Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nex to zamieniaj Passka

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie Ci którzy mają gwint, czy mogę sprężynę bez tej tulejki założyć bezpośrednio na gumę tą ori co jest na aucie?

111gq.png

Chodzi o to że ori sprężyna na dole jest okrągła a ta z mts płaska pod nakrętkę. Czy nie będzie to w niczym przeszkadzać.

Chce po prostu obniżyć jeszcze auto, po wyrzuceniu tej całej tulei z nakrętką poszedł by z cm w dół.

Opublikowano

Kerczi dołożyłem do niej troche......wiesz ile i wiesz co było robione..... dla Ciebie jakas zniżka by sie jeszcze znalazła :wink:

Opublikowano
Kerczi dołożyłem do niej troche......wiesz ile i wiesz co było robione..... dla Ciebie jakas zniżka by sie jeszcze znalazła :wink:

miała zostać w klubie :whistling:

Opublikowano
Panowie Ci którzy mają gwint, czy mogę sprężynę bez tej tulejki założyć bezpośrednio na gumę tą ori co jest na aucie?

http://img19.imageshack.us/img19/4587/111gq.png

Chodzi o to że ori sprężyna na dole jest okrągła a ta z mts płaska pod nakrętkę. Czy nie będzie to w niczym przeszkadzać.

Chce po prostu obniżyć jeszcze auto, po wyrzuceniu tej całej tulei z nakrętką poszedł by z cm w dół.

Ja mam u siebie zupełnie inaczej.

A co do spota to ledwo wróciłem z trasy. 19-stki I gwint to świetna s4 sprawa w trasie :) Auto nic a nic nie buja na zakretach :-)

Naciapane z sedesu ...

Opublikowano

Jutro opuszczę auto o cm

Opublikowano
Jutro opuszczę auto o cm

:naughty:

Opublikowano

chcesz pogadac o tym kto i ile dolozyl?? :)

Niestety powiem Ci Boseron ze myslalem o tym samym, ale nie kupisz ladnej A6 w podobnych pieniadzach...trzeba dac min. 55k za A6

Opublikowano

czyż nie jest piękna....:wink:

2486e6e23bb89109gen.jpg

Opublikowano

załóż sobie Boseron jeszcze dokładke od CUPRY

Opublikowano

Powitać:hi: widzę że sprzedaż w klubie kwitnie nex,boseron, no i mi też takie myśli się przewijają już od roku ale problem mam tak jak nex żal po prostu pogonić auta które znasz na wylot i wiesz czym jezdzisz gdyby mój sprzęt to był avant 3,0 tdi było by super.

---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ----------

jest piękna ale ten grill S4 by na niej siedział wyśmienicie jak dla mnie.

Opublikowano
Powitać:hi: widzę że sprzedaż w klubie kwitnie nex,boseron, no i mi też takie myśli się przewijają już od roku ale problem mam tak jak nex żal po prostu pogonić auta które znasz na wylot i wiesz czym jezdzisz gdyby mój sprzęt to był avant 3,0 tdi było by super.

---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ----------

mowisz i masz....

http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-147/sprzedam-audi-a4-b7-3-0tdi-q-avant-pelny-s-line-wew-zew-s4-look-270190/

Opublikowano

Ojjjj Panowie kusicie, kusicie

Wysyłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

mowisz i masz....

http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-147/sprzedam-audi-a4-b7-3-0tdi-q-avant-pelny-s-line-wew-zew-s4-look-270190/

KERCZI myślisz że jej nie obczaiłem gdybym pogonił swoją i miał na dokładkę (nie oszukujmy się) już bym stał u ciebie pod drzwiami z kasą w zębach i umowa w dłoni!:wink:

Opublikowano

aha cena dla Krakusów jest niższa troche niż na ogólnym :wink: taka promocja :naughty:

Fantowski miałą zostać w klubie to zwróć uwage że nie wystawiam jej narazie na portalach innych, bedzie kupiec z klubu to zostanie, nie.... wystawie na allegro, nie sprzedam za tyle ile chce dostać.... zostawiam na dłużej :wink:

Opublikowano
aha cena dla Krakusów jest niższa troche niż na ogólnym :wink: taka promocja :naughty:

Fantowski miałą zostać w klubie to zwróć uwage że nie wystawiam jej narazie na portalach innych, bedzie kupiec z klubu to zostanie, nie.... wystawie na allegro, nie sprzedam za tyle ile chce dostać.... zostawiam na dłużej :wink:

Widzę że myślimy podobnie w kwestii ceny tylko że ja jak nie wezmę swojej ceny to robię swapa pompy i jeżdżę do zgonu.

Opublikowano

powiem Ci szczerze, że za dużo kombinujesz... masz b dobre auto.. dobrze kupiłeś i chcesz sprzedać... po co?

Opublikowano

fanti no B7 ma już jak dla mnie chore ceny:facepalm: lecą w dół strasznie jak tu nie sprzedać ja swoją już pomykam prawie 5 rok i nie chce sobie przypominac ile za nią dałem a ile mogę szarpnąć.

Opublikowano

Fanta ja mam Rodzine małe dziecko fotelik i powiem Ci ze a4 ma według mnie bardzo mało miejsca z tyłu, jest to dla mnie denerwujące a wszczególności widze jak moje dwie Kobiety sie z tyłu gniotą i to jest główny powód, Ty jeździsz sam przeważnie i nie ma kto Ci marudzić w samochodzie więc możesz tego nie rozumieć jeszcze.... :wink: jak to mówią z czasem priorytety sie zmieniają ,

p.s. a może tylko tak jak Nex sprawdzam rynek :naughty: hehe żartuje

Opublikowano

to czemu od razu nie kupiles A6 zamiast drugiej B7?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.