Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po co psuć orginał jak ładny jest ale kwestia gustu to właścicielowi ma się podobać

---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:34 ----------

to jak podpowie coś ktoś z tym rozrządem jedni mówią że co 60tyś inni zaś że coś 80tyś?????

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
po co psuć orginał jak ładny jest ale kwestia gustu to właścicielowi ma się podobać

---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:34 ----------

to jak podpowie coś ktoś z tym rozrządem jedni mówią że co 60tyś inni zaś że coś 80tyś?????

kiedys pytalem w ASO i powiedzieli mi, ze jak rozrzad robiony na zamiennikach to 60 tys, jak na oryginale to 90 tys lub w obu przypadkach 5 lat, pytalem wtedy o 1.9 TDI AWX

Opublikowano

czyli zostało mi 10 tysy lipa może objeżdżę ten sezon bo chce zrobić rozrząd wraz z wałkami ale to tylko jak nie sprzedam auta jak zostanie u mnie to już do śmierci.

Dzięki norbi

Opublikowano

Rozrzad pierwszy po 120kkm a nastepne co 90kkm - przynajmniej to zalecenia producenta

---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ----------

Nex a co Cie tak wzieło na AUDI znowu?

Opublikowano

KERCZI nie, na audi B7 na wypasie szczerze za bardzo mnie nie stać, B6 bym chciał w passacie ale na full opcji dostępnej i w stanie salonowym

Opublikowano

aaaaaaaaaaaa teraz zakumałem ze chcesz B6 ale passata....ach ten blond....jest ładne b6 do sprzedania...za 35 Kprywatne auto...w bogatej opcji

Oferta - Volkswagen Passat - Auto z sierpnia 2006r., modelowo 2007r. Czyste, zadbane, serwisowane. Aktualnie po dużym przeglądzie z wymiana układu rozrządu, ham

---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ----------

Greg j ak masz chromy to lampy zostaw w chromie :)

Opublikowano

Dobry Panowie :hi:

Mam małą proźbe czy może ktoś rzucić okiem na auto w Krakowie, czy jest coś wartę.

Opublikowano

Witajcie,

Panowie czy możecie mi doradzić jakieś fajne dywaniki welurowe do B6. W ASO mi powiedzieli 280 zł za ori komplet, ale może lepiej zaoszczędzić troche kasy i kupić np. Dywaniki PETEX??

Do C6 kupiłem kiedyś na alledrogo dywaniki szyte pod zamówienie, ale koleś miał jakieś koślawe formy i tak dziwnie są wycięte :(

Wysyłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Witajcie,

Panowie czy możecie mi doradzić jakieś fajne dywaniki welurowe do B6. W ASO mi powiedzieli 280 zł za ori komplet, ale może lepiej zaoszczędzić troche kasy i kupić np. Dywaniki PETEX??

Do C6 kupiłem kiedyś na alledrogo dywaniki szyte pod zamówienie, ale koleś miał jakieś koślawe formy i tak dziwnie są wycięte :(

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

od nich są pierwsza klasa mam je na aucie

Opublikowano

jutro Ci podam namiar na fajne dywaniki i tanie

Opublikowano

panowie ja znowu lece w trase wtorek częstochowa - tomaszów mazowiecki - warszawa jak ktoś coś chce to pisać pw

Opublikowano

Te wyglądają ciekawie

allegro.pl/niemieckie-dywaniki-welurowe-audi-a4-b6-b7-01-08-i3149952476.html

Widział je może ktoś na żywo??

Opublikowano

Cholera zapomniałem o zlocie w Borku, mogliśmy się dziś przejechać furmankami:facepalm:

Integracyjne rozpoczęcie sezonu 2013 - Borek | Facebook

Opublikowano

dzieki wielkie Pablo, Norbi i Kerczi :wink: utwierdziliscie mnie w moim przekonaniu :decayed:

ja tez bym chetnie przygarnal kontakt na ladne dywaniki :wink:

Opublikowano

najlepiej ORI - na komplecie jest 100zł roznicy a wykonanie chyba bez porownania

Opublikowano

ja co prawda mam 1.9 AVF ale wymieniam co 90 tys :wink:

tzn ja robie u Gwerty z forum i po prostu mowie mu zeby nie malowal ich, tylko zostawil ori chrom, a cena taka sama za przerobke czy z malowaniem, czy bez....

Opublikowano

jak masz chrom na aucie zostaw chrom, inaczej dawałbym w czarny jak u mnie :wink: ale ja mam wszystko czarne

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ----------

tez poprosze o namiar na fajne dywaniki :naughty: Wąski

---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ----------

chociaż Dante ma zrobione czarne środki i super to wygląda zobacz sobie wątek Seby

Opublikowano

postanowione - zostawiam chrom. Fajnie u Dantego wyglada, ale jednak ladniej w chromie :decayed:

Opublikowano

pitolisz :decayed:

Opublikowano

hahhaha, CHYBA TY ! :decayed:

do spania !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.