Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no poprostu w nocy pod blokiem....ktos sie nie bał i zaje.....

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

super ogłoszenie dla potencjalnego złodzieja:wink: możesz mi wytłumaczyć Twój pomysł z ogłoszeniem ?

właśnie kilka minut temu się zorientowałem :grin:

Opublikowano

a ja dlaczego dałeś ogłoszenie :grin:

Opublikowano

ja swoją też wystawiam i zobacze co sie bedzie działo , jakbyn dostał tyle ile wystawie to sprzedam bez mrugnięcia okiem :naughty: jest tyle aut w tej cenie ze aż głowa boli

---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ----------

:shock3: dwa wybuchy w USA w Bostonie na mecie maratonu 15 minut temu

Opublikowano

Panowie, jak mam fele 18" ET 43 i oponka 215, a przod ok -40/-45 to jaki moglbym dystans wlozyc, zeby mi nie obcieralo ?

Kerczi, ale wywalili szybe, czy weszli przez zamek jak u mnie ? Teraz tez mysle nad pozadnym i glosnym alarmem, jak cos bedziesz mial to daj cynk.

Opublikowano

Greg Kerczi ma na tyle 20mm ja zamówiłem 17 mm ale mam opone 235 ET43 wiec podobnie tylko opona szersza, u Ciebie myśle 15mm max

Opublikowano

tzn ja na tyle mam oponke 225 i 20 mm dystans, teraz chce wrzucic na przod dystans, tylko nie wiem jaki moge maksymalny, zeby nie pouwalac nadkoli....

Opublikowano

10

Opublikowano

Sprzedam RNSE stan bardzo dobry brak KODU :decayed:

Na poważnie to draństwo a podejrzewam ze będzie coraz gorzej :kwasny:

Opublikowano

Ja mam na tyle fele z ET20 guma 225/40/18 i jest praktycznie na gładko z rantem

Kerczi chyba 110db

ale hu.... Ci z tego myślisz że ktoś zareaguje już lepiej włożyć sobie taką przeciętną pod nogi kierowcy uwierz mi że nie wsadzisz głowy bo uszy chce rozwalić jak coś takiego zaczyna wyć w zamkniętym aucie. Ja już kiedyś o tym rozmawiałem z Lennoxem i uważam że jednak najskuteczniejsze jest coś co ciebie obudzi i na sto procent będziesz o tym wiedział że to twoje auto ktoś robi.

Trzeba kupić coś takiego żeby przetwarzało sygnał CAN na analog i do tego jakieś powiadomienie GSM i zawsze tam gdzie będzie sygnał GSM będziesz miał auto "na oku" bo co z tego że będziesz miał głośną syrenę jak nie będziesz na tyle blisko żeby ją usłyszeć no chyba że faktycznie zamontujesz taką z ciufci

Opublikowano

42624001.jpg

Hela nie kupię tego paska od tego pana bo mu krzywo w oczy się patrzy :decayed::decayed::decayed:

:grin:

---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ----------

Niezły sajgon w Bostonie :shock3:

Opublikowano

i właśnie dla tego nie mam zamiaru kupować rns-e bns gra zaje... jestem super zadowolony

..... jek tu żyć normalnie jak na świecie same ku... i złodzieje :facepalm:

Opublikowano

ramzesik dokładke możesz zakładać jej nie targają :decayed:

Opublikowano

Powitać z wieczora :hi:

Wysłane z mojego GT-I9300

Opublikowano

Ja sie teraz zastanawiam, czy jak przyjezdzam tylko na te weekendy to nie zabierac rns-a ze soba do miekszania....:facepalm::kwasny:

dobranoc wszystkim :hi:

Opublikowano

Widać, że wiosna... Wszyscy sprzątają swoje garaże i wymieniają na nowsze modele :facepalm::decayed:

Opublikowano

Mi już 2 razy zaj.ebali RNS-E i dlatego mam Concert III.

Założyłbym i 3 raz, ale gdy miałem włamanie 2 raz w styczniu tamtego roku i było - 17, a ja jeździłem z folią na szybie dwa dni w oczekiwaniu na szybę to zwątpiłem...

Posiadanie RNS-E, gdy się nie ma garażu, domu mija się z celem..

Niestety.

Opublikowano
ramzesik dokładke możesz zakładać jej nie targają :decayed:

musimy sie styknąć w jakiś dzień bo ja znowu jutro jade do warszawy i wracam w piątek :facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.