferrari w szybkości zmiany opon :grin:

na prawdę nie kumam waszych decyzji

Opublikowano
  • Autor

TOmku , cicho tam :kox:

Opublikowano

Panowie ja was nie rozumiem co wy macie za ciśnienie z tymi letnimi oponami żyłka wam w dupciach pęknie jakbyście pojeździli do normalnych warunków kiedy jest naprawdę sens zakładać letnie opony tzn. gdy temp. jest już cały czas pow. 5st.

no chyba że chcecie zawstydzić chłopaków z team-u pit-stopa ferrari w szybkości zmiany opon :grin:

Tomasz młodość kieruje się innymi prawami :wink::grin:

Opublikowano

Dlatego warto mieć cały rok zimówki :decayed:

Opublikowano

:grin: :grin: :polew:

fuck_zima.jpg

Trza chyba koło bloku podobnego ulepić

Opublikowano
OGR sypie od 5 rano ale wszystko topnieje ;) zobaczymy co bedzie o 15-stej :)

w nocy za to będzie niezły lód :/

Opublikowano

I jak tam teraz warunki na drodze?

Opublikowano

:thumbup1:

Ja się tu zastanawiam co zakupić na następną zimę bo moje zimówki 225/55 niezbyt dają radę :thumbdown: Nie wiem czy nie wrócę nawet do 195 :whistling:

---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ----------

I jak tam teraz warunki na drodze?

Deszcz pada więc tam gdzie ruch to już mokro, tam gdzie mało ruchu delikatnie przymrożony ubity śnieg

Opublikowano
  • Autor

zimówki wróciły na audice :)

Opublikowano

Ale roztopy

Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

no zgadza się ja stary tetryk tego nie ogarniam :decayed:

moje 18" leżą zakurzone i się nawet na nie , nie oglądam bo nie śpieszy mi się do trzepaczki na nich i rozczarowania

pod dystrybutorem w stylu "co jest kur..a przedtem tyle nie palił" :kwasny: i na starcie z pod świateł " co jest kur...a co się tak zmulił" :kwasny:

Jednym słowem na zimówkach bezpieczniej , wygodniej , taniej i szybciej więc po co się cisnąć :doh:

Opublikowano

A w Austrii do 15 kwietnia jest obowiązek jazdy na zimowych oponach. Tzn. można na letnich ale w razie wypadku czy kolizji ubezpieczalnia nie wypłaca nikomu ani centa i szkodę/y pokrywasz z własnej kieszeni.

Czyli letnie kółka dopiero za półtora miesiąca - J P ...

Opublikowano
:hi:

a miało być już dzisiaj lato :confused4:

twardym trzeba być nie miękkim

no dzisiaj audi pokazało jakie jest twarde :kwasny:

jutro zakładam lato nie ma ch*ja we wsi :kox:

Fanti i jak? zmieniles zdanie ?:grin::grin::grin:

nie no założyłem lato... na balkon

:thumbup1::grin:

A w Austrii do 15 kwietnia jest obowiązek jazdy na zimowych oponach. Tzn. można na letnich ale w razie wypadku czy kolizji ubezpieczalnia nie wypłaca nikomu ani centa i szkodę/y pokrywasz z własnej kieszeni.

Czyli letnie kółka dopiero za półtora miesiąca - J P ...

ale co Ty porównujesz Austrie do PL... tam są całkowicie inne warunki.. i jak to liczysz, że wychodzi 1.5mca? :kwasny:

Opublikowano
zimówki wróciły na audice :)

Jednak:shock3:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.